Jūsų sidabras patamsėjo? Tai rimtas įspėjimas

Sidabrinis papuošalas – galingas talismanas. Laikoma, kad sidabras apsaugo nuo piktų dvasių poveikio. Nuo senovės jis buvo naudojamas gaminant amuletus, nuvejančius šias dvasias nuo žmonių ir pastatų.

Patamsėjęs sidabras taip pat gali reikšti, kad žmogus patyrė destruktyvų maginį poveikį.<br>123rf nuotr.
Patamsėjęs sidabras taip pat gali reikšti, kad žmogus patyrė destruktyvų maginį poveikį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2016, 5:28 PM, atnaujinta May 12, 2017, 12:11 AM

Tikėta, kad į karstą įkalus sidabrinę vinį, mirusysis nesugebės prisikelti.

Sidabras – dvasinio tyrumo, susijusio su malda, simbolis, iš jo dažnai gaminami liturginiai reikmenys. Laikoma, kad sidabriniai varpai nuveja demonus. Prancūzijoje iki šiol išlikęs paprotys prieš santuoką uždėti jauniesiems sidabrinę grandinę, siekiant apsaugoti nuo burtų poveikio.

Sidabras – savotiškas kanalas, per kurį vyksta anapusybės poveikio sugrįžimas į savo pasaulį. Pailgos formos sidabriniai daiktai ir dirbiniai, žvaigždės su nelyginiu spindulių skaičiumi formos papuošalai turi savybę uždaryti veikiantį kanalą tarp paralelinių pasaulių.

Sidabriniams veidrodžiams buvo priskiriamos magiškos savybės: parodyti astralines būtybes, ateitį ir praeitį, magui būti patekimo į ateitį ir praeitį kanalu.

Sidabras gali padėti gauti atsakymus į svarbius klausimus. Nakčiai lovos galvūgalyje reikia pastatyti krištolinį indą su švariu vandeniu ir įdėti į jį kokį nors sidabrinį daiktą, pavyzdžiui, šaukštelį, ir visiškai susikoncentravus į tą, kieno prašai (Dievo, aukštesnių jėgų) paprašyti atsakymo į pateiktą klausimą. Daugiausiai po trečios nakties atsakymas ateis.

Sidabras valo žmogaus energiją ir padeda dvasiniam vystymuisi. Jis naikina ir malšina išorinį negatyvą, būtent todėl gaminiai iš jo – tikri talismanai, kurie puikiai apsaugo nuo nužiūrėjimo ir įvairiausio energetinio „purvo“. Su sidabru galima valyti ir patalpas.

Sidabrą galima naudoti ir kaip savotišką testą. Po ilgesnio kontakto su nesveiko žmogaus oda sidabras tamsėja, iš čia kilęs tikėjimas, kad sidabras geba numatyti sunkią savo šeimininko ligą. Todėl, jeigu žmogaus nešiojant greitai tamsėja sidabras, tai gali reikšti, kad jo organizme vyskat kažkokie negatyvūs procesai, ir jeigu žmogus dar akivaizdžiai neserga, tai liga yra pradinėje stadijoje, ir pats laikas užsiimti sveikatos tyrimais ir išsiaiškinti problemas.

Patamsėjęs sidabras taip pat gali reikšti, kad žmogus patyrė destruktyvų maginį poveikį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.