Juodasis Mėnulis atsidūrė Skorpione – tamsios jėgos įsisiautėja

Savaitgalį juodasis Mėnulis, arba Lilit, iš Svarstyklių ženklo perėjo į Skorpiono. Čia jis išbus visus šiuos metus ir pasitrauks tik 2017-ųjų vasario 13-ąją. Astrologai teigia, kad skorpiono ženkle Lilit jėga – neįtikėtinai galinga. Prasideda laikas, vadinamas „raganų šabu“ ar „satyrų orgija“.

Lilit veikia mūsų emocinį lygmenį ir įsitraukia į procesus taip giliai, kad mes nebegalime pasukti atgal.<br>123rf nuotr.
Lilit veikia mūsų emocinį lygmenį ir įsitraukia į procesus taip giliai, kad mes nebegalime pasukti atgal.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2016, 1:30 PM, atnaujinta May 24, 2017, 7:30 AM

Kas ta Lilit? Astrologijoje taip vadinamas tam tikras fiktyvus taškas (fiktyvus – tai reiškia, kad tokio dangaus kūno nėra, tik taškas, arba projekcija), esą, susijęs su mūsų pasąmone, tuo, kas mus nesąmoningai valdo.

Galima sakyti, kad tai – mūsų trūkumai, tos charakterio savybės, kurias stengiamės slėpti nuo aplinkinių ir nuo savęs.

Bet tuo pačiu Lilit nurodo, kurlink nukreiptos didžiausios mūsų pastangos, ko mes norime pasiekti. Tai – tamsioji Mėnulio pusė, turinti galingą jėgą.

Jums atrodo, kad šiuo metu televizijoje ir internete labai daug raganų, burtininkų ir ekstrasensų? Pasiruoškite, dabar jų bus dar daugiau. Suklestės magiški ritualai – kai Lilit yra Skorpiono ženkle, suklesti juodoji magija.

Astrologų teigimu, reikia pasiruošti ir rimtiems iškrypimams seksualinėje sferoje. Gali laukti masinės psichozės ir nusikaltimai, susiję su seksualumu. Istorija žino atvejų, kai pavydo apimta žmona paėmė žirkles ir nukirpo savo vyro „pasididžiavimą“. Arba pats vyras jį nusipjovė ir padėjo ant altoriaus savo deivei. Tokie iškrypimai – visiškai atitinka Lilit dvasią.

Taip pat turėtų suklestėti įvairūs interesų rateliai, mokymai, susiję su pagrindinio žmonijos instinkto sritimi. Galima laukti ir pornografijos bei seksualinės prievartos antplūdžio. Kadangi Lilit – iškraipymų „planeta“, gali kilti ir priešinga tendencija: liaudis prieš seksą.

Paskutinį kartą juodasis Mėnulis Skorpione buvo prieš 9 metus, 2007-2008 metais. Ar prisimenate, kas tada buvo? JAV prasidėjo finansų krizė, susijusi su nekilnojamuoju turtu ir paskolomis. Visa tai atsirito ir iki Europos. Skorpionas susijęs su pinigais ir finansų sistema, tad šiuo laikotarpiu galime tikėtis krizių šioje srityje.

Kyla pavojus, kad suklestės kriminalinis pasaulis, padaugės vagysčių. Madingos taps įvairios pavojingos pramogos. Juodojo Mėnulio skorpione dvasią atitinka ir alkoholizmas. Kad ramiai išgyventumėte šį laikotarpį, svarbu išmokti nepasiduoti pagundoms.

Lilit veikia mūsų emocinį lygmenį ir įsitraukia į procesus taip giliai, kad mes nebegalime pasukti atgal. Tad sekame paskui savo apsėdimą, o tiksliau – paskui Lilit. O tai – klastinga „mergelė“. Gali nuvesti taip, jog išsikapstyti atgal bus iš viso neįmanoma arba teks visus 9 metus srėbti prisivirtą košę.

Juodasis Mėnulis Skorpiono ženkle dar buvo šiais laikotarpiais:

1927 gruodis – 1928 rugpjūtis;

1936 spalis – 1937 birželis;

1945 rugpjūtis – 1946 balandis;

1954 liepa – 1955 vasaris;

1963 gegužė – 1963 gruodis;

1972 kovas – 1972 lapkritis;

1981 sausis – 1981 rugsėjis;

1989 lapkritis – 1990 liepa; 

1998 rugsėjis – 1999 gegužė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.