Kokios savaitės dienos palankiausios santuokai? Nustebsite

Vestuvės – vienas reikšmingiausių įvykių poros gyvenime, kuris ženklina naują etapą. Gal dėl to taip svarbu pasirinkti tinkamą dieną, kada bus galima pradėti kurti šeimą. Dvasingų pažinčių tarnybos „Meilės harmonija„ vadovė, psichologė, fenotipologė ir astrologė Vilma Šiaučiūnienė renkantis datą vestuvėms pirmiausia pataria atkreipti dėmesį į Saulės ir Mėnulio užtemimus.

Vestuvės – vienas reikšmingiausių įvykių poros gyvenime, kuris ženklina naują etapą.<br>123rf nuotr.
Vestuvės – vienas reikšmingiausių įvykių poros gyvenime, kuris ženklina naują etapą.<br>123rf nuotr.
V.Šiaučiūnienė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
V.Šiaučiūnienė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 14, 2016, 9:50 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 7:14 PM

Saulės užtemimas itin stipriai veikia mūsų sąmonę,sudėtinga susikoncentruoti dingsta budrumas. Todėl gali būti sunku išvengti klaidų, ne laiku ir ne vietoje ištartų žodžių, konfliktų. Mėnulis daro įtaką pasąmonei ir psichikai. Žemės palydovas gali visai be reikalo suaštrinti emocijas. Ko jau ko, bet racionalaus proto praradimo ir jausmų audrų per vestuves tikrai mažiausiai norisi. O kurią savaitės dieną geriausiai pasirinkti tuoktis?

Pirmadienį valdo Mėnulis. Vedybos bus labai emociškos. Susituokusius šią dieną lydės nuolatiniai pokyčiai, o ir santuokai trūks stabilumo. Rūpestingumą ir meilę gana greit gali pakeisti emocinis šantažas, pavydas ar savininkiškumas. Visa tai ilgainiui taps nuolatinės įtampos šaltiniais poroje. Sutuoktiniams gali sunkiai sektis susikalbėti, išgirsti, ką sako kitas, išsiaiškinti nesutarimus – nei vienas nenorės nusileisti. Kita vertus santuoka pirmadienį žada neblėstančią romantiką. O jeigu porai pavyksta įveikti emocinius svyravimus, ji gali laimingai nugyventi visą gyvenimą.

Antradieniui atstovauja nepastovus, greit įsiplieskiantis, impulsyvus Marsas. Atsidūrę jo įtakoje žmonės tampa aštrialiežuviai. Tad konfliktai tarp sutuoktinių bus neišvengiami. Laimei, jie labai greit pamirštami ir užglaistomi. Drama – būtent taip galima apibūdinti antradienio santuoką. Emocingi pokalbiai, jaudulys, įtampos kupinos situacijos taps kasdieniais palydovais. Netgi seksas neišvengs streso. Abiem partneriams teks ieškoti būdų, kaip atsipalaiduoti. Be to, patariama į daug ką tiesiog žvelgti su humoru. Tik taip pavyks išvengti nesutarimų. Antradienį gali drąsiai tuoktis artistiškos, be gyvenimo dramų negalinčios gyventi asmenybės.

Trečiadienis paklūsta aktyviajam Merkurijui. Vedybas šią dieną ženklina sparčiai besiplėtojantis, emocingas dviejų žmonių ryšys. Santuokai tikrai negresia rutina – partneriai nežinos, kas yra pilka kasdienybė. Svarbiausias akcentas pasirinkusiems trečiadienį yra karjera. Viskas klostysis lyg per sviestą, jei abu sutuoktiniai sieks profesinių aukštumų. Jei vienas visgi liks namie, nuoskaudų greičiausiai išvengti nepavyks.

Ketvirtadienis – Jupiterio diena. Susituokus šią dieną būtina mokėti nusileisti, prisiderinti. Jupiteris – geranoriška planeta. Todėl pasirinkus ketvirtadienį porai žadama materialinė gerovė, įvairūs malonumai. Laimė gali atrodyti tarsi savaime suprantamas dalykas. Tačiau patariama vengti pernelyg sureikšminti savąjį ego visiškai pamirštant partnerį. Norint turėti patikimus, stabilius santykius reikės patiems būti jų kūrėjais.

Penktadienis – palankiausia diena vestuvėms, ir ne be reikalo. Mat šią dieną valdo Venera. Poros, kuriančios šeimą penktadienį, kartais būna apakintos meilės. Tačiau per medaus mėnesį ši aistra neretai ima blėsti ar visai užgęsta. Vis dėlto tiems, kurie santuokai ryžtasi ne aklai, o apgalvotai, Venera žada – bus ką atsiminti pasiekus gyvenimo saulėlydį. Jei partnerių svajonės nuolat taps realybe, šeimoje tvyros meilė. Prasiveržus stipresnėms emocijoms gali kilti ir nesusipratimų. Tokiu atveju reikėtų pamiršti egoizmą ir į tarpusavio santykius sugrįš darna. Svarbu atminti, jog santuoka bus laiminga tik tuomet, jei abu partneriai iki jos kartu bus praėję ugnį ir vandenį.

Šeštadienis paklūsta disciplinuotai ir reikliai Saturno planetai. Todėl santuokai ši diena ne itin palanki. Šeimyninis gyvenimas pasirinkus šeštadienį nebus lengvas, tačiau ugdys kantrybę, atkaklumą, skatins tobulinti charakterį ir įveikti įvairius sunkumus, ypač bendro gyvenimo pradžioje. Šią dieną vedyboms gali rinktis tie, kurie išsiskiria meile, geismu vienas kitam ir... drausme. Jei atsiras nors menkiausias nepasitikėjimo šešėlis, santuokai iškils iširimo pavojus. Be to, teigiama, kad jei partneriai iki vestuvių labiau buvo draugai nei aistringi meilužiai, greičiausiai jų bendras gyvenimas bus gana ilgas ir tvirtas.

Sekmadienis – Saulės diena. Jos šviesoje du žmonės sujungiami į bendrą visumą. Spinduliuose nušviesta santuoka gali atverti puikių ateities galimybių. Juk Saulės energija neturi ribų. Ji suteikia aistros, jėgų, galios siekti sėkmės ir įgyvendinti troškimus. Šeimoje nesklandumų gali atsirasti tik tuo atveju, jei abu partneriai iš prigimties yra lyderiai, neįpratę nusileisti. Būtų geriau, jei kiekvienas iš jų atrastų sritį, kurioje galėtų karaliauti, o šeimoje stengtųsi nusileisti ir vienas kitą džiuginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.