Buvęs mirusios žvaigždės partneris nebeturi už ką pavalgyti

Per praėjusias Kalėdas anapilin iškeliavusios popmuzikos žvaigždės George’o Michaelo (1963–2016) buvęs partneris Fadi Fawazas (44 m.) guodžiasi sunkiai suduriantis galą su galu ir netgi nebeišgalintis nupirkti gėlių ir padėti ant mylimojo kapo.

 Nors F.Fawazui (kairėje) siūlomi milijonai, jis neketina dalytis pikantiškomis istorijomis apie buvusius santykius su buvusiu mylimuoju G.Michaelu (dešinėje).<br> „ViDA Press“ nuotr.
 Nors F.Fawazui (kairėje) siūlomi milijonai, jis neketina dalytis pikantiškomis istorijomis apie buvusius santykius su buvusiu mylimuoju G.Michaelu (dešinėje).<br> „ViDA Press“ nuotr.
Nors F.Fawazui siūlomi milijonai, jis neketina dalytis pikantiškomis istorijomis apie buvusius santykius su buvusiu mylimuoju G.Michaelu (nuotr.).<br>„ViDA Press“ nuotr.
Nors F.Fawazui siūlomi milijonai, jis neketina dalytis pikantiškomis istorijomis apie buvusius santykius su buvusiu mylimuoju G.Michaelu (nuotr.).<br>„ViDA Press“ nuotr.
F.Fawazas<br> „ViDA Press“ nuotr.
F.Fawazas<br> „ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Jul 19, 2017, 1:49 PM

Tamsiaplaukis kirpėjas savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje prisipažino per buvusio mylimojo gimtadienį birželio 25-ąją nebeuždegęs žvakės ant jo kapo. Jis teigė nebegalintis nusipirkti net pieno ir vandens. Ką jau kalbėti apie maistą.

Net ir kęsdamas alkį vyras už jam siūlomus milijonus neketina dalytis pikantiškomis istorijomis apie buvusius santykius su G.Michaelu.

Tačiau perspėja, kad greitai bus atskleista tiesa apie tikrąją muzikos legendos mirties priežastį.

Australijoje gimęs Fadi su graikų kilmės Didžiosios Britanijos muzikos žvaigžde, kurio tikrasis vardas – Georgios Kyriacos Panayiotou, susitikinėjo šešerius metus. Manoma, kad jis buvo tas, kuris paskutinis matė gyvą muzikos legendą.

Praėjusių Kalėdų rytą atvykęs į dainininko namus Oksfordšyre, Didžiojoje Britanijoje, Fadi rado lovoje mirusį dainininką.

Iš pradžių daugelis įtarė, kad tokių hitų kaip „Last Christmas“ ir „Freedom“ atlikėjas mirė padauginęs alkoholio ir narkotikų. Su priklausomybe nuo narkotikų muzikantas kovojo ne vienus metus.

Vis dėlto po kelis mėnesius trukusių išsamių tyrimų paaiškėjo, kad muzikos pasaulio žvaigždė mirė dėl natūralių priežasčių – širdies nepakankamumo, širdies raumens uždegimo ir pariebėjusių kepenų.

Tyrėjų išvadose skelbiama, kad alkoholis ir narkotikai įtakos mirčiai neturėjo.

Kovo pabaigoje vienas garsiausių praėjusio amžiaus popmuzikos atlikėjų privačios laidotuvių ceremonijos metu atgulė amžino poilsio. Ceremonijoje dalyvavo tik šeimos nariai ir artimiausi draugai.

Kalbėta, kad muzikos legendos šeima draudė F.Fawazui atvykti į laidotuves, tačiau jis nepaisė draudimo ir vis tiek ten pasirodė.

Savo vargana finansine situacija besiskundžiantis buvęs G.Michaelo mylimasis tikina, kad dėl meilės muzikantui ir nuolatinio rūpinimosi juo prarado savo draugus, asmeninį gyvenimą ir net kai kuriuos šeimos narius.

Dabar jis kaltinamas dėl mylimojo mirties ir turi sukti galvą, kaip ir kur pigiai pavalgyti.

Kalbama, kad prie prabangaus gyvenimo su muzikos garsenybe pripratęs F.Fawazas siekia prisiteisti kelis milijonus svarų sterlingų siekiančią išmoką iš G.Michaelo palikimo.

Be to, jis norėtų pasilikti gyventi 5 milijonus svarų sterlingų kainuojančiame žvaigždės name vienoje gražiausių žaliųjų erdvių Londono centre – Regento parke.

Per ketvirtį amžiaus trukusią karjerą G.Michaelas pardavė daugiau kaip 100 milijonų albumų. Per karjeros metus jis yra laimėjęs daug „Grammy“, „Brit“, „American Music“, „Rolling Stone“, MTV ir kitų apdovanojimų.

Mėgaudamasis įspūdinga karjera muzikantas kentėjo dėl audringų asmeninių santykių ir ilgą laiką atsisakydavo atskleisti savo seksualinę orientaciją.

Yla iš maišo išlindo 1998-aisiais, kai jis buvo suimtas Jungtinėse Amerikos Valstijose, Los Andžele, nes viešoje vietoje mylėjosi su kitu vyru, tuometiniu savo draugu amerikiečiu Kenny Gossu.

Po šio per visą pasaulį nuvilnijusio skandalo dainininkas nusprendė nebesislapstyti. Jis atvirai pareiškė, kad daugiau kaip 10 metų nėra turėjęs santykių su moterimis, nes yra gėjus, ir to nesigėdija.

Tiesa, muzikantas yra pripažinęs, kad keletą kartų buvo įsimylėjęs moteris. O kai įsimylėjo vyrą, suprato, kad nė vienas iš ankstesnių jausmų nebuvo meilė.

2011-aisiais koncertinio turo metu jis vos nemirė nuo plaučių uždegimo.

Beje, tais pačiais metais G.Michaelas nutraukė net penkiolika metų trukusius audringus santykius su K.Gossu ir pradėjo susitikinėti su buvusiu fotografu ir kirpėju F.Fawazu.

George’as ir Fadi pirmą kartą susitiko 2009-aisiais. Kalbama, kad tuo metu nauja meilė iš tiesų padėjo muzikantui ištverti sunkias gyvenimo akimirkas ir ragino jį atsisakyti narkotikų.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.