Netelpa galvoje: vyras apgaudinėjo žmoną su jos motina

Dviejų vaikų motina Katherine iš Aidaho (Jungtinės Amerikos Valstijos) liko priblokšta sužinojusi, kad jos vyras apgaudinėjo ją su jos motina. Apie šį romaną Katherine sužinojo iš savo močiutės.

 Katherine neslepia, kad jai buvo kilę įtarimų, jog jos vyras galimai apgaudinėja ją su jos pačios motina.<br> 123rf nuotr.
 Katherine neslepia, kad jai buvo kilę įtarimų, jog jos vyras galimai apgaudinėja ją su jos pačios motina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2023, 8:53 PM

Apie tai moteris atviravo vaizdo įrašuose, kuriais ji pasidalino socialiniame tinkle „TikTok“, kur ji yra pasivadinusi slapyvardžiu @Katenacious.

„Girdėjau, kad mes viešai kalbame apie savo vyrų meilužes“, – ant nuotraukos, kurioje ji pozuoja su savo buvusiu vyru, rašė moteris. Šį vaizdą seka jos motinos nuotrauka, su užrašu: „Mano motina.“ Vaizdo įrašas vos per dvi dienas susilaukė daugiau nei 9,6 mln. peržiūrų.

Po to moteris pasidalino dar trimis įrašais, kuriuose detaliai papasakojo apie šį romaną.

Katherine neslepia, kad jai buvo kilę įtarimų, jog jos vyras galimai apgaudinėja ją su jos pačios motina. Tačiau nenorėdama tuo patikėti, moteris nusprendė ignoruoti šiuos pavojaus signalus.

„Nenorėjau tikėti, kad du žmonės, kuriais pasitikiu labiausiai, galėtų mane taip išduoti“, – sakė moteris.

Pirmiausia ji pastebėjo, kad jie pradėjo kitaip sveikintis. Vietoje nejaukaus apsikabinimo, jos motina apkabindavo Katherine vyro kaklą, o jis: „apsukdavo ją ratu.“

„Be to, jis mano akivaizdoje pradėjo masažuoti jos pėdas“, – pridūrė moteris.

Katherine pasakojo, kad per Valentino dieną – likus dviem dienoms iki romano atskleidimo – jis puokštę gėlių padovanojo ne tik jai, bet ir jos motinai.

„Tačiau akivaizdžiausias ženklas buvo žodžiai, kurie buvo ištarti ne vieną kartą ir prie daugybės žmonių. Mano motina ir buvęs vyras mėgo sakyti: „Žinote, jeigu Katherine ir jos tėvas staiga numirtų, mes tikriausiai taptume pora“, – dalinosi įskaudinta moteris.

Atsakydama į klausimą, kaip ji anksčiau nesuprato, kad tarp jų kažkas vyksta, Katherine teigė, jog dėl to reikėtų kaltinti jos vaikystę – esą jos motina buvo „praplovusi jos smegenis“. Be to, ji tiesiog nenorėjo patikėti, kad tai gali būti tiesa.

Tačiau Katherine močiutė (jos motinos motina) padėjo jai suprasti, kad ji tikrai „nesikrausto iš proto“.

Moteris pasakojo, kad pas ją atėjo močiutė ir tiesiai šviesiai pasakė, jog Katherine motinos ir vyro elgesys kelia jai įtarimų dėl galimo romano.

Katherine pripažino savo močiutei, kad ji nežino, kaip tokioje situacijoje reikėtų elgtis ir ar jai iš viso reikia ką nors sakyti.

„Ji padrąsino mane, sakydama, kad yla visada išlenda iš maišo. Ji man patarė stebėti juos ir laukti, bet aš to nenorėjau“, – tikino moteris, pridurdama, kad jai ir nereikėjo ilgai laukti. Jau tą patį vakarą Katherine gavo įrodymų, kurių jai reikėjo.

Ji pasakojo, kad vieną praėjusių metų vasario vakarą, apie 21 val. vakaro, kai poros dvynukės buvo dar visai mažos, ji paskambino savo vyrui, norėdama paklausti, kada jis grįš namo – juk darbas jau seniai buvo pasibaigęs. Tuo metu jis dirbo kurjeriu, todėl Katherine galėjo stebėti, kur jis yra. Ir ji pamatė, kad jis yra visai kitoje vietoje, nei jis sakėsi esąs.

Jie pradėjo pyktis. Tačiau situacija netrukus tik dar pablogėjo.

„Staiga išgirdau moters balsą, – prisiminė Katherine. – Jis pasisuko į keleivio pusę, lyg klausytųsi ten šnekančio balso.“

Jai kilo įtarimas ir ji paklausė savo vyro, ar jo automobilyje yra kita moteris. Jis paprasčiausiai išvadino ją beprote.

„Man širdis daužėsi krūtinėje, – pasakojo ji. – Kelioms minutėms atsitraukiau, nes man prasidėjo panikos ataka, aš pradėjau verkti. Man reikėjo laiko suvokti, kad aš buvau teisi.“

Katherine dar kelis kartus paskambino savo vyrui, reikalaudama atsukti telefono kamerą į keleivio sėdynę. Jis nesutiko.

„Jau tą akimirką buvau 99 proc. tikra, kad ten sėdi mano mama. Tiesiog turėjau tokią nuojautą“, – sakė Katherine.

Tada ji nusprendė paskambinti savo jaunesnei sesei, kuri vis dar gyveno namuose su tėvais.

Jos sesuo patvirtino, kad jie iš tiesų buvo kartu. Katherine sesuo papasakojo, kad jos vyras atvažiavo pasiimti jos motinos ir jie kartu išvyko išvežioti užsakymų. Pasak Katherine, jos motina liepė jaunesnei sesei niekam apie tai neprasitarti.

Po to Katherine paskambino savo motinai, kuri tik po septynių skambučių pakėlė ragelį. Atsiliepusi ji prisipažino leidžianti laiką su jos vyru. Katherine pareikalavo, kad jiedu nedelsiant atvažiuotų į jos namus. Ten jie atkakliai neigė, jog tarp jų yra užsimezgęs romanas. Tačiau tiesa paaiškėjo jau kitą dieną.

Katherine dar tą patį vakarą paliko namus kartu su savo vaikais. Tuomet įvyko dar vienas istorijos posūkis.

„Tą vakarą, kai su savo dukromis palikau namus, į juos atsikraustė mano motina“, – tikino Katherine.

„Jie ir toliau „žaidė namus“, iki kol savo vyrui pateikiau skyrybų dokumentus, kuriuose nurodyta, jog aš reikalauju visiškos mudviejų vaikų globos“, – sakė Katherine.

Ji pasakojo, kad jos motina galiausiai nusibodo jos buvusiam vyrui ir šis išspyrė ją iš namų. Ji grįžo pas Katherine tėvą, kuris atleido savo neištikimai žmonai.

„Iki šios dienos mano tėvai apsimetinėja, kad nieko nebuvo, – teigė Katherine. – Jie sako, kad šis romanas niekada nebūtų įvykęs, jeigu aš nebūčiau tokia „siaubinga dukra“ ir „niekam tikusi žmona.“

Nėra aišku, ar Katherine toliau bendrauja su savo tėvais.

Daugelis komentatorių neslėpė, jog jiems sunku patikėti, kad toks romanas galėjo įvykti.

„Net išsižiojau!“, – rašė vienas vartotojas.

„Man labai gaila. Niekada nesuprasiu, kaip kas nors gali taip pasielgti“, – dalinosi antrasis.

„Tavo motina yra didžiausia išdavikė. Paprastai tokiose situacijose kaltinu vyrus, bet tai jau visiška viršūnė. Labai užjaučiu“, – tikino trečiasis.

Parengta pagal nypost.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.