Prie altoriaus paliktos nuotakos pasidalino savo išgyvenimais

Įsimylėjėliai vestuvių laukia tikėdamiesi, kad tai taps gražiausia ir džiaugsmingiausia jų gyvenimo diena. Deja, kartais nutinka ir taip, kad ilgai puoselėta svajonė apie pasakiškas jungtuves subyra į šipulius.

Ne viena nuotaka atskleidė, kad vyrai jas prie altoriaus paliko dėl kitos moters.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Ne viena nuotaka atskleidė, kad vyrai jas prie altoriaus paliko dėl kitos moters.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2016, 11:46 AM, atnaujinta May 21, 2017, 5:09 PM

Nuotakos, kurias antrosios pusės paliko prie altoriaus, pasidalino savo skaudžia patirtimi anoniminėje susirašinėjimui skirtoje programėlėje „Whisper“, rašo „The Independent“.

1.

„Aš gavau raštelį iš savo sužadėtinio. Ten buvo parašyta, kad jam labai liūdna, jog taip su manimi pasielgė, tad turėčiau į mūsų medaus mėnesį keliauti su savo geriausia drauge“, – atskleidė pirmoji mergina.

2.

„Mano buvęs leido vestuvėms vykti toliau ir atsiuntė į mano telefoną balso žinutę. Kai grįžau namo, visi jo rūbai buvo dingę ir daugiau niekada jo nemačiau. Kartu mes praleidome trejus metus“, – rašė kita mergina.

3.

„Mano atveju jis pradėjo keistai elgtis, kol aš ėmiau svarstyti, kodėl mes esame kartu. Tuomet tą dieną, kai turėjome susituokti, jis nepasirodė“, – pasakojo trečioji palikta nuotaka.

4.

„Mano sužadėtinis mane paliko, kai aš ketvirtą mėnesį laukiausi, likus vos dviem mėnesiams iki mūsų vestuvių. Šiandien aš esu laiminga ir susitikinėju su nuostabiu vyru, kuris gražiai elgiasi su manimi ir mano sūnumi“, – apie pasprukusį sužadėtinį papasakojo dar viena moteris.

5.

„Maniškis mane išdavė ir aš praradau visus pinigus dėl vestuvių, kurios neįvyko“, – skausmu dalijosi išdavystės įskaudinta internautė.

6.

„Mano „sužadėtinis“ garsiai nusijuokė man į veidą, kai kunigas paklausė, ar jis ims mane į žmonas, ir pažemino mane prieš visą mano ir jo šeimą. Šiuo metu kovoju dėl savo sūnaus globos“, – apie košmaru tapusią vestuvių dieną pasakojo kita moteris.

7.

„Mano sužadėtinis paliko mane likus trims dienoms iki mūsų vestuvių, esą jis dar nesijautė tam pasiruošęs. Po trijų mėnesių jis vedė kitą“, – savo istoriją atskleidė dar viena įskaudinta mergina.

8.

„Mano sužadėtinis pabėgo su kita, likus mėnesiui iki mūsų vestuvių. Aš visiškai nieko neįtariau“, – apie dar vieną išdavystę pasakojo kita internautė.

9.

„Prieš ketverius metus, būtent šią dieną, mano sužadėtinis paliko mane dėl kitos moters. Vis dar prisimenu tai, tarsi viskas būtų įvykę šiandien“, – apie sunkiai gyjančią žaizdą pasakojo devinta internautė.

10.

„Aš tik neseniai sužinojau tikrąją priežastį, kodėl mano sužadėtinis paliko mane po septynerių metų, praleistų kartu. Jo mama pateikė jam ultimatumą: „Tavo sužadėtinė arba tavo šeima“, – pasakojo viena „Whisper“ vartotoja.

11.

„Jis mane išdavė ir paliko mane prieš mūsų vestuves. Kartu praleidome daugiau nei ketverius metus. Tai pats skaudžiausias įvykis, kokį man yra tekę išgyventi“, – prisipažino neištikimybės skausmo nudeginta mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.