Vyro palikta moteris sugraudino tūkstančius savo melagystėmis

Mandy Hargraves buvo patekusi į nepavydėtiną padėtį – be pinigų, palikta vyro. Bet moteris sugalvojo, kaip viską susigrąžinti – paskelbė serganti ketvirtos stadijos skrandžio vėžiu.

M.Hargraves nusprendė, kad išgalvota liga jai padės ne tik susigrąžinti vyrą, bet ir gauti pinigų.
M.Hargraves nusprendė, kad išgalvota liga jai padės ne tik susigrąžinti vyrą, bet ir gauti pinigų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2016, 1:05 PM, atnaujinta May 20, 2017, 9:24 PM

Savo ligą M.Hargraves išgalvojo, bet tikėjosi, kad niekas to nesuvoks. Džordžijos valstijoje, JAV, gyvenanti 34 metų moteris apie savo ligą paskelbė socialiniuose tinkluose.

Ji tikino kovojanti su sunkia liga ir negalinti pasiduoti dėl savo vaikų, kuriems reikia priežiūros ir motinos meilės.

„Net ir sužinojusi blogą žinią gyvensiu, lyg nieko nebūtų nutikę. Atsisakau pasiduoti. Negaliu to padaryti dėl dviejų nuostabių vaikų, kuriuos turiu. Kovosiu dėl jų“, – rašė M.Hargraves.

Moteris į ligonės vaidmenį įsijautė ir į savo sukurtą spektaklį įtraukė vaikus. Netgi pagamino jiems marškinėlius „Stiprioji Mandy“. Nufotografavo juos ligoninės priimamajame esą raminančius sergančią motiną.

Praėjus kelioms dienoms po neva diagnozuoto vėžio M.Hargraves socialiniuose tinkluose pasidalijo dukters žodžiais: „Mama, noriu būti tavo didvyrė. Noriu pasiimti visą tavo skausmą ir ligą.“ Pati M.Hargraves pridūrė: „Mano dukra nežino, kad ji ir yra priežastis, dėl kurios kovoju su liga.“

„Stipriosios Mandy“ marškinėliais netrukus pasidabino ne viena moteris, pirko juos savo vaikams. Taip prasidėjo visas paramos Mandy judėjimas. Žmonės linkėjo jai pasveikti, o ji pati kalbėjo: „Mano gyvenimas yra Dievo rankose, džiaugiuosi, kad šiandien mano širdis vis dar plaka.“

Apsišaukėlę palaikė ir jos tėvas, 65-erių Leonardas Thorntonas, kuris taip pat dalijosi širdį veriančiais įrašais socialiniuose tinkluose. Net paaiškėjus tiesai jis vis dar ją gynė, tačiau pripažino, kad jam skaudu.

„Tai ne Mandy. Ji nėra tokia, kokią ją įsivaizduojate“, – sakė L.Thorntonas.

Yla išlindo iš maišo prieš metus. Tada Valdostos miesto policija, gavusi informacijos, pokalbio su M.Hargraves metu užsiminė, kad jos „ligos istorijoje“ yra neaiškumų.

Moteris tikino serganti, bet netrukus nustojo rinkti aukas.

Leanne Bennett, viena aktyviausių M.Hargraves palaikytojų, sukūrusi puslapį, kuriame žmonės galėjo aukoti moteriai pinigus, vėliau sakė pasigailėjusi. Ji atsiprašė ir visų žmonių, kurie atidavė M.Hargraves savo sunkiai uždirbtus dolerius.

„Mes palaikėme Mandy, nes negalėjome nė pamanyti, kad ji sugebėtų išgalvoti tokią istoriją.

Nemanėme, kad ji galėtų taip meluoti savo artimiesiems, vaikams“, – sakė L.Bennett.

Tačiau būtent ji ir M.Hargraves vyras išsiaiškino tiesą ir šią informaciją perdavė policijos pareigūnams. L.Bennett sužinojo, kad jos draugei niekada nebuvo atlikti tyrimai, kurie esą rodė, kad ji serga vėžiu.

M.Hargraves už savo melą buvo nuteista vieniems metams kalėjimo. Jai skirta ir tūkstančio dolerių (883 eurų) bauda. („The Daily Beast“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.