Aktorius moteris nuo savo kelio šluoja kaip Niagaros krioklys

Amerikiečių aktorius Nicolas Cage’as (52 m.) pagaliau pranešė išsiskyręs su trečiąja žmona Alice Kim (31 m.). Pasirodo, po 11 santuokos metų pora skirtingais keliais pasuko jau praėjusią žiemą. Darkart išsisklaidė mitas apie Pelenę ir nuostabųjį princą.

Trečioji ir jau buvusi Nicolo Cage’o žmona A.Kim po skyrybų nei aiškinosi, nei ką nors kaltino.<br>ViDA Press nuotr.
Trečioji ir jau buvusi Nicolo Cage’o žmona A.Kim po skyrybų nei aiškinosi, nei ką nors kaltino.<br>ViDA Press nuotr.
Trečioji ir jau buvusi Nicolo Cage’o žmona A.Kim po skyrybų nei aiškinosi, nei ką nors kaltino.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Trečioji ir jau buvusi Nicolo Cage’o žmona A.Kim po skyrybų nei aiškinosi, nei ką nors kaltino.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Ir su pirmąja žmona P.Arquette (nuotr.), ir su antrąja L.M.Presley aktorius išgyveno aistringą meilę, pykosi ir vėl taikėsi, kol galų gale išsiskyrė.
Ir su pirmąja žmona P.Arquette (nuotr.), ir su antrąja L.M.Presley aktorius išgyveno aistringą meilę, pykosi ir vėl taikėsi, kol galų gale išsiskyrė.
Ir su pirmąja žmona P.Arquette, ir su antrąja L.M.Presley (nuotr.) aktorius išgyveno aistringą meilę, pykosi ir vėl taikėsi, kol galų gale išsiskyrė.
Ir su pirmąja žmona P.Arquette, ir su antrąja L.M.Presley (nuotr.) aktorius išgyveno aistringą meilę, pykosi ir vėl taikėsi, kol galų gale išsiskyrė.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Oct 17, 2016, 11:51 AM, atnaujinta May 10, 2017, 6:32 PM

Savo trečiąją žmoną Nicolas esą sutiko 2004-aisiais sušių bare, kur ji dirbo padavėja. Užsuko tik pavakarieniauti, bet jam taip patiko kukli mergina, vardu Alice, kad paskyrė jai pasimatymą.

Reikėtų patikslinti, kad lemtinga pažintis įvyko ne paprastame sušių bare, o Los Andželo naktiniame klube „Le Prive“.

Lankytojai vietas čia užsisakydavo ne tik dėl sušių: viena sudedamųjų „valgiaraščio“ dalių buvo vadinamosios pašnekovės.

„Le Prive“ neturėjo viešnamio šlovės, bet nekaltu šeiminiu restoranu jo taip pat nepavadinsi.

Iki tol jau daug patyręs tuomet 40-metis aktorius Nicolas Cage’as susidomėjo ne naktinio klubo pasiūlyta „pašnekove“, o jį aptarnaujančia padavėja. Paslaugi, dėmesinga, santūri, simpatiška tuomet 19-metė nė kiek nebuvo panaši į moteris, kurios jam patikdavo anksčiau.

Jie susitikinėjo tik du mėnesius, ir Nicolas pasipiršo Alice. Ji žinojo, kad naujasis kavalierius – žvaigždė, tad peržiūrėjo kino filmus, kuriuose jis vaidino. Ir pasistengė įsiminti jo giminystės ryšius su įtakingais didžiulio Coppolų šeimos klano nariais.

Nicolo senelis – Carmine’as Coppola (1910–1991) buvo garsus kino filmų kompozitorius, „Krikštatėvio III“ ir „Šių dienų Apokalipsės“ muzikos autorius.

Aktoriaus tėvas Augustas Coppola (1934–2009) – literatūros profesorius, vienintelis nesusiejęs savo gyvenimo su kinu. Priešingai nei jo brolis, legendinis režisierius Francis Fordas Coppola (77 m.), ir sesuo, aktorė Thalia Shaer (70 m.), – „Krikštatėvio“ ir filmų apie Rokį žvaigždė.

Trečioji Coppolų karta pasuko tėvų pėdomis. Nicolui niekuomet nebūtų pavykę nuslėpti, kad jis – Coppola. Tad dar ankstyvoje jaunystėje aktorius pasirinko slapyvardį: Lukas Cage’as – Lukas Keidžas buvo vienas jo mėgstamiausių komiksų herojų.

Jau sukaupęs nepavykusių meilės bandymų patyrimą, Nicolas buvo atviras su Alice – geriau jai viską sužinoti iš pradžių.

Pavyzdžiui, kad jo motina, šokėja ir choreografė Joy Vogelsang, kentėjo nuo depresijos, kurią jis taip pat paveldėjo.

N.Cage’as visada įsimylėdavo audringai, savo mylimąsias parblokšdavo kaip Niagaros krioklys, savo kelyje pašalindamas bet kokias kliūtis.

Buvo dosnus, romantiškai merginosi ir net su saikingu beprotiškumu. Bet kai užkariaudavo, baigdavosi malonios staigmenos ir prasidėdavo priekaištai, begalinės priekabės, kurios užsibaigdavo nuolatiniais barniais.

Pastaruosius dažnokai pakurstydavo alkoholis, su kuriuo ilgam Nicolas Cage’as negalėjo išsiskirti. Tad nieko keista, kad jo mėginimai užmegzti tvirtus santykius kaskart sužlugdavo.

Pirmąją žmoną, kolegę Patricią Arquette (48 m.), aktorius įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio. Kas jį sužavėjo – mįslė. Miniatiūrinė, ne itin įspūdingos išvaizdos šviesiaplaukė iki pažinties su Nicolu dar nebuvo išgarsėjusi ir kaip aktorė.

Pamatęs ją sėdinčią kavinėje sustojo kaip įbestas. Paprašęs leidimo prisėsti jau po valandos pasiūlė savo ranką ir širdį.

Patricia taip pat buvo kilusi iš žymios Holivudo šeimos. Senelis buvo populiarus televizijos aktorius ir komikas, dvi seserys ir du broliai – irgi aktoriai.

Sąmojinga ir nekvaila P.Arquette sutiko tekėti už Nicolo Cage’o, jeigu jis įvykdys keturias sąlygas: sudainuos serenadą neįprastu stiliumi, gaus atsiskyrėlio reputaciją turinčio ir niekada nieko ranka nerašančio rašytojo Jerome’o Davido Salingerio autografą, padovanos neegzistuojančią gamtoje juodąją orchidėją ir parūpins lisu – Kinijos etninės mažumos – vestuvinį drabužį.

Šios užduotys Nicolo neišmušė iš vėžių. Serenadą sudainavo, orchidėją nudažė, autografą gavo ir jau buvo išsiruošęs vykti pas lisu, bet P.Arquette jo pasigailėjo.

Išsigandusi savo naujojo gerbėjo ryžto ji sutiko su juo nuvykti į Kubą. Bet kai oro uoste Nicolas išklojo planus – ten su Arquette atšokti vestuves, ji pabėgo, pasinaudojusi jo sukeltu skandalu dėl neparuoštų bilietų.

Kitą kartą P.Arquette ir Nicolas Cage’as susitiko jau po aštuonerių metų. Ji jau augino sūnų, kurio susilaukė su muzikantu Paulu Rossi.

Nicolas jau buvo dviejų filmų pagrindinių vaidmenų atlikėjas. Jis taip pat augino sūnų su aktore Christina Fulton (49 m.).

Nepelniusi profesinės sėkmės ji vis atkakliau reikalavo populiarėjančio Nicolo Cage’o ir jo įtakingų giminių paramos.

Aktorius, neišlaikęs nuolatinio Ch.Fulton spaudimo, ją paliko. Nicolas mokėjo alimentus – 3 milijonus dolerių per metus, bet jai to buvo negana – pamėgino atimti iš jo namą, nupirktą gimus sūnui Westonui.

1995-aisiais Nicolas negyveno su Ch.Fulton ir ketino vesti žavų 20-metį modelį Kristen Zang.

Tuo metu P.Arquette, labai apgailestavusi dėl savo klaidos, kad paleido žvaigždę, vėl atsirado Nicolo Cage’o gyvenime. Lyg niekur nieko paskambinusi Nicolui paklausė: „Ar dar nepersigalvojai manęs vesti?“

Paskui įgriuvo į jo namus apsitempusi lateksiniu juodu kostiumėliu ir nešina didžiuliu ryškiai raudonu vestuviniu tortu. Tokia išdaiga Nicolui patiko.

Paskambinęs K.Zang ir pasakęs, kad ją palieka, nedelsdamas susituokė su Patricia. Bet romantikos užteko neilgam: santuoka oficialiai truko šešerius metus, o iš tikrųjų – tik metus.

P.Arquette nuolat pasiekdavo gandai apie vyro šėliones. Paskutiniu jos kantrybę perpildžiusiu lašu tapo skandalas Londone, kai Nicolas puolė paparacą, spėjusį nufotografuoti jį su dviem prostitutėmis.

2001-aisiais Nicolas Cage’as ir P.Arquette išsiskyrė, gerokai pagadinę vienas kitam nervus dėl turto padalijimo.

Kol vyko teismo procesas, jis visa galva pasinėrė į naują meilę. Šį kartą Nicolo Cage’o įkvėpėja tapo dainininkė Lisa Marie Presley (48 m).

Ji išgarsėjo ne talentu, o giminyste su įžymiuoju Elviu Presley 1935–1997) – vienintelė jo duktė – ir trumpalaike santuoka su popmuzikos žvaigžde Michaelu Jacksonu (1958–2009).

Lisa Marie ir Nicolas susipažino 2000-ųjų spalį per vakarėlį. Pagarsėjusi savo bjauriu charakteriu ir alkoholio pomėgiu ji Nicolui Cage’ui paliko vienišos ir bejėgės įspūdį.

Nicolas ir Lisa Marie greitai atrado daug ką bendra: abu – garsių šeimų atžalos, maištininkai iš prigimties ir meilės fronto veteranai. Jų net pomėgiai buvo tie patys – jachtos ir senoviniai automobiliai.

Po metų Nicolas ir L.M.Presley pranešė apie sužadėtuves. Suvokę nesustabdomą gyvenimo tėkmę nusprendė nelaukti.

Amerikos leidiniai pranešė, kad Lisa Marie surengė spiritizmo seansą, per kurį jos tėvas palaimino santuoką su Nicolu. Bet vedybinis poros gyvenimas truko tik 107 dienas.

Iki vestuvių jie sugebėjo tapti artimais draugais, kuriems buvo gera kartu. Bet po vedybų paaiškėjo, jog nei Lisa Marie, nei Nicolas visiškai nežino, kaip gyventi santuokoje.

Greitai įsitikinusi, kad vyrui tėra vertingas kolekcijos eksponatas, Lisa Marie labai įsižeidė. Nicolas Cage’as kentė nuo kolekcionavimo manijos: į namus tempė viską – nuo išdžiūvusių vabzdžių iki žaislinių automobiliukų.

Lisa Marie iš vyro pareikalavo meilės įrodymų. Pirmiausia privertė aukcione parduoti komiksų rinkinį – 400 retų žurnalų už 1 mln. 600 tūkst. dolerių, po to pareikalavo atsisakyti kelių kolekcinių automobilių.

Iš pradžių Nicolas Cage’as paklusdavo. Bet netrukus susigrąžino prarastą išdidumą, ir šeimą pradėjo purtyti skandalai. Abu buvo nepralenkiami šios srities meistrai!

Nestabilios psichikos, pašėlusio temperamento ir potraukį į alkoholį turėję Lisa Marie ir Nicolas įsiplieksdavo kaip degtukai nuo meilės puldami prie neapykantos ir priešingai.

Kartą po aršaus ginčo jachtoje Lisa Marie, pareiškusi, kad viskas baigta, vyrui grąžino vestuvinį žiedą su geltonu šešių karatų briliantu. Įnirtęs Nicolas jį nusviedė į vandenyną.

Paskui abu susitaikė. Aktorius net nusamdė narus žiedui surasti, bet jiems nepavyko. Nicolui teko pirkti naują – šįkart dešimties karatų.

Pora pykosi ir taikėsi, taikėsi ir pykosi. Bet atėjo metas, kai po Lisos Marie žodžių „Skiriamės!“ Nicolas ramiai atsakė: „Gerai.“

Išsiskyrę liko draugai – kiek tai buvo įmanoma. Žiniasklaidai dalydami interviu apie vienas kitą kalbėjo tik gerai, su liūdesiu pripažinę, kad jiems tikrai nereikėjo tuoktis.

Vienišius Nicolas Cage’as pradėjo šėlioti: nuolat pasirodydavo su įvairaus plauko moterimis, pinigus jis žarstė į kairę ir dešinę.

Jo geidė viso pasaulio moterys, bet jis neskubėjo apsistoti ties viena. Iki tol, kol 2004-ųjų vasarį sušių restorane nesutiko smulkutės, iki pečių jam nesiekiančios padavėjos, tarsi nulietos kaip skulptūrėlė korėjietės A.Kim.

Aktoriaus nesustabdė ir jųdviejų 20 metų amžiaus skirtumas. Jau kitą dieną po pažinties įvyko pirmasis pasimatymas: kaip visuomet ekstravagantiškasis Nicolas praskrido su Alice sraigtasparniu virš Didžiojo Kanjono.

Po poros mėnesių ant korėjietės rankos suspindo sužadėtuvių žiedas su dideliu deimantu. 2004 metų liepą rančoje Kalifornijoje jie atšventė vestuves.

Jaunikio nuostabai, nuotaka vestuvinę suknelę pasirinko iš nupigintos ne itin garsaus prekių ženklo kolekcijos už 260 dolerių ir dar su teise grąžinti.

A.Kim patiko visiems: įžymiajai vyro giminei pasirodė ne pagal amžių subrendusi ir tinkama jų šeimai. O korėjietės artimieji nelabai nudžiugo merginos pasirinkimu.

Alice motina, pirmą kartą pamačiusi Nicolą, buvo priblokšta jo amžiaus. Ji buvo įsitikinusi, kad duktė pernelyg gera aktoriui, jau du kartus paskandinusiam meilės laivą.

Kai po metų spalio 3-iąją Alice pagimdė sūnų, Nicolas Cage’as prisiminė mėgstąs komiksus ir davė jam Supermeno vardą – Kalas Elas.

Priešingai nei pirmagimis Westonas, antrasis sūnus suteikė aktoriui daug laimės. Jis buvo Nicolo naujo gyvenimo, jo idealios šeimos kūdikis.

Tuo laiku aktoriaus honoraras už filmą siekdavo apie 20 milijonų dolerių ir jis švaistėsi pinigais visiškai jų neskaičiuodamas.

Sala Bahamose, 14 namų visame pasaulyje, įskaitant ir pilį Bavarijoje (Vokietija), dvi sodybos Anglijoje, prabangūs namai Naujajame Orleane ir elitiniame Los Andželo rajone.

Jis žaidė kazino, azartiškai derėjosi per aukcionus, pirko privačius lėktuvus, jachtas, turėjo daugybę automobilių ir motociklų. Naujojo Orleano kapinėse pasistatė sau didžiulę Egipto piramidės formos kapavietę.

Viskas subyrėjo 2009-aisiais, kai Nicolu Cage’u susidomėjo mokesčių tarnyba. Pasirodė, kad Holivudo žvaigždė valstybei skolinga per 14 milijonų dolerių.

Pripažinti savo klaidų Nicolas nenorėjo ir dėl vagystės apkaltino asmeninį finansinį vadybininką. Būtent pastarojo pastangomis nedėkingas klientas, vaizdžiai sakant, taip ilgai išsilaikė ant paviršiaus.

Nemažą nekilnojamojo turto dalį teko parduoti. Žiniasklaida pranašavo aktoriui bankrotą. Ir taip į depresiją linkęs ir emocijų nevaldantis Nicolas Cage’as patirtą pažeminimą ir finansinius nuostolius slopino įprastiniu būdu – daug gėrė, kėlė skandalus namie ir viešosiose vietose.

Nicolas vis dažniau pykosi su Alice – dažniausiai viešumoje. Bet ji nė karto nepateikė vyrui jokių kaltinimų.

Kas tarp sutuoktinių įvyko šiemet, tiksliai nėra žinoma. Tik gegužę į pirmuosius žiniasklaidos puslapius pateko informacija apie Alice neištikimybę.

Tai sužinojęs Kanų kino festivalyje Nicolas Cage’as pravirko ir nuolat kartojo, kad to negali būti. Bet žurnalistai kapstėsi vis giliau ir išsiaiškino, kad A.Kim meilužis – 39 metų kavinių tinklo vadybininkas.

Ir jis jau metai nakvoja N.Cage’o namuose, kai jis išvyksta į filmavimus ir reklamines kino juostų, kuriose vaidina ar kurias prodiusuoja, keliones.

Nicolo Cage’o atstovas paneigė skandalingą naujieną, bet ją netrukus nustelbė oficialus pranešimas apie aktoriaus skyrybas. Negana to, paaiškėjo, kad pora negyvena kartu nuo šių metų pradžios – tiesiog to niekam nesakė.

Nicolo Cage’o draugas pažėrė dar vieną sensaciją: Nicolas apgaudinėjo žmoną visus vienuolika jų vedybinio gyvenimo metų!

Jis buvo nuolatinis garsiosios Holivudo sutenerės Heidi Fleiss klientas ir naudojosi masažo salonų paslaugomis.

Aktorius jau seniai norėjo išsiskirti, tad žmonos neištikimybė tapo tikra dovana.

Užėmęs kenčiančiojo poziciją Nicolas Cage’as galėjo diktuoti finansines sąlygas. Beje, žmonos išdavystės fakto nutekėjimą spaudai sugalvojo būtent Nicolas.

Sutrikę Holivudo žvaigždės gerbėjai negalėjo patikėti tokia klasta. Bet šią versiją patvirtino aktoriaus elgesys: jau kitą dieną po oficialaus pranešimo apie skyrybas Nicolas pasirodė viešumoje su nauja drauge, taip pat azijiete. Gal tai ketvirtoji ponia Cage?

Trečioji ir jau buvusioji tyli. 11 vedybinio gyvenimo metų visam pasauliui matant nepakeitė korėjietės A.Kim charakterio. Jokių pasiaiškinimų ir kaltinimų.

Pelenė Alice išėjo iš pokylio taip pat tyliai, kaip į jį atėjo. Pasaka baigėsi.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.