Auksinės širdies vaikinas gelbėjo pusseserę, tačiau netrukus tapo seneliu

23-ejų metų vaikinas, nusprendęs įsivaikinti savo be namų likusią nėščią 17-metę pusseserę, po kelių dienų tapo seneliu.

 Kadangi po kelių dienų Amy pagimdė sūnelį, Tommy tapo jo seneliu.<br> Facebook nuotr.
 Kadangi po kelių dienų Amy pagimdė sūnelį, Tommy tapo jo seneliu.<br> Facebook nuotr.
 Kadangi po kelių dienų Amy pagimdė sūnelį, Tommy tapo jo seneliu.
 Kadangi po kelių dienų Amy pagimdė sūnelį, Tommy tapo jo seneliu.
 Kadangi po kelių dienų Amy pagimdė sūnelį, Tommy tapo jo seneliu.
 Kadangi po kelių dienų Amy pagimdė sūnelį, Tommy tapo jo seneliu.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-03-07 13:18

Vieną dieną sportininko karjeros siekiantis australas Tommy Connolly sulaukė žinutės iš pusseserės Amy. Paskutinį kartą giminaičiai bendravo prieš 10 metų.

„Apsidžiaugiau sulaukęs iš jos žinios, nes ji buvo mano mylimiausia pusseserė. Amy be galo miela mergina, be to, mudu gana neblogai sutarėme“, – pasakojo Australijoje gyvenantis Tommy.

Savo pusbroliui mergina papasakojo jau kurį laiką gyvenanti gatvėje, esanti nėščia, o įsčiose augančio vaikelio tėtis nesirūpina nei ja, nei kūdikiu ir dienas leidžia už grotų.

Tėvai Amy nesirūpino. Paauglė jau kelis metus keliauja iš vienų vaikų namų į kitus.

„Ji neprašė pagalbos, tačiau, kadangi tą dieną nedirbau, nusprendėme susitikti. Nusivedžiau ją pietų, Amy ėmė pasakoti apie savo gyvenimą, kuris tikrai nedžiugino. Pykau ant savęs ir jos, kad apie tai nežinojau anksčiau. Visos mano problemos, palyginus su jos, pasirodė bereikšmės, todėl nusprendžiau jai kaip nors padėti. Visą dėmesį skyriau jai“, – tęsė jis.

Amy apsigyveno pas Tommy, pastarasis ją įsivaikino ir mergina tapo vaikino podukra. Tačiau tai dar ne viskas. Kadangi po kelių dienų Amy pagimdė sūnelį, Tommy tapo jo seneliu.

Be to, jog vaikinas lankė aukštąją mokyklą ir užsiėmė lengvąja atletika, norėdamas padengti persikėlimo į naują namą ir vaikelio atėjimo į šį pasaulį išlaidas, jis pardavinėjo vaisius ir daržoves.

Vaikinu domisi ir moterys

Šiuo metu šeima jaučiasi laiminga, tačiau Tommy brolis Liamas nusprendė sukurti anketą tinklalapyje, skirtame aukoti pinigus.

„Iš visuomenės sulaukiau labai daug dėmesio. To nesitikėjau. Viskas pasikeitė man apie savo gyvenimą papasakojus „Facebook“ paskyroje“, – sakė Tommy.

Nuo tada vaikinas sulaukė itin daug žinučių su palinkėjimais, taip pat sulaukė ir moterų dėmesio.

„Dažniausiai gaunu itin malonias ir šiltų linkėjimų pilnas žinutes, tačiau buvo ir tokių, kurie išdrįso paklausti apie mano santykių statusą. Tai mane šiek tiek prajuokina“, – pasakojo jis.

Tuo metu Amy savo socialinio tinklo paskyroje pasiskelbė esanti laimingiausia mergina pasaulyje.

„Nuo tada, kai draugams papasakojau esanti nėščia, daugelis jų tikino, jog iš manęs sūnus bus atimtas. Būtent dėl to mano nėštumas tapo itin sudėtingas. Šiam mažam žmogeliukui norėjau suteikti geresnį gyvenimą. Tommy, ačiū už viską ir už tai, jog išmokei mane rašyti“, – sakė mergina.

Vaikinas pridūrė, jog žmonės pamiršta tai, jog visi šie įvykiai teigiamos naudos suteikė ir jam.

„Visi sako, jog esu geras žmogus. Turėčiau džiaugtis, padėjęs savo pusseserei, tačiau nei vienas nepasidomi, kokią įtaką tai turėjo man pačiam. Šiuo metu gyvenu gražiuose namuose, turiu mažą šeimą, kuri visuomet šalia. Amy mano gyvenimą pavertė geresniu“, – užbaigė Tommy.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.