Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 11 d.

Trečiadienis – sudėtinga diena prieš Saulės užtemimą Svarstyklių ženkle, tad nereikėtų nieko keisti, rizikuoti ar veltis į konfliktus.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-11 00:01

Šiandien netinka nieko naujo pradėti: mat pagal Mėnulio kalendorių tai 27-a para, kai dera baigti darbus, grąžinti skolas. Tai nebus tinkamas laikas ir priimti svarbius sprendimus, pasirašinėti atsakingus dokumentus. Ir nesiimkite darbų, reikalaujančių rizikos, bei neaptarinėkite svarbių reikalų su savo viršininku ar žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų karjera. Šiandien gerai ieškoti senų klaidų bei jas taisyti, apibendrinti didesnį veiklos etapą.

Beje, ir nepersidirbkite, taupykite jėgas.

Siekite taikytis, ypač su partneriais, sutuoktiniu, stenkitės atitaisyti anksčiau padarytą žalą.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti: bet kokie sapnai – geri ar blogi – reiškė įspėjimą apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), atsakyti prašančiam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namuose gėlė nuvystų, sugrįžti kur išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti ar jei jus apvogtų (išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namuose gėlė išsiskleistų ar gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis kiek palankesnis, tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui, problemų sprendimui; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį pakaks apmaudžių nesusipratimų darbe, jei pristigs atidos tvarkant dokumentus, kantrybės bei diplomatiškumo aptarinėjant reikalus. Tad nepraraskite savitvardos. Ir labiau pasaugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį daug ką lems mokėjimas įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą. Tik nesivelkite į avantiūras – nei dalykiniuose, nei širdies reikaluose. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams – šiuo metu jie gali patirti žalingą įtaką.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį labiau pasiduosite įtaigai, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais viską žinoti bei kitus mokyti. Nekeiskite savo senų įsitikinimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

Vėžys (06 22–07 22). Verta užsiimti atidėtais reikalais, ieškokite dingusių dokumentų ar daiktų. Ir susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite senus draugus, giminaičius – jie laukia jūsų dėmesio, užuojautos. Šiandien gautą informaciją įsidėmėkite ilgesniam laikui – tik vėliau suprasite išgirstų dalykų naudą.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį savęs vertinimo problema tampa itin aktuali. Galimas daiktas, kad ims nebetenkinti nuveikti darbai, užimama socialinė padėtis. Labiau tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, neatsisakykite senų gerų sumanymų, nors artimiausiu metu ir gali viskas strigti. Blogas laikas piniginių, turto reikalų tvarkymui. Netinka skolinti, investuoti. Ir mažiau tikėkitės dėkingumo tiek iš savų, tiek iš visuomenės.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti išeitį. Dabar svarbu neprisirišti prie praeities, prie buvusių pasiekimų. Net jei jums puikiai sekasi, nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su šefu – savas galimybes bus lengva pervertinti. Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai bei santykiams su šefu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį užsiimkite tik tais reikalais, kurie tik nuo jūsų priklauso. Nepasiduokite emocijoms – jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais bei šefu.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį pakentėkite, neskubinkite įvykių. Taupykite jėgas, nepersistenkite, pasikliaukite savieiga. Mažiau planuokite bei neieškokite pagalbininkų. Pasikliaudami kitais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite. Nepatartina pinigus skolinti.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį būsite gana kategoriški, bet tai gerai, nes reikia atsikratyti iliuzijų bei pasirinkti kažką vieną. Ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis taps visai sėkmingas, jei užsiimsite tik tuo, kas nuo jūsų priklauso. Niekur nepersistenkite – nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Nepatartina susitikinėti su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais – per juos galimi nemalonumai.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis itin nepalanki diena – gali tekti užsiimti dalykas, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos, priverstinės išlaidos, baudos, apgaulės. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu. Deja, tai bus įtemptas metas (nors nervinatės dažnai be reikalo), ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius tiek su artimu žmogumi, tiek su kolega, darbdaviu.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį nevarginkite savęs nei sunkiais darbais, nei atsakomybe. Ir nieko neteiskite, nesmerkite, taip pat patys nesiteisinkite – gal tik jums atrodo, kad jūs ne taip elgiatės? Jums stigs objektyvumo tiek aplinkinių, tiek savo atžvilgiu. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.