Žvaigždes operuojantis lietuvis džiaugiasi daug jaunesne mylimąja

Papų karalius! Taip tituluojamas JAV gyvenantis plastikos chirurgas Rimtautas Marcinkevičius (60 m.) negali pykti. Būdavo metų, kai lietuvis atlikdavo daugiausia krūtų didinimo operacijų turtuolių mieste Palm Springse, Kalifornijoje. Energijos medikui teikia ir draugystė su moterimi, jaunesne negu jo duktė.

 Kartu su savo nauja širdies drauge medikas Vilniuje, kur ir gimė, sutiko šešiasdešimtąjį gimtadienį.<br> J.Stacevičiaus nuotr. 
 Kartu su savo nauja širdies drauge medikas Vilniuje, kur ir gimė, sutiko šešiasdešimtąjį gimtadienį.<br> J.Stacevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Nov 25, 2016, 8:00 PM, atnaujinta Jul 4, 2018, 10:33 AM

Kartu su savo nauja širdies drauge M.B. (25 m.) medikas Vilniuje, kur ir gimė, sutiko šešiasdešimtąjį gimtadienį.

Tortai vaizduoja krūtis

Užpūsti žvakutes ant milžiniško torto, vaizduojančio krūtis, už Atlanto įsikūrusiam vilniečiui teko sulaukus 50-ojo, po to ir 55-ojo gimtadienio.

Praėjusią savaitę pakvietęs į vieną Vilniaus restoranų savo mokyklos ir studijų draugus jis slapčia tikėjosi išvysti tortą, vaizduojantį kieno nors veidą.

Mat pastaruoju metu jis labiau domisi technologijomis, padedančioms išsaugoti jaunatviškus veido bruožus. Bet ir 60-mečio proga chirurgas gavo tortą, vaizduojantį krūtis.

R.Marcinkevičius atlieka ne tik veido tempimo operacijas, bet ir siūlo nechirurginiais būdais ir injekcijomis palyginti raukšles, koreguoti nosį, ausis, taip pat persodinti plaukus.

Susipažinusi su talentingu mediku vienoje kolegijoje burnos higieną studijavusi mergina ėmė labiau domėtis plastine chirurgija. Jauna moteris iš pradžių tapo garsaus plastikos chirurgo pagalbininke, o po to ir mylimąja.

„Būti šalia profesoriaus – puiki mokykla“, – prisipažino M.B. Dabar jau ir ji savo ateitį sieja su JAV.

Pastaruosius dvejus metus Mingailė lengvai galėdavo nuvykti į JAV. Tačiau įstojusi studijuoti į vieną JAV mokyklą moteris negavo studento vizos.

„Su Rimtautu nesitikėjome, kad gali iškilti tokių sunkumų“, – nusiminusi kalbėjo mergina.

Kad ji galėtų įvažiuoti į Jungtines Valstijas, gali prireikti net advokatų pagalbos.

Tad kol tvarkomi dokumentai, įsimylėjėliai Naujuosius metus planuoja sutikti Dubajuje.

Atvykęs su M.B. į Vilniaus širdyje įsikūrusį viešbutį „Narutis“ R.Marcinkevičius pasakojo apie tai, kuo skiriasi amerikiečių ir lietuvių požiūris į grožį.

Kadangi Lietuvoje vyrauja konservatyvus požiūris į plastinę chirurgiją, R.Marcinkevičius neslėpė, kad daug įvairių procedūrų išbandė ir pats.

„Tiek botulino toksino injekcijas, tiek lazerio galimybes, tiek ir chirurgines procedūras – visokių procedūrų turėjau tiek, kad nesuskaičiuočiau abiejų rankų pirštais“, – prisipažino pašnekovas.

Bet ne visomis procedūromis jis liko patenkintas, nors niekada nenusivylė tapęs mediku.

***

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.