Kokios likimo dovanos laukia lengvaatletė Austra Skujytė?

Austrai Skujytei (34 m.), praėjusį savaitgalį stebėjusiai auklėtinių startus Lietuvos lengvosios atletikos čempionate Kaune, alinamas karštis buvo nelengvas išbandymas. Tituluota lengvaatletė nuo kaitros slėpėsi po skėčiu. Tačiau naujiems gyvenimo pokyčiams besirengianti garsiausia Lietuvos septynkovininkė užjautė ne save, o kolegas – jiems varžytis per karštį buvo dar sunkiau, negu jai sėdėti ant suolo. Kas nutiko A.Skujytei, kad ji nebedalyvauja varžybose?

Rugpjūčio 12-ąją 35-ąjį gimtadienį švęsianti lengvaatletė tą dieną tikisi sulaukti likimo dovanos. Kokios?<br>lrytas.lt nuotr.
Rugpjūčio 12-ąją 35-ąjį gimtadienį švęsianti lengvaatletė tą dieną tikisi sulaukti likimo dovanos. Kokios?<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 7:30 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:16 PM

Viena žinomiausių Lietuvos lengvaatlečių A.Skujytės rugpjūčio 12–17 dienomis nebus ir Ciuriche, kur vyks Europos pirmenybės.

Šių metų pradžioje ji neslėpė troškimo startuoti Ciuriche, bet šie norai jau neišsipildys, nes sportininkei likimas pakišo kitą gyvenimo scenarijų

Rugpjūčio 12-ąją 35-ąjį gimtadienį švęsianti lengvaatletė tą dieną tikisi sulaukti kitokios likimo dovanos. Kokios?

Jau ketveriose olimpinėse žaidynėse dalyvavui sportininkė svajoja ir apie penktąsias Rio de Žaneire, tad stengiasi neatitrūkti nuo sporto. Tai įrodė ir prieš savaitę vykęs Lietuvos lengvosios atletikos čempionatas Kaune.

Slėpdamasi po skėčiu nuo kaitrių saulės spindulių Austra išgyveno tikras sporto aistras – jaudinosi dėl keturių savo auklėtinių startų.

„Stebėti auklėtinių varžybas ir pačiai jose dalyvauti – nepalyginamas jausmas. Kai pati dalyvauju varžybose, jaudulys dingsta vos startavus. O kai stebiu rungtyniaujančius savo mokinius, jaudulys išlieka iki pat finišo“, – patikino Atėnų olimpinių žaidynių vicečempionė A.Skujytė.

Tai kodėl ji šiuo metu sustabdė savo karjerą?

Kokie gyvenimo pokyčiai laukia Austros ir jos sutuoktinio Valdo Grigaliūno (29 m.), už kurio sportininkė ištekėjo šiemet vasario 15-ąją?

Apie tai skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ žurnale  “Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.