Astrologė: santuokos diena lemia, kokie jums gims vaikai

Sakoma, kad kai vaikai nuolat kritikuojami, jie išmoksta smerkti, dažnai gėdinami – jaustis kalti... Tačiau jeigu jie gyvena apsupti draugystės ir šilumos, vėliau nesunkiai geba surasti pasaulyje meilę. Mažieji įprasmina tėvų sąjungą, suteikia jai daugiau vertės.

Penktadienį susituokusiems tėvams gimsta meilės vaikai.<br>123rf nuotr.
Penktadienį susituokusiems tėvams gimsta meilės vaikai.<br>123rf nuotr.
V.Šiaučiūnienė.
V.Šiaučiūnienė.
Daugiau nuotraukų (2)

Vilma Šiaučiūnienė

Apr 4, 2016, 9:38 AM, atnaujinta May 30, 2017, 3:18 PM

Visgi, kokie bus vaikai, priklauso ne tik nuo mūsų pačių pastangų. Dvasingų pažinčių tarnybos „Meilės harmonija“ vadovė, psichologė, fenotipologė ir astrologė Vilma Šiaučiūnienė teigia, kad jau kurdami šeimą ir rinkdamiesi vestuvių datą tėvai apsprendžia, kokių mažylių susilauks.

Pirmadienio vedybas globojantis Mėnulis dovanoja neeilines asmenybes. Šie vaikai į pasaulį žvelgia menininko, kūrėjo, išradėjo akimis. Tačiau dangaus palydovas neišvengiamai daro įtaką emocingam, trapiam ir silpnam vaiko charakteriui. Greičiausiai jis bus jautrus, emociškai nestabilus. Dėl to jam reikės daugiau dėmesio, globos ir meilės.

Antradienį pasirinkusi šeima galės džiaugtis stipriais, drąsiais, bebaimiais ir gana triukšmingais mažyliais. Tiesa, dėl savo charakterio subtilybių jie greičiausiai dažnai įklius į įvairius nesusipratimus, intrigas. Sunkiausias laikotarpis šiems vaikams – mokykliniai metai. Tikėtina, kad jiems bus sunku paklūsti nustatytoms taisyklėms, dėl to dažnai velsis į konfliktus, pedagogams bus nelengva juos sutramdyti. Laimei, laikui bėgant maištautojų charakteris nusilps.

Trečiadienį susituokusios poros dažnai susilaukia vaikų, kurie atrodo gerokai jaunesni už savo bendraamžius. Be to, jie linkę sirgti virusinėmis ir peršalimo ligomis. Tačiau dėl to jaudintis neverta – šios ligos išaugamos. Trečiadienio vaikai paprastai seka tėvų pėdomis ir renkasi jei ne tas pačias, tai bent jau artimas profesijas. Išskirtinis šių vaikų bruožas – komunikabilumas. Jie gali, moka ir mėgsta labai daug kalbėti.

Geranoriškam Jupiteriui paklūstantis ketvirtadienis į pasaulį atveda nuo mažų dienų laimingus mažylius. Aplinkinių dėmesį jie trauks savo guvumu, nuoširdžia šypsena, geraširdiškumu. Tačiau per didelis dėmesys juos gali gana greit išlepinti. Tuomet vaikai neretai pradeda elgtis lyg žvaigždės, nebegali apleisti lyderio pozicijų, o kartais ima ir žeminti kitus. Todėl tėvai turėtų nepamiršti skiepyti savo vaikams santūrumo, meilės, pagarbos kitiems vertybes.

Penktadienį susituokusiems tėvams gimsta meilės vaikai. Jie gražūs, talentingi, gabūs muzikai, menams. Jau nuo mažens jie ypač daug dėmesio skiria aprangai. Tiesa, šie mažyliai sunkiai sutars su pinigais, nelabai mokės jų taupyti, racionaliai paskirstyti ir leisti. Todėl vertėtų jiems diegti praktiškumo įgūdžius. Vos vaikai išmoks skaičiuoti reikėtų pradėti ir asmeninių išlaidų pamokas.

Šeštadienio vaikų gimimas arba sustiprina šeimos santykius, arba juos išardo. Šią dieną susituokusioms poroms kone draudžiama santuoką gelbėti vaikais. Mat tai dar labiau gali komplikuoti situaciją ir visi, įskaitant ir mažylius, jausis nelaimingi. Nepaisant to, šie vaikai yra brandesni ir protingesni už savo bendraamžius.

Sekmadienio – Saulės vaikai išsiskiria sąmoningumu, pasitikėjimu savimi, atkaklumu. Paprastai jie būna džiugus, gerbia savo tėvus. Tačiau jie labai nemėgsta, kai kiti kišasi į jų gyvenimą. Šiems vaikams patinka patiems kurti savo gyvenimą. Kartais jiems pritrūks drausmės. Dėl to nemalonių rūpesčių gali iškilti mokykloje. Bet visa tai yra laikina.

***

Vilma Šiaučiūnienė yra dvasingų pažinčių tarnybos „Meilės harmonija„ vadovė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.