Homoseksualių moterų pora sulaukė pasmerkimo: vieną laiko kitos dukterimi

Nors Jungtinėje Karalystėje gyvenančias Eileen de Freest ir Julią Zelg skiria 37-eri metai, o žmonės jas dažnai palaiko motina ir dukra, šioms moterims amžius yra tik skaičius. Iš tiesų jos – įsimylėjusi pora ir savo lytinį gyvenimą apibūdina kaip „jaudinantį“.

 29-erių Julia Zelg ir 66-erių Eileen de Freest susipažino per pažinčių programėlę.<br> Instagram nuotr.
 29-erių Julia Zelg ir 66-erių Eileen de Freest susipažino per pažinčių programėlę.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-12 21:34, atnaujinta 2023-12-12 21:35

29-erių Julia Zelg ir 66-erių Eileen de Freest susipažino per pažinčių programėlę „Tinder“ ir nuo to laiko jų santykiai tik stiprėja, nepaisant žiaurių reakcijų, kurių moterys sulaukia kaip pora. Dėl tokio didelio amžiaus skirtumo Eileen netgi buvo apkaltinta pedofilija.

Dabar jau susituokusios ir Londone gyvenančios moterys sako, kad jaučiasi kaip „komanda“. Neseniai jos nusprendė išbandyti atvirų santykių idėją – jos viena nuo kitos neslepia, jeigu pradeda su kuo nors susitikinėti.

Vienoje „Youtube“ skelbiamos laidos „Love Don‘t Judge“ (angl. „Mylėk, o ne teisk“) serijoje Julia pripažino niekada negalvojusi, jog 60-ies sulaukę žmonės dar gali norėti gerų lytinių santykių. Ji pridūrė, kad labai klydo. O Eileen sakė: „Su Julia turime išties nuostabų seksualinį gyvenimą. Dar niekada nebuvau su tokiu smagiu žmogumi, kuris taip mane jaudintų.“

Moterys neslepia, kad pandemijos metu jos susidūrė su tam tikrais vedybiniais sunkumais. Tai paskatino jas „atverti“ savo santykius ir pradėti susitikinėti su kitais žmonėmis. Tačiau pora tikina, kad jos niekada neslepia, jeigu su kuo nors užmezga santykius.

„Dabar esame etiškai nemonogamiškos, o tai leidžia mums susitikinėti su kitais žmonėmis vis dar būnant kartu“, – aiškino Julia. Ji taip pat teigė, kad tai padėjo joms išmokti naujų dalykų ne tik apie save, bet ir apie savo partnerę. Eileen dalinosi, kad ją labiau domina „intelektualūs“ ryšiai su kitais žmonėmis.

Julia tikina, kad dabar santykiuose ji jaučia „naują energiją ir lengvumą.“ Tiesa, ji teigė, kad jųdviejų meilė ir santuoka jai yra pati svarbiausia.

Eileen neslėpė, kad dabar ji išgyvena rimtus hormonų pokyčius, todėl jos libido nebėra toks, koks buvo anksčiau, o Julia suprato, kad jos orientacija yra daug platesnė, nei ji manė.

Sutuoktinės taip pat paaiškino, kad jos susitikinėja su kitais žmonėmis dėl skirtingų savo skonių: nors iš pradžių jos norėjo į savo santykius įsileisti trečiąjį žmogų, greitai suprato, jog toks sprendimas joms netinkamas. Viename „Youtube“ įkeltame vaizdo įraše Julia pasakojo: „Mano mama yra keleriais metais jaunesnė už Eileen.“ Tikriausiai todėl daugumai atrodo, kad Eileen yra Julios motina. „Kai kur nors išeiname ir žmonės paklausia, ar Eileen yra mano mama, o aš jiems paaiškinu, kad ji yra mano žmona, jie labai susigėsta“, – juokėsi Julia.

Julija mano, kad daugumos piktų komentarų jos sulaukia ne tik dėl savo amžiaus skirtumo, bet ir seksualinės orientacijos. Ji sakė: „Deja, daugybė žmonių vis dar yra homofobai.“ Eileen taip pat teigė, kad pasitaikė ir atvejų, kai žmonės palaikė ją Julios senele. Bet pridūrė, kad jai labai gaila tokio siauro mąstymo žmonių.

Parengta pagal mirror.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.