Moteris paliko vyrą dėl bendradarbio: „Jei turite pasirinkti tarp karjeros ir meilės, rinkitės meilę“

Su savo dabartiniu vyru Seanu amerikietė turinio rinkodaros agentūros „Lightning Media Partners“ generalinė direktorė Nicole Fallon-Peek susipažino 2017 m., kai jiedu dirbo toje pačioje skaitmeninės leidybos įmonėje.

 Bendradarbiai.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Bendradarbiai.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2024, 9:25 PM

Nicole Niujorke ėjo vykdančiosios redaktorės pareigas, o Seanas dirbo vadovaujančiojo redaktoriaus padėjėju Ogdene, Jutos valstijoje. Nors moters pareigos buvo tame pačiame lygyje kaip ir jo viršininko, ji niekada tiesiogiai nebuvo dirbusi su savo dabartiniu vyru.

Ryšys užsimezgė vos susitikus

Pora susipažino per komandiruotę įmonės biure Bostone: „Tai buvo mano pirmoji kelionė darbo reikalais, ir man buvo malonu bendrauti su naujais žmonėmis. Net nebūčiau įsivaizdavusi, kad vienas iš tų žmonių vėliau taps mano vyru.“

Nors Nicole žinojo, kas yra Seanas – jiedu buvo dalyvavę įmonės nuotoliniuose susitikimuose – bet jie niekada nebuvo kalbėję. Moteris prisimena: „Kai tą rytą susitikome biure, abu pajutome tarpusavio ryšį. Dažnai juokauju, kad tai buvo meilė iš pirmo rankos paspaudimo.“

Nicole pasakojo, kad jis buvo vienas mieliausių ir žaviausių per jos gyvenimą sutiktų žmonių. Pasak moters, jis buvo labai mandagus, bet ir kartu nebijantis iš savęs pasišaipyti.

Kiekvieną komandiruotės vakarą Nicole, Seanas ir kiti jų bendradarbiai lankydavosi viešbučio bare, kur dabartiniai sutuoktiniai visą laiką flirtuodavo. Jie taip pat yra gero maisto mėgėjai, todėl įmonės vakarienių metu Nicole vis paprašydavo paragauti Seano užsisakytų patiekalų.

Moteris sakė: „Tada buvau ištekėjusi už kito žmogaus, bet nejaučiau jokios kaltės, nes man buvo taip gera kalbėtis ir juoktis su Seanu. Nors buvom tik ką susipažinę, man atrodė, kad jį pažinojau visą savo gyvenimą.“

Tiesa, komandiruotei pasibaigus, jųdviejų atsisveikinimas buvo kiek nemalonus. Moteriai nusileidus į viešbučio fojė atiduoti kambario raktų, ji pastebėjo Seaną, kuris tuo metu laukė savo taksi į oro uostą. Jųdviejų akys susitiko, jie vienas kitam nusišypsojo, bet moteris negavo progos tinkamai atsisveikinti – atidavus raktus, jis jau buvo išvažiavęs.

Rado būdų bendrauti

„Po kelionės Seanas ir aš elektroniniu paštu apsikeitėme telefono numeriais, nes mums atrodė kvaila susirašinėti asmeniškai“, – prisimena moteris. Jiedu stengėsi nubrėžti tam tikras ribas ir išlikti profesionalūs. Darbinius reikalus jie aptardavo per įmonės platformas, tačiau Nicole rašydavo Seanui ir SMS žinutes, kuriose pasakodavo ir apie savo asmeninius dalykus.

„Mes sugalvojome pretekstą suplanuoti asmenišką pokalbį, kad aptartume projektą, prie kurio dirbo vienas mūsų kolega. Mes aptarėme patį darbinį reikalą, o tada dar pusvalandį kalbėjome apie savo gyvenimus“, – tikino Nicole.

Moteris atviravo, kad šis skambutis jai buvo labai aiškus ženklas, jog kažkas tarp jų vyksta.

Nusprendė išsiskirti

Dar prieš susipažindama su Seanu Nicole galvojo apie skyrybas, tačiau tik jųdviejų susitikimas padėjo jai galutinai apsispręsti.

„Man prireikė mažiau nei dviejų savaičių, kad suprasčiau, jog esu beviltiškai įsimylėjusi Seaną“, – neslėpė moteris. Nors Seanas nenorėjo, jog Nicole dėl jo ardytų savo santuoką, moteris šį sprendimą priėmė todėl, kad ji paprasčiausiai nesijautė laiminga.

Buvęs moters vyras nujautė, kad Nicole buvo nelaiminga, todėl ši žinia jo nenustebino. Tiesa, jis buvo šokiruotas ir įskaudintas, kai sužinojo, jog ji sutiko kitą žmogų.

„Tikrai jaučiausi blogai, kad sukėliau jam tiek skausmo, bet mes vienas kitam ir mūsų draugams bei šeimoms paaiškinome, kad skyrybos mums bus į naudą. Tai vis tiek būtų nutikę, net jeigu nebūčiau sutikusi Seano“, – teigė Nicole.

Nenorėjo sakyti bendradarbiams

Moteris bijojo pasakyti bendradarbiams, kad ji paliko savo vyrą dėl jų kolegos iš biuro Jutoje. Pora taip pat nežinojo ir įmonės politikos šiuo klausimu – nei vienas iš jų nesitikėjo darbe sutikti savo antrąją pusę.

„Po komandiruotės mes ir toliau bendravome, todėl nusprendėme to neslėpti. Po dviejų mėnesių apie tai pasakėme savo viršininkams. Nenorėjome, kad bendradarbiai apie mus sužinotų iš įvairiausių gandų“, – sakė Nicole.

Moteris pasikvietė savo viršininkę ir jai pasakė: „Noriu jums pasakyti, kad esu santykiuose per atstumą. Tikiuosi tai nesukels problemų. Mes nesame vienas kitam atskaitingi, todėl mums atrodo, jog mūsų santykiai yra leistini.“

Moters viršininkė labai džiaugėsi. Ji sakė: „Taip ir žinojau! Jūs esate puiki pora. Ir ne, tai nesukels jokių bėdų. Bendraukite. Viskas yra gerai.“ Kiti moters bendradarbiai taip pat džiaugėsi jos laime – jie žinojo, kad ankstesni Nicole santykiai buvo sudėtingi.

Viršininkė padėjo

Po kelių mėnesių Nicole viršininkė padėjo Seanui gauti poziciją kitoje Niujorko biuro komandoje. Kaip tik tuo metu moteris ieškojo naujos gyvenamosios vietos. Ir nors jai atrodė, kad toks žingsnis gali būti skubotas, jų santykiai klostėsi puikiai, todėl ji pasiūlė jam gyventi kartu. Seanas sutiko.

„Mes susiradome butą. Kartu pradėjome važinėti į darbą ir visą laisvą laiką praleidome dviese, kad atsigriebtume už tuos keturis ilgus mėnesius, kuomet draugavome per atstumą“, – pasakojo Nicole.

Nusprendė pradėti savo verslą

Galiausiai Nicole ir Seanas pasijautė įstrigę savo darbuose ir nematė jokių augimo galimybių: „Turėjome panašius įgūdžius, žinojome, kad galime dirbti kartu – be to, jau buvome kalbėję apie santuoką ir šeimą – todėl nusprendėme įkurti savo verslą.“ Jiedu iš darbo išėjo 2018 m.

Poros sprendimas įsteigti „Lighting Media Partners“ atsipirko. Tiesa, pradžioje jie susidūrė su nemažai sunkumų, kadangi Nicole yra linkusi priimti sprendimus spontaniškai, o Seanas mėgsta viską apgalvoti. Bet galiausiai pora įveikė visus iššūkius.

Įsimylėjėliai susituokė 2019 m. lapkritį, o dabar turi 10-ies mėnesių dukrelę.

„Jei savo sielos draugą sutiksite darbe ir abu būsite pasiryžę puoselėti savo santykius, nebijokite. Darbas nėra amžinas dalykas. Jei turite pasirinkti tarp karjeros ir meilės, rinkitės meilę“, – drąsino Nicole.

„Čia turbūt šneka mano vidinė romantikė, bet aš nesigailiu nė vieno savo sprendimo, priimto po to, kai sutikau Seaną. Tai buvo naudinga tiek mano karjerai, tiek asmeniniam gyvenimui“, – džiaugėsi moteris.

Parengta pagal businessinsider.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.