Po intymių mokslų barakudų mokykloje lietuvės vysto turtuolius

„Mano vyrą suvystė barakuda!“ – yra rėžusi ir politikė, poetė Dalia Teišerskytė, ir kitos turtuolių paliktos žmonos. Pasirodo, Lietuvoje veikia viliojimo meno mokyklos. Kad išsiaiškintų, kokių paslapčių jose mokoma, „Lietuvos ryto“ žurnalistė tapo mokine.

Per meilužių kursus aiškinama, kaip reikia mylėtis, kad vyras gautų energijos ir po to uždirbtų daug pinigų.<br>„ViDA Press“ (Jacqui Henshaw / Mood Board/REX)
Per meilužių kursus aiškinama, kaip reikia mylėtis, kad vyras gautų energijos ir po to uždirbtų daug pinigų.<br>„ViDA Press“ (Jacqui Henshaw / Mood Board/REX)
Moterys, svajojančios apie turtingą ir jų norus pildantį vyrą, patirties semiasi vadinamojoje barakudų mokykloje.<br>„123rf.com“ nuotr.
Moterys, svajojančios apie turtingą ir jų norus pildantį vyrą, patirties semiasi vadinamojoje barakudų mokykloje.<br>„123rf.com“ nuotr.
Per meilužių kursus aiškinama, kaip reikia mylėtis, kad vyras gautų energijos ir po to uždirbtų daug pinigų.<br>R.Karmazaitės nuotr.
Per meilužių kursus aiškinama, kaip reikia mylėtis, kad vyras gautų energijos ir po to uždirbtų daug pinigų.<br>R.Karmazaitės nuotr.
Slaptojo klubo narės, kad atrodytų seksualesnės, savyje nešiojasi akmenis.
Slaptojo klubo narės, kad atrodytų seksualesnės, savyje nešiojasi akmenis.
Daugiau nuotraukų (4)

Rasa Karmazaitė („Lietuvos rytas“)

Sep 4, 2016, 10:35 AM, atnaujinta May 14, 2017, 2:46 AM

Prie užsieniečių turistų pamėgto viešbučio sostinės centre nervingai rūkė maždaug 30–35 metų moteris. Apie penkias valandas truksiantys kursai, kuriuose ji mokysis atskleisti savyje meilužės galias, prasidės po dešimties minučių.

„Prieš mėnesį internetu susipažinau su vyriškiu – atlėkė iš kito miesto, rodė dėmesį, padovanojo gėlių, saldainių. Man jis švelnus, bet reikalai nejuda iš vietos. O mano draugės jau su naujais mersais laksto. Gal aš nenormali, traukiu nevykėlius?“ – guodėsi tamsiaplaukė Erika.

Ši vilnietė pasiputlino lūpas, nes norėjo būti panaši į Holivudo aktorę Angeliną Jolie, kurią dievina viso pasaulio vyrai. Už hialurono rūgšties injekciją Erika sumokėjo 55 eurus, dar už kelis tūkstančius eurų pasididino krūtinę. Tačiau tokie vyrai, kokių ji trokšta, vis tiek nekrenta po kojomis.

„Jei gaunate mažai dovanų arba jums trūksta pinigų, vyro – pritraukite tai! To išmokstama!“ – skelbia moteris viliojimo meno mokanti akademija. Mokslai joje kainuoja nuo 37 iki 650 eurų.

„Nesijaudink, pasimokysi meilužių akademijoje, ir vyrai kaip prie medaus lips. Aš dar tik pradėjau mokslus, o jau garsus verslo banginis užkibo! Aukštuomenės vakarėliuose jis pozuoja su žmona, bet nori ne jos, o manęs“, – nusikvatojo prie viešbučio durų lūkuriavusi šviesiaplaukė viliojimo meno mokyklos auklėtinė.

Liekna, liūdnų akių ir trumpų plaukų brunetė tarsi nuplikyta atsitraukė nuo kvatoklės. Vėliau per pertrauką ji prasitarė, kad vyro neištikimybė ir jo godi draugė ją sugniuždė. Jauna moteris buvo išvyta iš namų, susirgo vėžiu.

Vemdama per chemoterapijos procedūras išduota moteris net mąstė apie savižudybę, bet kai liga atsitraukė, susiėmė ir pasiryžo vėl tapti geidžiama, susirasti turtingą vyrą ir atkeršyti buvusiam sutuoktiniui.

Trijulė segėjo sijonus. Meilužių kursų lankytojoms neleidžiama per paskaitas mūvėti kelnių. Tokiam draudimui nė viena neprieštarauja. Juk joms žadamas stulbinamas atlygis – baigusios mokslus į savo gyvenimą pritrauks gerus vyrus, turtus, pažintis, dovanas, daiktus. O tai tikra turtingų vyrų medžiotojų, dar vadinamų barakudomis, svajonė!

„Jei gaunate mažai dovanų arba jums trūksta pinigų, vyro – pritraukite tai! To išmokstama!“ – skelbia moteris viliojimo meno mokanti akademija. Mokslai joje kainuoja nuo 37 iki 650 eurų.

Pervedusi sutartą sumą sulaukiau nurodymų: vilkėti suknelę arba sijoną; palikti namuose kritišką mąstymą; būti sočiai, bet ne tiek, kad miegočiau; turėti sąsiuvinį ir du rašiklius; telefoną nustatyti tyliuoju režimu, bet ne vibravimo; jei mėgstu šilumą, atsinešti pledą.

Idėją nukopijavo iš Rusijos?

Pravėrusi viešbučio salės duris įsitaisiau prie galinio stalo. Netrukus visos kėdės buvo užimtos.

Apie 30 moterų jau tyliai laukė dėstytojos Vaidos iš Klaipėdos. Ji žadėjo išmokyti ne tik pritraukti vyrus, jų dovanas, bet ir pažadinti tokią vidinę meilužės energiją, nuo kurios svaigs galva ir pačioms moterims, ir jas supantiems vyrams.

Apie pačią Vaidą ir jos gyvenimą pavyko šiek tiek išpešti iš jos kolegės. Meilužių mokytoja yra baigusi dizaino studijas, mokėsi pas bioenergetikus, dirbo pardavimo srityje, o kurį laiką ją keliai buvo nuvedę į Rusiją.

Juk būtent tos šalies sostinėje Maskvoje vienas apsukrus rusas pirmasis atrado aukso gyslą – įsteigė barakudų mokyklą, kurioje merginos mokomos sumedžioti oligarchus.

Mokykla tapo tokia populiari, kad ten rikiuojasi jaunų aukso ieškotojų eilė. Už paslaptis, kaip sugundyti turtuolius, rusės nedvejodamos pakloja po tūkstantį eurų.

Baigusios viliojimo mokslus jos vienu akies mirktelėjimu gali taip užburti vyrą, kad tas pamirš savo gimimo metus. Tačiau merginos žino – jei nori ne trumpam tapti turtuolio žaisliuku, o ilgam įsitaistyti šalia jo piniginės, vien mirksėti nepakanka.

„Brangiosios, paimkite vandenėlio. Smegenys turės dirbti, – į tikrovę sugrąžino dėstytoja Vaida. – Kai iš čia išeisite, visi vyrai bus jūsų, galėsite paimti kurį tik panorėsite. Jis pildys visus jūsų norus, apibers brangiomis dovanomis.“

Brandaus amžiaus, prieštarauti neleidžiančiu balsu kalbanti tamsiaplaukė paliepė išjungti telefonus. Mokytoja pagrūmojo: ta, kurios telefonas bent suvibruos, turės išeiti iš pamokos ir nupirkti tortą.

Rankinė – signalas vyrui

„Kurioms reikia sumedžioti gerą vyrą? – paklausė mokytoja ir, išvydusi pakeltas rankas, linktelėjo. – Šiandien užsiimsime jūsų laime. Jūs pajausite ir paragausite meilužės būsenos. Čia ateina daug finansininkių, buhalterių. Kad ir kas būtumėte, visą savo logiką padėkite į šalį.“

Iš pradžių ji pasiūlė išsiburti.

Mokinės popieriaus lapą suplėšė į keturias dalis ir ant jų užrašė žodžius „meilužė“, „karalienė“, „šeimininkė“, „mieganti mergaitė“.

Popierėlius kiekviena užvertė, sumaišė ir traukė užsimerkusi. Kokį pirmą ištraukė, tokia būsena joje neva dominuoja.

Mokytoja paaiškino, kaip skirtingai elgiasi moterys, kai vyras pasako, kad išeina. Karalienė atkerta: „Na, ir eik!“, o mergaitė bėga paskui ir prašo pasilikti.

„Nesąmonė taip elgtis“, – ištarė šviesiaplaukė man iš dešinės.

Vėliau pasiguodė, kad jos santykiai su vyru įtempti, pora – prie skyrybų slenksčio.

„Visos medžioja vyrus. Tik vienus pavyksta „nušauti“, o kitus – ne. Kodėl? Juos sulaiko energetiškai stiprios moterys. Jos savo mintimis, žodžiais ir darbais saugo, kad vyras nenueitų į šoną“, – patikino mokytoja.

Ar mokinės yra sutikusios tobulų vyrų? Kelios linktelėjo.

„Juos tokius padarė moterys. Vyrą galima išminkyti pagal save“, – dėstė Vaida.

Meilužių mokytoja paklausė, kaip iš vyro padaryti milijonierių. Mokinės sukluso, ištempė ausis.

„Milijardierių reikėtų atiduoti mergaitės tipo moteriai – tada jis nuskurs. Aš taip esu padariusi – elgiausi kaip mergaitė.

Turėjau dvejas skyrybas. Žinau, kaip jaučiasi žmona, kai vyras palieka dėl kitos“, – tyliai ištarė Vaida.

Staiga ji piktokai subarė mokinę, kuri rankinę laikė ant grindų. Moterys pritariamai linksėjo – jos žino prietarą, kad taip galima netekti pinigų. Tačiau Vaida atskleidė kitą tiesą – esą kaip moteris elgiasi su savo rankine, taip vyras – su jos savininke.

Dvi paskaitos klausytojos čiupo savo rankines nuo grindų.

Žadino meilužės energiją

„O dabar viską atkryžiuokite, kojas laikykite tiesiai. Mokysitės žadinti vidinę meilužės energiją. Ant jos pamatų vyrai viską stato – karjerą, namus, mašinas. Jei ir meditavote iki šiol, tai darėte netinkamai. Juk turtus krovėtės ne jūs, o jūsų kaimynės.

Jūsų svorio centras – gimdoje. Mintimis įstatykite į save ašį. Kiekviena ją turi – tik nuo streso ašis nusimuša. Iš gimdos išveskite spindulį į žemę. Po to mintimis bėgiokite, kol pajausite savyje ašį. Kai įsistatote ašį, jūs jaunėjate. Ar yra ašis?“ – paklausė mokytoja.

„Yra“, – pranešė keli džiugūs balsai.

Tada mokytoja liepė save įsivaizduoti rutulyje. Prisimerkusi stebėjau moteris.

Visos klusniai kaip pradinukės vykdė nurodymus. Visos norėjo tapti geidžiamos ir pritraukti turtų, o ko nepadarysi dėl svajonės!

„Neatsimerkite, eisime žiūrėti, kokia yra meilužė, – paliepė Vaida. – Ji vilki raudoną suknelę, šoka prie laužo. Ji nežino žodžio „ne“. Kaip įsivaizduosite, taip ir vyks. Ko bijosite, tai ir išsipildys.“

Vaida kalbėjo apie minčių galią, kurios moko visos knygos apie sėkmę. Pavyzdžiui, 2006 metais pasirodžiusiame bestseleryje „The Secret“ („Paslaptis“) ją išsamiai aprašė Australijos rašytoja Rhonda Byrne.

Mokytoja paprašė moterų išvardyti, kokią meilužę jos įsivaizduoja. Mokinės vardijo, o Vaida pritardama linksėjo galva ir rašė lentoje: „Atsipalaidavusi, laisva, kvepianti, drąsi, ugninga, seksuali, skani.“

„Ar pakvipo vyro sekretore?“ – paklausė mokytoja ir pridūrė, kad vilioklės neretai dirba biuro administratorėmis.

Viena tokia sekretorė, neva dirbanti teisme, neseniai lengvai suviliojo solidų teisininką, užsukusį pas kolegą gerti kavos. Pirmą kartą ji pagyrė jo kostiumą. Kai vyriškis užsuko antrą kartą ir atsinešė prie kavos šokolado, sekretorė šūktelėjo, kad tai – jos mėgstamiausias desertas.

Po to teisininkas išvyko su šeima atostogų. Pamačiusi jį sugrįžusį vilioklė šūktelėjo: „Kur jūs buvote? Aš be jūsų negaliu – seifas sugedo!“

„Mokykitės iš sekretorės: ji pamatė patiną, įvertino jo statusą ir davė užduotį – sutvarkyti seifą. Kai jis iškvietė meistrą, ji geradarį apdovanojo – bėgiojo po teismo rūmus ir gyrė. Ji žino, kaip reikia rengtis, kaip mirksėti. Ji – nuolat meilužės būsenos: žandukai raudoni, akys blizga, murkia kaip katė. Ji juo žavisi, jis neprieštarauja. O jūs ką darote dėl vyrų? Nagi, parašykite į sąsiuvinius!“ – paliepė Vaida.

Moterys suskubo rašyti. Tada jos sužinojo, kad jei vyras yra pasiturintis ir dar sveikas, jis – labai medžiojamas. Konkurencija tarp moterų vilioklių didelė.

Meilužių galią naudojančių moterų yra ir jaunų, ir garbaus amžiaus. Dėstytoja teigė pažįstanti 80-metę, kuri turi ne vieną meilužį. Jos viduje liepsnojanti ugnis degina viską aplink. Pasirodo, tai gali būti ir pavojinga.

„Moteris seksu gali atimti visą vyro energiją, bet gali ir išgydyti impotentą. Kai vyrą bučiuojate, galvokite apie jo lūpas, o ne apie nebaigtus darbus“, – pamokė Vaida ir po dvi valandas trukusios pamokos leido mokinėms atsipūsti.

„Per meilužes eina daug pinigų. Jeigu joms jų vis trūksta, pinigai pas vyrą nebeauga“, – įspėjo mokytoja, patarusi mašinų, namų, kailinių ar papuošalų su briliantais norėti saikingai.

Mirksėjimo paslaptis

Nuo norų mokytoja perėjo prie sekso ir ėmė mokyti, kaip reikia įkvėpti ir iškvėpti, kad neišsiurbtum iš vyro visos energijos, o jį dar ir įkrautum. Neva jei vyras atiduos meilužei visą energiją, neturės jos darbui ir neuždirbs daug pinigų.

„Ši tema – pati opiausia. Moteris seksu gali atimti visą vyro energiją, bet gali ir išgydyti impotentą. Kai vyrą bučiuojate, galvokite apie jo lūpas, o ne apie nebaigtus darbus“, – pamokė Vaida ir po dvi valandas trukusios pamokos leido mokinėms atsipūsti.

Per antrąją taip pat ilgoką pamoką moterys mokėsi mirksėti, bet ne blakstienomis. Jos mokėsi stiprinti intymius raumenis.

„Išsiaukite iš savo aukštakulnių. Viens, du, trys – viską sutraukite.

Įsivaizduokite, kad įtraukiate sunkią žemės energiją ir ją įdedate į gimdą. Darome toliau, šešiolika, septyniolika, stipriau, dvidešimt. Pažiūrėkite viena kitai į akis, pamatysite išsiplėtusius vyzdžius.

Meilužė – tai ugnis, joms apačioje karšta, o galvoje – šalta. Meilužės energija konvertuojama į norus, kad jūs gautumėte dovanų ne dulkių siurblį, o brangius kailinius“, – paaiškino meilužių mokyklos įkūrėja.

Tada ji nurodė kiekvienai kursų lankytojai parašyti po 50 norų ir juos sunumeruoti. Ištempiau iki 12, o kitos – net iki 48!

„Kur dingo jūsų materialūs norai? Leiskite sau norėti“, – mus kelias, kurios išstenėjo vos iki 12–15 numerio, subarė mokytoja.

Ginklas – ir afrodiziakai

Dar po vienos pertraukos mokytoja leido mokinėms pateikti klausimų. Pirmiausia kursų lankytojoms parūpo, kodėl joms neleidžiama mūvėti kelnių.

Moterys tokiu draudimu suabejojo pagrįstai – juk net elegantiškoji prancūzė, buvusi manekenė Carla Bruni dažnai vilki kelnių kostiumą. O ji sugebėjo galvą apsukti ne bet kam, o garsiam politikui, buvusiam Prancūzijos prezidentui Nicolas Sarkozy.

„Nuo šiol visi vyrai jums kris po kojomis. Būkite atsargios – eikite į pasimatymus, tačiau su visais iš eilės nemiegokite ir elkitės etiškai“, – išlydėdama patarė meilužių vedlė.

„Kelnės – negražu ir nenaudinga. Kai segite sijoną, jūsų klubai pasikrauna energijos“, – paaiškino Vaida.

Klaipėdietė kalbėjo ir apie ilgų plaukų magiją, mokė vaikščioti siūbuojant klubais, rodė buteliukus su stipriais afrodiziakais – vieni jų sukelia aistrą, kiti atpalaiduoja.

Vaida patarė vyrų nepermaitinti ir per daug nenuvarginti lovoje: „Kaip elgiasi milijardieriai, kuriuos supa gražuolės? Jie maitinasi tų moterų energija, bet su jomis nesimyli. Todėl jie tokie turtingi.“

Namų darbams ji uždavė kasdien padaryti po 200 „mirksiukų“ ir pažiūrėti filmą apie Venecijos kurtizanę. Taip pat patarė neleisti būti išgręžtoms darbe, o jei taip nutinka ir nelieka energijos kurstyti meilužės ugnį, reikia keisti darbą.

„Nuo šiol visi vyrai jums kris po kojomis. Būkite atsargios – eikite į pasimatymus, tačiau su visais iš eilės nemiegokite ir elkitės etiškai“, – išlydėdama patarė meilužių vedlė.

Taip pat ji patarė nežiūrėti televizijos žinių, laidų apie karą ir niekada nesiginčyti su vyrais. O jei toks noras kyla, įsikąsti sau į ranką arba užsidaryti tualete.

Užkibo turtingas klientas

Vėlų vakarą pro viešbučio duris eidamos iš viliojimo kursų su dar keliomis kursų klausytojomis išbandėme siūbuojančią meilužės eiseną.

„Lo bella“ (išvertus iš ispanų k. „kaip gražu“), – šūktelėjo solidaus amžiaus ispanas.

Padėkojome jam ir pasukome kas sau.

Kitą dieną buvau priimta į slaptą meilužių klubą. Oho, kokiais laiškais moterys dalijasi! Viena pasakojo apie pasimatymą su „VIP klientu“ (labai svarbiu klientu. – Aut.), kuris užkibo netrukus po meilužių mokymų paskaitos.

„Esmė ta, kad šis vyriškis priklauso Klaipėdos verslo, politikos elitui, yra įtakingas. Vakar jaučiausi kaip per egzaminą, nervinausi. Bet pasakiau „stop“! Juk jeigu toks ryklys atkreipė į mane dėmesį, vadinasi, tinku jo lygiui ir nėra ko stresuoti. (...) Einant iš kavinės jis pasiūlė pasimatyti kitą trečiadienį. Prieš išlipdama iš jo „Lexus“ padėkojau už gražų pabuvimą kartu.

Garbaus amžiaus vyriškis turi pasistatęs pilį, kurioje gyvena su jaunesne žmona supamas komforto ir vis tiek ieško kitos.

Man jis įdomus, gerai išsilaikęs, vertas nuodėmės. Stabdo moraliniai dalykai – maža kas pamatys ir raportuos jo žmonai. Ką manote?“ – klausė patarimo slaptojo meilužių klubo narė.

Patarimai pylėsi kaip iš gausybės rago: „Jei tau tai teikia malonumą, kodėl gi ne?“, „Savo moralę išleisk atostogų“, „Tos, kurioms nė motais moralė, susišluoja geriausius variantus (vyrus) mums iš po nosies. Aš pavargau būti gera mergaitė.“

Į diskusiją įsitraukusi mokytoja Vaida patarė priimti dovanas, bet būti atsargiai.

Netrukus slaptojo klubo narė pranešė, kad jos VIP klientas atsiuntė žinutę susitikti be pašalinių akių jos namuose.

Antroji dalis

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.