Zodiako ženklai ir rytietiški gyvūnų metai: ką gausime sujungę?

Tai vadinama struktūriniu horoskopu – jis yra lyg savotiška koordinačių sistema, kurioje persikerta rytietiškas metų ir vakarietiškas Zodiako ženklų horoskopai.

Zodiako ženklai ir rytietiški gyvūnų metai: ką gausime sujungę?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Zodiako ženklai ir rytietiški gyvūnų metai: ką gausime sujungę?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Zodiako ženklai ir rytietiški gyvūnų metai: ką gausime sujungę?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Zodiako ženklai ir rytietiški gyvūnų metai: ką gausime sujungę?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-08-09 15:57

Šioje sistemoje yra tik septyni tipai – ženklai: Karalius, Juokdarys, Riteris, aristokratas, Vadas, Profesorius, Vektorius.

Kas esate jūs? Išsiaiškinti nesunku: vertikaliame stulpelyje suraskite gyvūną, kuris globoja jūsų gimimo metus pagal rytietišką kalendorių, o horizontalioje eilutėje – savo Zodiako ženklą.

I – Aristokratas

Jo svarbiausia paskirtis – nešti pasauliui grožį. Suprantama, jis turi domėtis mada, bet ne mažiau svarbu ir plastiškumas bei elegancija. Dažniausiai šio tipo žmonės būna labai gražūs. Jei vis dėlto gamta neapdovanojo etaloniniu grožiu, vis dėlto veidas gali tapti jūsų koziriu, jeigu bet kokioje situacijoje išlaikysite malonią ir draugišką išraišką.

Aplinkiniai iš Aristokrato laukia nepriekaištingo švarumo ir dorybingumo. Tai reiškia, kad jums reikėtų rūpintis savo reputacija – ji turi būti nepriekaištinga.

Žinoma, aristokratas lieka aristokratu ir namuose ant sofos, bet visgi, kad gyventų visavertį gyvenimą, jam būtina dažniau atsidurti dėmesio centre. O tai reiškia – dirbti geriau dideliuose kolektyvuose, kur visada yra galimybė sublizgėti. Tuo pačiu svarbu su visais išlaikyti gerus, lygius santykius: atsiminkite, kad priešiškumas iš aristokrato išsunkia visas jėgas.

II – Profesorius

Šis ženklas įkūnija sveiką protą ir stabilumą, todėl geriausias elgesio modelis Profesoriui – nuoseklumas, taisyklių ir įstatymų laikymasis. Reikia vengti ekstravagantiškų pažiūrų, poelgių ir drabužių. Nesivaržykite išsakyti savo nuomonę, bet turėkite omenyje: ji turi būti pagrįsta.

Iš šių detalių ir susideda jums labiausiai tinkantis viską apgalvojančio, numatančio žmogaus įvaizdis, žodžiu, profesoriaus, kuriame aplinkiniai yra pasiruošę pripažinti mokytoją, net jeigu jo amžius visai ne „profesoriškas“.

Kas žlugdo profesoriaus įvaizdį? Pakanka jam pasiduoti panikai – ir jis amžiams kris aplinkinių akyse.

III – Riteris

Kaip ir Aristokratas, jis turi būti krištolo tyrumo, tik štai aplinkinių žavėjimasis Riteriui nebūtinas; jam pakanka suvokti, kad atliko savo pareigą. Tad nelaukite aplodismentų, net jeigu minios akivaizdoje užstojote našlaičius ar vienas išgelbėjote visą kolektyvą nuo piktų vadovybės užmačių.

Riterio įvaizdžiui nekeliama griežtų išvaizdos ir aprangos reikalavimų – galite prisilaikyti klasikinio stiliaus ar visus priblokšti ekstravagancija. Svarbiausia – vengti vampyriško stiliaus: juk jūsų koziris – gerumas! Iš riterio žmonės laukia meilės ir rūpesčio, išmintingo patarimo. Tiktai nepersistenkite ir neimkite rūpintis smulkmenomis.

IV – Vadas

Šis ženklas įkūnija veržlumą ir energiją, ir jūs turite tai parodyti kitiems jau pačioje pradžioje! Vadui netinka vaikščioti susiglosčiusiam, su kukliu pilku kostiumu. Kaip ir Profesorius, Vadas linksta link gyvenimo mokytojo pozicijos, bet remiasi ne į intelektą, o į įtikinimo jėgą.

Pagrindinė Vado užduotis – visus pakelti nuo išsėdėtų vietų ir nuvesti paskui save į šviesius tolius. Tad tiems, kurie likimo valia atsidūrė šiame horoskopo langelyje, jokiu būdu nevalia sėdėti kaip pelėms po šluota. Ir nesikuklinkite – jums verta griebtis didelių projektų ir didelių darbų. Vadas, kuris bando nusišalinti nuo visuomenės interesų, pasmerktas nesėkmėms.

V – Juokdarys

Juokdario užduotis – priversti žmones juoktis, taip pat ir iš savęs. Nebijokite atrodyti juokingi ir išjuokti šventuolius: juokdarys yra tas, kuriam leidžiama į viską nukreipti apvalančią parodijos ugnį.

Akivaizdu, kad jums reikalingas ryškumas visame kame: drabužiuose, makiaže, elgesyje. Jūsų koziris – ekstravagancija ir visiška laisvė nuo bet kokių sąlygų, tad meskite netikrą baimę ir pamirškite kuklumą. Ir dar: sėkmę visuomenėje jums garantuoja gilus žmogaus psichologijos išmanymas, tad pasistenkite prie progos pasidomėti šiuo mokslu.

VI – Karalius

Karalius gyvena devizu – „viskas arba nieko“. Šio ženklo atstovui sėkmės garantas – išstoti su visu savo didybės spindesiu. Tad jeigu dar nesijaučiate pasiturintis, ko nors svarbaus pasiekęs žmogus, „išėjimą į šviesą“ verčiau atidėti ir surasti tokią veiklos sritį, kuri leis bendravimą sumažinti iki minimumo.

Kuo užsiimti „paruošiamuoju“ laikotarpiu? Įsisavinkite visus aukščiau išvardintus penkis vaidmenis, mokykitės būti kilnus ir pasirengęs žygdarbiams, kaip aristokratas ir Riteris, kalbėti išmintingus dalykus, kaip Riteris, vilioti žmones paskui save, kaip Vadas, ir griauti autoritetus, kaip Juokdarys. Šių penkių vaidmenų lydinys kaip tik ir vadinamas karališka didybe, kurios iš jūsų laukia žmonės.

Nesiekite užimti vadovaujančius postus: tikras karalius nekenčia nuo nevisavertiškumo komplekso ir todėl visai netrokšta patvirtinimo. Būtent todėl aprangoje jums nederėtų mėgdžioti Renesanso epochos valdovų, kad ryškūs blizgučiai neužgožtų jūsų tikrosios esmės.

VII – Vektorius

Jums svarbiausia – suvokti savo išskirtinumą. Jūsų paskirtis – judinti žmones, neleisti pasauliui pavirsti pelke.

Išskirtiniai Vektoriaus požymiai – avantiūrizmas ir iššaukiantis seksualumas. Turėkite tai omenyje, rinkdamiesi elgesio modelius ir garderobą. Jums kategoriškai draudžiama atrodyti banaliai, tylėti, sėdėti, apsimesti tokiu, kaip visi.

Šalin abejones dėl savo teisių į nestandartinius ėjimus, drąsius poelgius ir iššaukiantį elgesį: pakanka Vektoriui suabejoti savimi, ir jis praranda visą savo magnetizmą.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugpjūčio 1 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.