Tai veikia kaip apsauginis skydas. Išbandykite jau dabar

Daugybė žmonių visame pasaulyje teigia netikintys prietarais. Vis dėlto nemaža dalis yra ir tokių, kurie tiki, jog kitą žmogų galima nužiūrėti, prakeikti arba užkeikti. Yra vienas būdas, kuris jums padės atsikratyti nemalonių žvilgsnių ir žmonių savo rate.

Tai tarsi apsauginis skydas, kuris veikia nuo neigiamos energijos ir negatyvių žmonių.<br>123rf.com
Tai tarsi apsauginis skydas, kuris veikia nuo neigiamos energijos ir negatyvių žmonių.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2016, 10:14 AM, atnaujinta May 19, 2017, 6:29 AM

Tai tarsi apsauginis skydas, kuris veikia nuo neigiamos energijos ir negatyvių žmonių. Raudonas siūlas ant dešinės rankos yra tas daiktas, kuris padeda visais gyvenimo atvejais – ir bendraujant su nemaloniais žmonėmis, ir tada, kai tenka būti nepriimtinoje kompanijoje.

Jau nuo senovės buvo kalbama apie žmones, kurie turi „blogą akį“. Sutikite, tikrai yra buvę akimirkų, kai nuo tam tikro žmogaus norėjote sprukti arba vengėte akių kontakto.

Kartais nutinka ir taip, kad po pokalbio su vienu ar kitu žmogumi skauda galvą, juntama įtampa. Taip yra todėl, kad galėjote būti nužiūrėtas.

Kabalos tikėjimą išpažįstantys žmonės tikina, kad raudonas siūlas, rišamas ant dešinės rankos, padės apsisaugoti nuo „blogą akį“ turinčių asmenų. Tereikia paimti raudoną siūlą ir užsirišti jį ant dešinės rankos riešo.

Patartina imti storesnį raudoną siūlą, nes plonesnis gali nutrūkti. Siūlą suriškite įprastu mazgeliu, kad tvirtai laikytųsi.

Rinkitės vilnonį siūlą – vilna padeda greičiau žaizdoms gyti. Jei jaustumėte, kad pats sau negalite tvirtai užrišti siūlo, paprašykite tai padaryti žmogaus, kuriuo pasitikite. Labai svarbu, kad tas žmogus nesišaipytų iš tokio jūsų pageidavimo, neišjuoktų jūsų ir nežemintų.

Raudono siūlo mada pastaruosius kelis metus siaučia Holivude. Pačios garsiausios pasaulio žvaigždės rišasi siūlą ir tikina, kad tai puikiausias būdas apsisaugoti nuo aplinkinių. Raudoną siūlą seniai pamėgusios Madonna, Britney Spears, Demi Moore. 

Taip pat raudoną siūlą tėvai riša ir kūdikiams. Taip tikima, kad itin pažeidžiami ir aplinkai jautrūs naujagimiai geriau jausis ir juos lydės sėkmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.