Greitas numerologijos testas: kokia profesija jums tiktų?

Numerologija Vakarų kultūroje žinoma nuo seno. Pradžią galima skaičiuoti dar nuo senovės graikų matematiko ir mistiko Pitagoro, kuris gyveno prieš 2500 metų.

Koks gyvenimo kelias jums nulemtas, galite sužinoti vos per 60 sekundžių.<br>„123rf.com“ nuotr.
Koks gyvenimo kelias jums nulemtas, galite sužinoti vos per 60 sekundžių.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2016, 9:55 AM, atnaujinta May 17, 2017, 12:22 PM

Teigiama, kad Pitagoras netgi sukūrė specialią numerologinę schemą, pagal kurią kiekvienas žmogus turi nugyventi gyvenimą, kokį jam lėmė skaičiai. Jeigu jis dėl kokių nors priežasčių to nedaro (dėl nežinojimo ar nemokėdamas klausytis savo širdies), jo gyvenimo kelias neišvengiamai pasmerktas nesėkmei.

Koks gyvenimo kelias jums nulemtas, galite sužinoti vos per 60 sekundžių, atlikę paprastą testą.

1 žingsnis. Sudėkite visus savo gimimo datos skaitmenis. Nepamirškite rašyti pilnus savo gyvenimo metus (1969, o ne 69).

2 žingsnis. Jeigu gavote dviženklį skaičių, sudėkite ir jo skaitmenis. Jeigu vėl dviženklis – sudėkite dar kartą, kol gausite vienaženklį skaičių.

3 žingsnis. Gautasis skaičius ir nurodo jums skirtą gyvenimo kelią.

Kelias Nr. 1

Vienetai – tai pirmiausia originalūs mąstytojai ir kūrybiniai protai. Jie dažnai tampa puikiais tikslo siekiančiais lyderiais, kurie linkę viską daryti savarankiškai arba būti atsakingi už visus ir viską.

Tinkamos profesijos: laisvai samdomas darbuotojas, laisvas rangovas; verslininkas; vadybininkas; pardavimų ar rinkodaros specialistas; reklamos srities specialistas; dizaineris; kokybės inspektorius; treneris konsultantas; politikas; statytojas ar brokeris; finansų konsultantas; kūrybos direktorius; sportininkas.

Kelias Nr. 2

Dvejetai pirmiausia yra orientuoti į detales. Jie mėgsta pastebėti ir matyti tai, ko nemato ir nepastebi kiti. Paprastai tai puikūs draugai ir auklėtojai, todėl, kad niekas nemoka taip palaikyti, kaip jie. Jie paprastai gerai tvarkosi gyvenime, nes yra įpratę pasitikėti savo intuicija. Taip pat jie dažnai kovoja už galimybių ir teisių išplėtimą kitiems.

Tinkamos profesijos: auklėtojas; psichoterapeutas; gydytojas; virėjas; derybininkas, diplomatas; politikas; dailininkas; dizaineris; socialinis darbuotojas; administratorius; terapeutas; alternatyviosios medicinos specialistas; buhalteris; masažuotojas; aktorius.

Kelias Nr. 3

Trejetai įpratę patys kalbėti už save: jie mėgsta saviraišką ir yra kūrybiškos prigimties. Paprastai su jais labai malonu bendrauti. Savo aistra grožiui jie gali užkrėsti bet ką. O svarbiausia jiems – atskleisti savo „aš“: ar kūryboje, ar sporte, ar moksle, ar oratorystės srityje.

Tinkamos profesijos: konferansjė; dailininkas; žurnalistas; dizaineris; virėjas; muzikantas; šokėjas; treneris; rašytojas; fotografas; pardavėjas; architektas; grafikos dizaineris; kirpėjas; kosmetologas; vizažistas; meno ekspertas.

Kelias Nr. 4

Ketvertai – tie, kurie labiau už visus kitus vertina detales ir sistemišką, metodišką prieigą. Jeigu norėsite su jais ką nors padaryti spontaniškai ir greitai, jie nesutiks: jie mėgsta, kad planas būtų apgalvotas iki smulkmenų. Todėl jie tampa profesionaliais vadybininkais ir organizatoriais. Visur, kur atsiranda žmogus Ketvertas, ilgam įsivyrauja stabilumas ir tvarka.

Tinkamos profesijos: direktorius; valdytojas; verslininkas; auditorius; redaktorius; buhalteris; gydytojas; inžinierius; kariškis arba teisėsaugos struktūrų darbuotojas; asmeninis treneris; analitikas; architektas, miestų planuotojas; advokatas; atsakingas asmuo; verslo konsultantas; bankininkas, finansų ir investicijų specialistas.

Kelias Nr. 5

Penketai – tai žmonės, kurie labiausiai gyvenime vertina įvairovę, naujoves ir jaudulį, kurį sukelia nenuspėjami dalykai. Jie iš prigimties apdovanoti komunikabilumu ir stipriu analitiniu mąstymu. Draugai juos vertina už tai, kad jie visada duoda gerų patarimų, moka reklamuoti ir išjudinti nepopuliarias idėjas ir gali būti nors paties velnio advokatais.

Tinkamos profesijos: projektų vadybininkas; turizmo formos vadybininkas-konsultantas; renginių ir švenčių organizatorius; tyrinėtojas; reklamos ir vadybos konsultantas; reklamos agentas; viešųjų ryšių specialistas; kirpėjas, sportininkas; televizijos laidų vedėjas.

Kelias Nr. 6

Žmonės, globojami skaičiaus 6, dažniausiai pasirenka darbą paslaugų sferoje. Jiems patinka padėti kitiems, konsultuoti ir kitus palaikyti. Jie tampa puikiais patarėjais, konsultantais ir vadybininkais.

Tinkamos profesijos: kirpėjas; mados konsultantas; interjero dizaineris; terapeutas; mokytojas; gydytojas; dekoratorius; modelis; vizažistas; medicinos darbuotojas; kosmetologas.

Kelias Nr. 7

Septynetai turi stebėtojo charakterį. Jie nelabai aktyvūs, mėgsta viską gerai apgalvoti – tokia jų analitinio proto prigimtis. Jie greitai ir gerai mokosi, moka kurti sudėtingas strategijas sudėtingiems klausimams spręsti. Taip pat mėgsta technologijas ir būna nuolatinėse dvasinėse paieškose. Jų mėgstamiausias mokslas – psichologija.

Tinkamos profesijos: mokslininkas, tyrinėtojas; analitikas; informacinių technologijų konsultantas; filosofas; psichologas; žurnalistas; kokybės inspektorius; programuotojas; buhalteris; dvasinis mokytojas; gydytojas; biografas.

Kelias Nr. 8

Aštuonetai – talentingi vadovai ir inovatoriai, gimę tam, kad spręstų dideles problemas. Jie retai mėgsta dirbti kam nors kitam, ypač jei tas kitas – diktatorius. Todėl šiems žmonėms labiau sekasi, kai jie pradeda savo verslą.

Tinkamos profesijos: verslininkas; nepriklausomas rangovas; projektų vadybininkas; bankininkas; verslo konsultantas; brokeris; advokatas; chirurgas; politikas; aukšto rango atsakingas asmuo.

Kelias N. 9

Dvynetai – unikalūs žmonės. Jie savyje suderina ir kūrybinį pradą, ir mokėjimą dirbti kitų labui. Todėl jie dažniausiai pasirenka darbą paslaugų sferoje. Tokie žmonės tampa talentingais pedagogais (dėstytojais, kuriuos studentai prisimena visą gyvenimą), gydytojais, vadovais. Į jų nuomonę paprastai kiti labai įsiklauso.

Tinkamos profesijos: sveikatos ar švietimo srities specialistas; dailininkas; rašytojas; teisių gynėjas; advokatas; aktorius; politikas; pilietinių teisių aktyvistas; personalo specialistas; viešųjų ryšių specialistas; energetikas, grafikos dizaineris; modeliuotojas; fotografas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.