Ar atsidavusi motina Kate Winslet jau susirado tinkamą vyrą?

„Ji ir vėl laukiasi!“ – kaip žaibas pasklido žinia apie Holivudo aktorės Kate Winslet (40 m.) ketvirtąjį nėštumą. Tokias kalbas sukėlė per prestižinių „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją jos kolegių Cate Blanchett (46 m.) ir Brie Larson (26 m.) reakcija į kažkokią britės aktorės užuominą. Didžiausią įtarimą sukėlė tai, kad išplėtusi akis ir plačiai besišypsanti C.Blanchett atsargiai palietė Kate pilvuką, o B.Larson kolegę švelniai apkabino.

B.Larson (kairėje) ir C.Blanchett reakcija „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje susitikus kolegę K.Winslet sukėlė įtarimų, kad pastaroji laukiasi ketvirtos atžalos.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Larson (kairėje) ir C.Blanchett reakcija „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje susitikus kolegę K.Winslet sukėlė įtarimų, kad pastaroji laukiasi ketvirtos atžalos.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Larson (kairėje) ir C.Blanchett reakcija „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje susitikus kolegę K.Winslet sukėlė įtarimų, kad pastaroji laukiasi ketvirtos atžalos.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Larson (kairėje) ir C.Blanchett reakcija „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje susitikus kolegę K.Winslet sukėlė įtarimų, kad pastaroji laukiasi ketvirtos atžalos.<br>„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr.
Ne vieną prestižinį kino apdovanojimą pelniusi ir ant raudonojo kilimo visada elegantiškai atrodanti aktorė namuose yra tiesiog mama.<br>„Scanpix“ nuotr.
Ne vieną prestižinį kino apdovanojimą pelniusi ir ant raudonojo kilimo visada elegantiškai atrodanti aktorė namuose yra tiesiog mama.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

2016-03-14 09:41, atnaujinta 2017-06-01 19:14

Tiesa, jau po kelių dienų pasipylė paneigimai – buvo tikinama, kad K.Winslet nesilaukia, o C.Blanchett kolegės pilvuką palietė tik norėdama paliesti neįprastą žėrinčią K.Winslet suknelės medžiagą.

Kad ir kokia daili buvo filmo „Titanikas“ žvaigždės vilkėta juoda žėrinti Ralpho Laureno suknia, labai sunku patikėti, kad ji galėjo sukelti tokią džiaugsmingą ir audringą reakciją. Tačiau neigti galimą Kate nėštumą puolė net jos motina Sally Winslet.

„Apie tai negirdėjau nė žodžio“, – tikino teatro aktorė S.Winslet. Bet kuriuo atveju yla iš maišo anksčiau ar vėliau išlįs. Vėliausiai – po devynių mėnesių.

Jei gandai pasitvirtins, tai bus antroji Kate ir jos dvejais metais jaunesnio sutuoktinio brito Nedo Rocknrollo (tikrasis vardas Nedas Abelis Smithas) atžala. 2012-aisiais susituokusi pora augina dvejų metų sūnų Bearą Blaze’ą.

Net jei kalbos ir liks tik kalbomis, jau ir taip viena garsiausių pasaulio aktorių gali džiaugtis didele šeima.

K.Winslet nuo trijų skirtingų vyrų augina tris vaikus ir ne mažiau nei savo įspūdingais vaidmenimis garsėja kaip itin atsidavusi motina.

Iš pirmosios santuokos su anglu kino režisieriumi Jimu Threapletonu (43 m.) Angliškąja Rože vadinama aktorė augina penkiolikametę dukterį Mią.

Iš antrosios santuokos su taip pat anglu režisieriumi Samu Mendesu (50 m.) Kate turi dvylikametį sūnų Joe.

Su pirmuoju vyru J.Threapletonu Kate susipažino filmavimo aikštelėje sukant kino juostą „Ekspresas į Marakešą“. Jimas dirbo kaip filmo režisieriaus asistentas, o Kate jau buvo žinoma kaip pasaulinę šlovę pelniusio „Titaniko“ žvaigždė.

Tais pačiais metais, 1998-aisiais, pora susituokė, ir būdama 25-erių Kate tapo mama. Jaunieji tėvai šeimine laime ilgai nesidžiaugė. Po trejų santuokos metų Kate ir Jimas pasuko skirtingais keliais.

Ilgai netruko, kol Kate į savo širdį vėl įsileido naują žmogų ir ryžosi antrą kartą bandyti kurti tvirtą ir laimingą šeimą.

2003-iaisiais ji ištarė „taip“ režisieriui S.Mendesui, kuris, beje, gimė ir augo tame pačiame mieste kaip ir Kate.

Kraštiečių pora susilaukė vienos atžalos – sūnaus Joe. Tačiau ir šiems santykiams nebuvo lemta išlikti. K.Winslet ir S.Mendesas išsiskyrė po septynerių santuokos metų.

Iš išorės visuomet savimi pasitikinti ir gal net kiek šaltoka atrodanti K.Winslet kelissyk yra prisipažinusi, kad jai sunku, kai jos asmeniniams santykiams ir nepavykusioms vedyboms skiriama daug dėmesio.

„Skyrybos – tai kortos, kurias man išmetė gyvenimas. Neplanavau, kad taip bus. Ir tikrai nebuvo lengva“, – dėl nesėkmingų savo dviejų santuokų apgailestauja Kate.

Dabartinis jos vyras Nedas – milijardieriaus Richardo Bransono (65 m.) sūnėnas.

Žavioji Kate nuolat pabrėžia, kad Nedas visuomet ją palaiko ir yra labai linksmas žmogus, su juo niekada nebūna liūdna. Kino žvaigždė džiaugėsi, kad Nedą myli ir jos atžalos iš ankstesnių santuokų.

Beje, Nedui ši santuoka taip pat ne pirmoji. Bendras gyvenimas su populiaria Didžiosios Britanijos aukštuomenės dama Elia Pearson truko neilgai – vos po poros metų sutuoktiniai pasuko skirtingais keliais.

Kate ir Nedas susitiko 2011-aisiais atostogaudami Havajuose, Nekerio saloje, priklausančioje Nedo dėdei, „Virgin Group“ įkūrėjui serui R.Bransonui. Kalbama, kad Nedas dirba dėdės imperijoje, tačiau kuo tiksliai ir kur – neaišku.

Niekas nė nesuuodė, kai du iš meilės galvą pametę balandėliai Kate ir Nedas susižadėjo, o jųdviejų slapta santuoka po metų pažinties nustebino daugelį net artimų bičiulių.

Vaikų auginimą ir karjerą kino pasaulyje puikiai iki šiol derinusi K.Winslet tikina, kad dabar jai svarbiausia vaikai.

Ne vienoje garsioje kino juostoje nusifilmavusi aktorė neslepia, kad dažnai jų sprendimas lemia, ar ji imsis naujo vaidmens, ar ne.

O apie nuogo kūno demonstravimą kine nebegali būti nė kalbos. Kate pavargo nuo per didelio dėmesio jos esą ne visai Holivudo standartus atitinkančiai apvalesnių formų figūrai.

„Į savo kūną dabar žiūriu kaip į įrankį, kurį turiu palaikyti, nes esu mama. Turiu būti kuo sveikesnė dėl tų trijų žmonių, kuriems manęs reikia“, – sakė trijų vaikų motina.

Ne vieną prestižinį kino apdovanojimą pelniusi ir ant raudonojo kilimo visada elegantiškai atrodanti aktorė namuose yra tiesiog mama – be jokių blizgučių, vaidybos ir pasipūtimo. Kate patinka paprastas šeimos gyvenimas.

Mažame Pietų Anglijos Redingo miestelyje augusi Kate iki šiol kartais jaučiasi kalta pirkdama brangius drabužius ar papuošalus. Sunkiai besiverčiančių aktorių Sally ir Rogerso Winsletų šeimoje su dar dviem seserimis Anna ir Beth bei jaunesniu broliu Jossu augusi Kate buvo pratusi skaičiuoti kiekvieną centą.

Iki šiol Kate seserys, kurios taip pat yra aktorės, negali girtis lengvu ir patogiu gyvenimu.

„Kai Niujorke perku naujus brangius drabužius, dažnai pagalvoju, kad už tokią sumą mano sesuo galėtų nusipirkti automobilį“, – yra prisipažinusi K.Winslet, kurios turtai skaičiuojami dešimtimis milijonų.

Nors visos trys seserys išoriškai panašios it vandens lašai, tik vidurinė Kate gali pasigirti pasauline šlove.

Anna ir Beth vis dar gyvena tame pačiame Redingo miestelyje, kuriame ir užaugo.

Vyresnioji Anna su vyru Edmundu vadovauja mažai su teatru susijusiai įmonei. Vien iš vaidybos pragyventi negalinti Beth ėmėsi auklės ir kūdikių masažuotojos darbo.

Kalbama, kad seserys ne mažiau talentingos nei Kate, tačiau joms tiesiog nepasisekė.

Tačiau Anna ir Beth griežtai atsisako priimti tiek finansinę, tiek profesinę Kate pagalbą ir netgi abi svarstė pasikeisti pavardę – kad kino ir teatro pasaulyje nebūtų siejamos su garsiąja seserimi.

Užsispyrusios Winsletų moterys nori viską pasiekti pačios.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.