Marijampolietis iš komos pabudo kartu su Michaeliu Schumacheriu

Kas sieja legendinį lenktynininką Michaelį Schumacherį ir marijampolietį

M.Schumacheris praėjusių metų paskutiniosiomis dienomis sunkiai susižalojo slidinėdamas kalnuose. Iš komos jis ėmė busti birželį.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
M.Schumacheris praėjusių metų paskutiniosiomis dienomis sunkiai susižalojo slidinėdamas kalnuose. Iš komos jis ėmė busti birželį.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jul 28, 2014, 7:37 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:33 PM

Smarkiai skiriasi tik nelaimės aplinkybės. M.Schumacheris praėjusių metų paskutiniosiomis dienomis sunkiai susižalojo slidinėdamas kalnuose, o 33 metų M.Naujalis tapo užpuoliko auka Marijampolės pataisos namuose.

Vyriškis dirba šios įkalinimo įstaigos Apsaugos ir priežiūros skyriaus prižiūrėtoju. Jis nukentėjo vasario 5-ąją.

Be sąmonės gulintį pareigūną aptiko kolega. M.Naujalis buvo nuvežtas į Marijampolės ligoninės reanimacijos skyrių, vėliau pervežtas į Kauno klinikas. Marijampoliečiui nustatytas sunkus kaklo ir galvos sužalojimas, nosies lūžis.

Vyriškis visą laiką buvo paniręs į komą ir tik visai neseniai gydytojai artimiesiems pranešė džiugių žinių – paciento būklė gerėja.

„Medikai neabejoja, kad žmogaus gyvybę pavyko išgelbėti, šiuo metu jis perkeltas į reabilitacijos ligoninę, tačiau konkrečias prognozes skelbti per anksti“, – kalbėjo vienas tyrime dalyvaujantis pareigūnas.

M.Naujalis Marijampolės pataisos namų kontrolės ir praleidimo poste buvo užpultas tuo metu, kai į sporto zoną buvo įleidžiami 6 nuteistieji.

Vieno nuteistojo įsiūtį sukėlė M.Naujalio esą jam pasakyta pastaba dėl neuždarytų vartų. Po stipraus smūgio į galvą prižiūrėtojas krito ant grindinio ir nebepakilo.

Įtarimai dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo pareikšti 30 metų panevėžiečiui, kuris Klaipėdos apygardos teismo nuteistas už nužudymą ir laisvės atėmimo vietoje turėtų būti iki 2023 metų. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.