Po nevykusio pasimatymo – moterį pribloškęs vyro reikalavimas

Iš vyro, su kuriuo nuėjo į pasimatymą, žinutę su prašymu grąžinti jam pasimatymui išleistus pinigus gavusi moteris nustėro. Antrojo pasimatymo atsisakiusios moters jis paprašė atiduoti už jos gėrimus sumokėtą sumą.

Moteris pasimatymo draugui pervedė 50 eurų ir tokią pačią sumą paaukojo asilų prieglaudai.<br>123rf nuotr.
Moteris pasimatymo draugui pervedė 50 eurų ir tokią pačią sumą paaukojo asilų prieglaudai.<br>123rf nuotr.
Moteris pasimatymo draugui pervedė 50 eurų ir tokią pačią sumą paaukojo asilų prieglaudai.<br>123rf nuotr.
Moteris pasimatymo draugui pervedė 50 eurų ir tokią pačią sumą paaukojo asilų prieglaudai.<br>123rf nuotr.
Moteris pasimatymo draugui pervedė 50 eurų ir tokią pačią sumą paaukojo asilų prieglaudai.<br>123rf nuotr.
Moteris pasimatymo draugui pervedė 50 eurų ir tokią pačią sumą paaukojo asilų prieglaudai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 25, 2017, 12:00 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 2:11 AM

38 metų drabužių dizainerė Lucy Brown, gyvenanti Londone, vasario 4-ąją ėjo į antrą pasimatymą po to, kai prieš pat Kalėdas nutrūko jos trejų metų draugystė.

Nepaisant to, kad moters pasimatymas „Chapman“ bare praėjo sklandžiai, ji nusprendė, jog antras susitikimas su šiuo vyru jos nedomina, rašo „Daily Mail“.

Nuoširdžiai manė, kad vyrukas juokauja

Tačiau kai į savo žinutę ji gavo atsakymą, kuriame atstumtas vyras paprašė jos susimokėti už savo gėrimus ir jo sąskaitos numerį, negalėjo patikėti tuo, ką mato.

Lucy namo iš pasimatymo išvyko netyčia pasiėmusi vyro laikrodį. Savo žinutėje apie skolą jis pareiškė, kad laikrodis vertas 20 eurų, tačiau jam jo nebereikia – mat būtų per skausminga pasiimti laikrodį pašte, tai primintų pačią Lucy.

Moteris pasimatymo draugui parašė, kad ji pervedė jam 50 eurų, kurie sudaro pusę jo bare apmokėtos sąskaitos, ir tokią pačią sumą paaukojo asilų prieglaudai, nes jau seniai buvo taip prajuokinta.

„Pasimatymų programėlėmis naudojausi apie mėnesį, daugiausiai tai buvo „Tinder“ ir „Plenty of Fish“. Pastarajame ir susipažinau su šiuo vyruku. Man jis pasirodė gana patrauklus ir normalus, geros profesijos (nes aš siekiu karjeros ir man tai svarbu), gana jausmingas.

Anksčiau nuolat eidavau į pasimatymus, bet po trejų metų santykių, kurie neseniai nutrūko, šis vyrukas buvo tik antras, su kuriuo susitikau gyvai.

Kai gavau jo žinutę apie tai, kad turėčiau grąžinti savąją dalį už pasimatymą, verkiau iš juoko. Nuoširdžiai maniau, kad jis juokauja. Tačiau tuomet supratau, kad jis rašė visiškai rimtai“, – pasakojo rūbų kūrėja.

Pasimatymui taupė pinigus

Lucy pasakojo, kad visi jos biuro darbuotojai, išgirdę gautą žinutę, leipo juokais. Žinutėje vyras rašė, kad jis yra labai nusivylęs dėl to, kad liko atstumtas, ir guodėsi, kad šiam pasimatymui pinigus kurį laiką taupė.

„Ačiū tau už atvirumą. Su tavimi smagiai praleidau laiką ir tiesa yra ta, kad esu labai nusivylęs po to, kai perskaičiau tavo žinutę. Tikrai susižavėjau tavimi ir taupiau pinigus, kad nusivesčiau tave į tinkamą pasimatymą.

Kadangi mudviem nepavyko, būčiau dėkingas, jei atsiųstum ką nors prisidėdama prie sąskaitos už gėrimus. Sumokėjau tikėdamasis dar kartą tave pamatyti. Tą vakarą aš išleidau 100 eurų.

O kadangi man būtų per sunku pašte atsiimti savo laikrodį, nes jis man vėl primintų tave, pamaniau, kad tau bus įdomu žinoti, kad jis kainavo 20 eurų. Esu laimingas dėl tavęs, kad darai tai, kas tau atrodo teisinga, bet mano jausmus labai užgavai“, – tokią žinutę gavo Lucy.

Nors šį įvykį moteris vadina keisčiausiu, koks jai yra nutikęs per pasimatymus, tačiau ji padarė ko prašoma: pervedė vyrui jo prašomą sumą, bet nepraleido progos jam papasakoti, kaip juokinga visa tai pasirodė.

„Man šiek tiek keista. Kaip jis gali būti toks sužlugdytas vos po vieno susitikimo? Su jo laikrodžiu netyčia grįžau dėl to, kad mes smaginomės, jis užsidėjo mano skrybėlę, aš – jo laikrodį. Kai atsisveikinome, abu pamiršome tą laikrodį, todėl jis liko pas mane.

Nusprendžiau jam grąžinti pusę pinigų, kuriuos jis sumokėjo. Tačiau tokią pačią sumą paaukojau ir asilų prieglaudai. Tą prieglaudą pastebėjau feisbuke, ši labdaros organizacija man man labai patiko, nes skelbia juokingas ir mielas nuotraukas.

Kai parašiau jam apie paaukojimą, vyrukas atsakė, kad šioje situacijoje didžiausias laimėtojas ir buvo asilų prieglauda“, – pasakojo L.Brown.

Asilų prieglaudos atstovai jautėsi pamaloninti

Asilų prieglaudos darbuotojai džiaugėsi auka ir jautėsi pamaloninti, kad moters humoro jausmas atnešė paramos jų augintiniams.

„Čia, asilų prieglaudoje, mes vertiname kiekvieną auką, kuri prisideda prie mūsų augintinių gerovės. Mes džiaugiamės, kad tokioje įdomioje gyvenimo situacijoje Lucy pagalvojo apie mus“, – šypsojosi Savanna Myszka, prieglaudos atstovė.

L.Brown pasimatymų istorija darbovietėje tapo tokia populiari, kad kolegos jai net pasiūlė parašyti pasimatymų knygą. Čia, pasak kolegų, turėtų būti ir pasimatymų nesėkmės, kuriuos patyrė pati Lucy ir jos draugai, eidami susitikti su žmonėmis iš mobiliųjų programėlių.

„Kai kurie mano bičiuliai net siuntinėjo vieni kitiems juokingas nuotraukas iš „Tinder“. Tačiau man šis vyrukas, paprašęs grąžinti jo už pasimatymą išleistus pinigus, buvo pats keisčiausias, kurį kada turėjau“, – pasakojo Lucy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės