Satanistų auginta mergaitė: dieną moksleivė, naktį – sekso vergė

Annabelle Forest, taip ji dabar save vadina, teko nelengva dalia. Kol sulaukė 18 metų, jos motina, satanistų sektos narė, merginą privertė permiegoti su beveik 2 tūkstančiais vyrų. Nuo septynerių ji pati dalyvaudavo satanistų apeigose ir turėdavo stebėti, kaip jos motina dalyvauja sekso orgijose.

Velse į satanistų sektos pinkles patekę ir prievartaujami vaikai buvo verčiami tikėti, kad per seksą su kitais sektos nariais priartės prie dievo.<br>„123rf.com“ nuotr.
Velse į satanistų sektos pinkles patekę ir prievartaujami vaikai buvo verčiami tikėti, kad per seksą su kitais sektos nariais priartės prie dievo.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-06 20:30, atnaujinta 2018-01-28 08:48

Vienuolikmetė Annabelle buvo du kartus išprievartauta. O po trejų metų ji buvo priversta dalyvauti grupinio sekso orgijoje savo namuose kartu su motina – jos gyveno Velse (Jungtinė Karalystė), netoli Lanelio miesto.

Sektai, vadovaujamai Colino Batley, kuriam dabar 48-eri, priklausė dar mažiausiai dviejų tos pačios gatvės kaimynų šeimos, rašo „Lietuvos rytas“, remdamasis „Daily Mail“.

Vėliau, kai mergaitė užaugo, už sistemišką lytinį jos išnaudojimą kaimynas C.Batley 11 metų ir motina Jacqueline Marling 12 metų sėdo už grotų.

Dėl lytinės prievartos prieš vaiką kaltais pripažintos ir C.Batley žmona Elaine bei prostitutė Sheila Millar, kaip manoma, dažnai lankydavusios C.Batley namuose.

Satanistų sektos vadovas C.Batley, kuris tuo metu buvo vedęs ir gyveno kitame tos pačios gatvės name, prieš santykiaudamas su moterimis ir vaikais, apsivilkęs ilgą apdarą su gobtuvu šaukdavo satanistinius šūkius.

Jo namo prieškambaryje buvo įrengtas „altorius“, šalia kurio buvo laikomos gyvatės. Sekmadienio vakarais į tą vietą susirinkdavo sektos nariai.

„Niekas pasaulyje manęs taip nenuskriaudė, kaip mano mama ir tas vyras, – sakė Annabelle. – Mano motina buvo baisi moteris, aš jai niekada neatleisiu.“

Neseniai Annabelle išleido knygą „Velnias ant slenksčio: mano pabėgimas iš satanistinės sekso sektos“, kurioje papasakojo kraupią savo vaikystės patirtį.

Knygoje Annabelle pasakoja, kad iki 18-ojo gimtadienio buvo priversta permiegoti su beveik 2 tūkstančiais vyrų ir buvo verčiama užsiimti prostitucija, taip renkant pinigus satanistų „bažnyčiai“.

Iškrypėliška ideologija buvo paremta garsaus XX amžiaus satanisto Aleisterio Crowley, kuris skelbė asmens laisvę, pagrįstą senovės Egipto dievo Horo garbinimu, idėjomis.

Vaikai buvo verčiami tikėti, kad per seksą su kitais sektos nariais, kurie visi buvo pavaldūs C.Batley, priartės prie dievo.

„Buvau 11-os, kai jis mane pirmąkart išprievartavo. Baisiausia, kad jis privertė mane manyti, jog neturiu kitokio pasirinkimo.

Tai buvo skausmingiausias kada nors man nutikęs dalykas, bet jis man sakė, kad tai mano kelias ir kad jeigu to nepadarysiu, eisiu į Bedugnę – tai buvo mūsų pragaro versija“, – pasakojo Annabelle.

C.Batley mokėjo manipuliuoti ir priversti tikėti viskuo, ką sako.

„Mums nebuvo leidžiama žiūrėti jam į akis, – prisimena Annabelle. – Jis mūsų mažytę bendruomenę valdė geležine valia, mes buvome priversti daryti, ką jis liepia, bijodami supykdyti dievus.“

Kai sulaukusią 14-os mergaitę pradėjo lytiškai išnaudoti ir motina, paauglė bandė nusižudyti.

„Po to Colinas manę paklausė, ar man patiko, ir aš žinojau, ką privalau pasakyti – turėjau atsakyti „taip“. Bet viduje jaučiausi tarsi būčiau prie mirties slenksčio.

Dieną buvau moksleivė, o naktį – sekso vergė. Tapo taip blogai, kad vienu momentu pabandžiau pakelti prieš save ranką“, – pasakojo Annabelle.

Sulaukusi 17-os, ji pastojo nuo žiauraus motinos draugo. Kai vaikui sukako metai, vieną tamsią naktį ji pabėgo iš namų, ir nuo tada nematė nei motinos, nei C.Batley iki pat jų teismo 2011-aisiais.

„Nuėjau į nuosprendžio skaitymą, mes norėjau ją pamatyti paskutinį kartą, norėjau, kad ji man pasakytų, kad tai buvo jo kaltė, kad ji buvo jo apkerėta“, – sakė Annabelle.

Bet motina žodžių, kuriuos troško išgirsti duktė, nepasakė. Tik nusivaipė ir paklausė, ką ji čia veikia.

„Ji sėdo į kalėjimą neatgailaudama, ir tai privertė mane suvokti, kad kaltas buvo ne tik jis. Ji taip pat buvo bloga, – pripažino duktė. – Pati būdama motina aš negaliu suprasti jos elgesio. Tai buvo taip žiauru.“

Annabelle, auginanti du vaikus, nenori toliau krimstis dėl to, kas buvo, nebenori matyti motinos.

Išleisdama knygą apie tai, ką turėjo patirti, ji troško apsaugoti kitus vaikus nuo panašių košmarų ir paskatinti bendruomenes labiau atkreipti dėmesį į tai, kas vyksta jų pašonėje.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.