Kokios formos jūsų antakiai? Štai ką tai sako apie jus

Ar žinojote, kad antakių forma gali daug pasakyti apie žmogaus charakterį? Kaip bebūtų keista, spėjimai pagal antakius gana tikslūs. Įsitikinkite patys. Į kurį iš pavaizduotų antakių panašiausi jūsiškiai?

Į kurį iš pavaizduotų antakių panašiausi jūsiškiai?
Į kurį iš pavaizduotų antakių panašiausi jūsiškiai?
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2016, 3:57 PM, atnaujinta May 22, 2017, 2:09 AM

1

Jūs – karšta

Jūs rami, šauni ir užtikrinta – tai daro jus vienu iš karščiausių žmonių. Turite puikų stiliaus pojūtį – ne tik drabužiuose, bet ir namų dekore. Turite numylėtinę katę arba turėjote anksčiau.

2

Jūs – užjaučianti

Labai jautriai reaguojate į žmonių jausmus. Jūs užjaučianti ir, gali būti, vegetarė (arba buvote kuriuo nors savo gyvenimo momentu). Jums malonumą teikia žygiai, karšta arbata ir gera knyga. Jūs vienodai mylite tiek šunis, tiek kates.

3

Jūs – linksma

Jūs labai linksma. Kai šilta, mėgstate eiti į paplūdimį. Žinote, kaip atsipalaiduoti ir likti ramiai net beprotiškose situacijose. Žmonės mėgsta su jumis leisti laiką, nes jūs linksma ir paprasta.

4

Jūs – atsidavusi

Jūs labai atsidavusi visuose dalykuose. Pasirengusi kovoti už šeimą, senus draugus ar ką nors, su kuo ką tik susitikote. Tai puiku – jūs nebijote nieko. Jūs – nuostabus draugas, todėl žmonės visada gali jumis pasikliauti.

5

Jūs – kūrybiška

Jūs – kūrybiška asmenybė. Galite generuoti idėjas ir rasti sprendimus taip, kaip niekas kitas. Jeigu atsidursite spąstuose ar narve, ir kas nors duos jums batą, bananą ir sąvaržėlę – tikėtina, kad per kelias minutes sugebėsite rasti išeitį.

6

Jūs – racionali

Jūs labai racionali. Žmonės gerbia jūsų nuomonę ir klausia jūsų patarimo, gerbdami jūsų mąslų charakterį. Kartais jūs galvojate, kad esate nuobodi. Bet nebijokite – jūs tikrai nesate nuobodi. Be to, šunis jūs mylite labiau, nei kates.

7

Jūs – vadovaujanti

Jūs pasitikite savimi ir esate valdinga geriausia šio žodžio prasme. Jūs žinote, ko norite, ir kaip tai gauti. Jūs komfortiškiau jaučiatės eidama vadovaujančias pareigas.

8

Jūs – garbinga

Jūs labai garbinga, gali būti, kartais net per daug. Jūs dažnai sakote tiesą net nepagalvodama, kad galėtumėte sumeluoti. Tai – tiek palaiminimas, tiek prakeiksmas jūsų santykiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.