Baisiausi svečių poelgiai vestuvėse: tokių verčiau nekviesti

 

 Kartais svečiai sugadina visą šventę.<br> 123rf nuotr.
 Kartais svečiai sugadina visą šventę.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-22 13:07

Vestuvės – pati svarbiausia diena daugelio gyvenime, tad ir puota turėtų būti linksma, o jos tikslas – su pačiu artimiausiu žmogumi švęsti meilę. Tačiau kai kurioms poroms ši diena nebuvo tokia džiugi ir viskas klostėsi ne taip, kaip planuota.

Naujoje „Reddit“ tinklalapio skiltyje dalijamasi istorijomis, kuriose pasakojama apie blogiausią kada nors turėtų vestuvių svečių elgesį. Šios patirtys gali būti apibūdinamos kaip šokiruojančios ir šiek tiek juokingos.

„Mano pamotė į mano mamos vestuves atėjo pasipuošusi savo vestuvine suknele“, – pasakojimus pradeda viena moteris. 

Kitas vyras aiškina, kad jo brolio šventėje buvęs nuotakos vyras nekviestas ir dar girtas pasirodė bažnyčioje, iš kurios turėjo būti jėga išvesdintas: „Jo tikslas – sugriauti santuoką ir visą ceremoniją.“

„Mano vestuvėse dalyvavo bendradarbis. Neblaivus jis savo pirštu perbraukė per vestuvinį tortą prieš mums jį perpjaunant“, – komentavo kitas.

Šis nemalonus svečias – ne pirmasis sugadinęs vestuvinį tortą. Vienas internautas rašė: „Mano dėdė būdamas neblaivus mojavo peiliu ir kiniškai kažką šūkavo, o galiausiai metė mikrofoną į tortą.“

Daugelis žmonių skundėsi dėmesio ištroškusiais ir jį „vagiančiais“ svečiais.

„Mano draugės vestuvėse vienas iš jos draugų nusprendė pasipiršti savo merginai. Tai geriausias būdas atitraukti dėmesį nuo nuotakos ir jaunikio, sutelkiant jį į save, ir sugadinti dieną.“

Kai kuriems džiugia diena džiaugtis neleido ne laiku paskelbtos tragiškos naujienos.

„Likus penkioms minutėms iki ceremonijos pradžios, prie manęs (aš buvau nuotaka) priėjo teta ir pasakė, kad senelis serga vėžiu ir jam gyventi liko keli mėnesiai. Apie ligą nežinojau, tačiau tą rytą jį pamačius supratau, kad senelis jaučiasi prastai. Mano tėvai ir sesuo tai norėjo pranešti po vestuvių. Mieliausioji teta prisliuogė prie manęs ir pasakė: „Jei būčiau tavo vietoje, taip nesidžiaugčiau. Ar nežinojai, kad tavo senelis miršta?“ Nepamenu, bet iš to, ką girdėjau, pasirodo, jog atsakiau tai: „Na, pirma ištekėsiu, o vėliau pasirūpinsiu ir tuo.“

„Reddit“ vartotojai taip pat labai atvirai pasakojo apie šventes, kurių metu, dar prieš pjaunant tortą, svečiai atvirai išsakė savo nuomones apie jaunavedžių laukiančius neramumus ir skyrybas.

„Šokių aikštelėje prie manęs priėjo dėdė ir padavė į rankas nedidelį vokelį. „Nors tai nėra labai daug, čia tau. Apie tai nepasakok savo vyrui, o kai po kelių metų išsiskirsite, paskambink man ir aš tau duosiu daugiau“, – pasakė jis ir apsisukęs nuėjo“, – teigė viena moteris.

„Kai naujieji vyras ir žmona išvyko namo, išgirdau vieną svečią sakant: „Na, neišvengiamoms skyryboms išleista labai daug pinigų.“ Taip sakyti tiesiog negalima“, – pasakojo kitas. 

„Verta paminėti, kad mano mamos broliai puotos metu susilažino, kiek ilgai truks jos pirmoji santuoka. Jie nuspėjo ateitį, tačiau toks elgesys buvo netinkamas“, – prisiminimais dalijosi internautas.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.