Socialiniame tinkle Kristina Brazauskienė sulaukė nerimą keliančio pasiūlymo

Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė verslininkė Kristina Brazauskienė (68) socialiniame tinkle sulaukė keistos žinutės, apie kurią netruko papasakoti savo draugams. 

 Kristina Brazauskienė ragina saugotis aferistų.<br> Socialinių tinklų ir T.Bauro nuotr.
 Kristina Brazauskienė ragina saugotis aferistų.<br> Socialinių tinklų ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2017, 2:12 PM

Garsiai moteriai nepažįstamas vyras privačia žinute pasiūlė pinigų. Vis dėlto K.Brazauskienė akimirksniu suprato, kad tai gali būti apgavikas, todėl netrukus jį užblokavo. Tai padariusi ji savo sienoje pasidalijo įtarimą sukėlusio vyro nuotrauka ir paragino kitas moteris būti budrias ir nesusidėti su galimais sukčiais ar apgavikais. 

Moterys dėkojo Kristinai už informaciją bei pačios suskubo dalintis karčia patirtimi. Kai kurios sakė, kad ir pačios buvo įviliotos į pinkles, kai tas pats vyras prašė pinigų ar bandė megzti kontaktą.

Žurnalistams K.Brazauskienė pateikė daugiau informacijos apie tai, kas vyko socialiniame tinkle. 

„Tas vyras man parašė, kad nori pervesti pinigų, kad aš juos pasaugočiau, o vėliau atvažiuotų pas mane. Iš karto supratau, kad jis kažkoks aferistas ir užblokavau“, – portalui Lrytas.lt pasakojo K.Brazauskienė. 

Prezidento našlė teigė, kad tai nėra pirmasis toks bandymas gauti jos dėmesio ar užmegzti ryšį. „Tai ne pirmas kartas. Man vis rašo ir rašo, bet aš gerai žinau, kad yra feikai, apgavikai ir melagiai, kurie feisbuke pasivadina kitais vardais. 

Aš iš karto perspėjau ir kitas moteris, kad būtų atsargios. Kiekviena protinga moteris supranta, kad negalima bendrauti su neaiškiais žmonėmis ir jau geriau juos blokuoti. 

Manęs tokios pažintys nedomina. Čia senas bajeris – visi žino“, – kalbėjo gerai nusiteikusi moteris. 

Pasiteiravus, kokiomis nuotaikomis gyvena ir ką ketina veikti vasarą, garsi moteris atskleidė planuojanti kelionę į Kanadą, kur jos laukia draugų šeima iš Lietuvos.

„Kelionė į Kanadą manęs laukia mėnesio viduryje. Ruošiuosi skristi, vėliau dar kur nors nuskrisiu. Vasarą būsiu Lietuvoje, o žiemą – užsienyje“, – pakiliai kalbėjo K.Brazauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.