Ekstrasensas atmeta sukrečiančios 14-metės savižudybės versiją

Laidoje „Vaivos pranašystės“ garsus ekstrasensas Andžej Kučynski atliks unikalų tyrimą apie Radviliškio rajone dingusią keturiolikmetę, kuri prieš keletą dienų buvo rasta negyva. Visi tikėjo, kad ši istorija baigsis laimingai, tačiau praėjusią savaitę vietinė grybautoja miške rado merginos kūną. Artimieji atpažino, kad tai ta pati mergina.

Apžiūrėjęs namus, bei gavęs jos nuotrauką ekstrasensas pajautė, kad laiptinėje mirusioji kažkam paskambino, jos viduje vyravo chaosas, kankino klausimas ką daryti toliau.<br>„Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
Apžiūrėjęs namus, bei gavęs jos nuotrauką ekstrasensas pajautė, kad laiptinėje mirusioji kažkam paskambino, jos viduje vyravo chaosas, kankino klausimas ką daryti toliau.<br>„Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
Apžiūrėjęs namus, bei gavęs jos nuotrauką ekstrasensas pajautė, kad laiptinėje mirusioji kažkam paskambino, jos viduje vyravo chaosas, kankino klausimas ką daryti toliau.<br>„Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
Apžiūrėjęs namus, bei gavęs jos nuotrauką ekstrasensas pajautė, kad laiptinėje mirusioji kažkam paskambino, jos viduje vyravo chaosas, kankino klausimas ką daryti toliau.<br>„Lietuvos ryto“ televizijos archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 23, 2015, 11:33 AM, atnaujinta Oct 14, 2017, 8:55 AM

Apie šį mistišką dingimą sklandė įvairios versijos, buvo manoma, kad mergina nužudyta, policija netgi buvo sulaikiusi merginos draugą, kuriam pateikė įtarimus dėl nužudymo. Jis vėliau pasikorė areštinėje. Kadangi merginos kūnas buvo rastas su virve ant kaklo, pareigūnai susitelkė ties savižudybės versija, tačiau įvykio vietoje savo tyrimą atlikęs ekstrasensas A. Kučynski iškart versiją atmetė.

Laidoje išskirtinis interviu su mirusios mergaitės motina. Su visais atsisakanti kalbėtis moteris sutiko ne tik bendrauti su laidos „Vaivos pranašystės“ kūrybine komanda ir kartu į filmavimą atvykusiu ekstrasensu, bet ir įsileido filmavimo grupę į namus, kur ekstrasensas apžiūrėjo merginos kambarį ir iš mamos rankų gavo mergaitės nuotrauką.

Atvykęs į Radviliškio rajoną, Pakirkšnio kaimą, ekstrasensas su visa kūrybine komanda apsilankė mirusios mergaitės namuose. Apžiūrėjęs namus, bei gavęs jos nuotrauką ekstrasensas pajautė, kad laiptinėje mirusioji kažkam paskambino, jos viduje vyravo chaosas, kankino klausimas ką daryti toliau. Tuomet ekstrasensas su visa laidos kūrybinė komanda, merginos mama bei paieškoje dalyvavusiu Baisiogalos seniūnu išėjo į lauką ir ėmė pasakoti kas nutiko mergaitei.

„Aš atmetu savižudybės atvejį, nejaučiu, kad žmogus nužudė save. Pas ją širdelėje nėra tokio jausmo, kad ji nori save nužudyti. Ji turėjo konfliktą ir nežinojo kur išeiti. Jaučiu, kad kažkam skambino, nežinau ar prisiskambino, tačiau paskui ji išėjo į gatvę ir atsisėdo į mašiną. Atstumas, kur ji yra ne itin didelis nuo namų, ne daugiau 20 kilometrų, šalia jos yra miškas, vanduo. Man itin nepatinka tai ką aš matau su veidu, burna. Kažkas su ta burna nėra taip, kaip turi būti. Taip būna, kad gyvybė iš nuotraukos spinduliuoja arba nespinduliuoja, o iš jos nuotraukos spinduliavimo aš beveik nejaučiu.“ – teigia „Ekstrasensų mūšio“ finalistas Andžej Kučynski. Šis ekstrasensas yra patyręs dingusių žmonių paieškose ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų, todėl sutiko bendradarbiauti ir pateikė savo versiją, kas galėjo nutikti mergaitei.

Lauke ekstrasensas paprašė kūrybinės komandos parodyti jam žemėlapį. Vos uždėjus ranką ant jo Andžejaus veidas iškart persimainė, jis tarsi užvertė akis ir mįslingai užsiminė apie du jaunuolius, atvykusius pas merginą, pas kuriuos į mašiną ji ir įsėda. Taip pat jis prabyla ir apie keistą mergaitės ryšį su geležinkelio stotimi. Ekstrasensas teigia, kad keliai veda būtent ten. Staiga prabilo ir Baisiogalos seniūnas ir pažėrė netikėtą faktą. Pasak jo, prie stoties gyveno mirusios merginos širdies draugas... Ką ekstrasensas pasakys nuvykus prie merginos draugo namų? Kokias versijas apie merginos dingimą jis pateiks? Apie visą tai žiūrėkite laidoje „Vaivos pranašystės“ 21:30 val., ketvirtadienį.

Beje, specialūs kriminalinių istorijų ekstrasensų tyrimai nuo šiol bus rodomi kiekvienoje laidoje „Vaivos pranašystės“. Kas kartą garsiausi ekstrasensai tirs garsiausių, didžiausią atgarsį sukėlusių ir visą Lietuvą sukrėtusių, nusikaltimų aplinkybės. Ekstrasensai vyks į įvykio vietą, bendraus su aukų ar dingusiųjų artimaisiais ir pasinaudodami savo gebėjimais bandys pateikti savo versiją kas ir kaip galėjo nutikti.

Tai pat pirmojoje sezono laidoje „Vaivos pranašytės“, jau šį kertvirtadienį 21:30 val., žiūrovai išvys ką Vaivos kortos sako apie Monikos ir Andriaus Šedžių skyrybas. „Manau, susitaikymas galimas, netgi kokiems dviems metams, poto vel seks skandalai. Jie išties nelabai rami porelė. Šeimoj turi nusileisti vienas kitam, o šiuo atveju šeimos interesas laimėjo prieš ambicijas. Sveikinu, kad jie susitaikė, tiesiog jie turi labai saugotis ir ateityje neviešinti nei savo susitaikymų nei susipykimų.“ – teigia žymiausia būrėja Lietuvoje Vaiva Budraitytė. Taip pat žiūrovai sužinos kas slepiasi už tokių tragiškų įvykių, kaip globos namuose pro langą iškritęs ir mirtinai susižalojęs vaikas, Kauno klinikose gimdymo metu mirusi motina ir jos kūdikis. Pirmosios laidos proga Vaiva pateiks išskirtinę likusių metų prognozę Lietuvai. Sužinokite, kokie ekonominiai bei socialiniai perversmai laukia Lietuvos iki šių metų galo.

Speciali laidos viešnia, kuri sutiko viešai išsiburti kortomis Vaivos salone – Liveta Kazlauskienė. Būrėja Vaiva garsiąją atlikėją perspės dėl netikėtos grėsmės – Livetai nuo moterų dėmesio reikia saugoti savo vyrą Petrą. „Po būrėjos Vaivos perspėjimo pradėjau atidžiau stėbėti savo vyrą. Išgirdus šiuos žodžius širdis išties sukirbėjo, nes aš myliu šį žmogų, jis yra mano vyras, todėl tai tikrai privertė suklusti“ – teigia dainininkė, laidos herojė Liveta Kazlauskienė.

Garsiausia šalyje astrologė Lolita pristatys tai, kas aktualu ir įdomu kiekvienam žmogui – horoskopus visiems zodiako ženklams.

Mistinės realybės dokumentika „Vaivos pranašystės“ – ketvirtadieniais 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.