Pasakykite savo mėgstamiausią skaičių – pasakysime, kas jūs iš tiesų

Taip jau būna, kad žmonėms dėl neaiškių priežasčių patinka tam tikras skaičius. Tiesiog traukia jį rinktis įvairiose situacijose, nors tai nėra numerologiškai apskaičiuotas jūsų laimingas skaičius.

Mėgstamiausias skaičius atskleidžia jūsų vidinį pasaulį.<br>123rf nuotr.
Mėgstamiausias skaičius atskleidžia jūsų vidinį pasaulį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-26 10:07, atnaujinta 2017-04-07 04:57

Mėgstamiausias skaičius atskleidžia jūsų vidinį pasaulį, taip pat gali parodyti, kokie jūsų šansai toje ar kitoje gyvenimo sferoje.

Jeigu niekada nesusimąstėte, koks skaičius jūsų mėgstamiausias – puiki proga tai padaryti dabar. Jeigu mėgstamas skaičius didesnis nei 9, reikia sudėti jo skaitmenis tol, kool gausite vienaženklį skaičių.

1

Jeigu 1 – jūsų mėgstamiausias skaičius, arba gavote jį sumuodami skaitmenis, tai rodo, kad jūsų gyvenimo kelyje nėra didelių kliūčių. Jūsų gyvenimas paprastas, kaip dukart du, nors ne visada. Jūs pernelyg dažnai teisiate aplinkinius žmones. Jus teigiamai veikia kelionės, pabuvimas vienumoje ir dvasinės praktikos.

2

Dažniausiai šį skaičių mėgsta tie, kurie dažnai būna nuo ko nors (ar kieno nors) priklausomi. Jūs turite daug žalingų įpročių. Kai kurie iš jų atsiradę anksti ir niekada nedingsta. Jūsų laimė – tai meilė. Jūsų priešas – tikslų nebuvimas.

3

Šį skaičių labiausiai mėgsta egoistai, stiprios asmenybės su išvystytu savisaugos jausmu. Jūs galite nemėgti pavojingo sporto ir azarto, bet jums šioje srityje gali labai sektis. Stenkitės saugotis neapgalvotų sprendimų. Dažniau galvokite apie kitus žmones ir būkite lankstesni.

4

Šį skaičių mėgsta pedantiškos asmenybės, perfekcionistai, žmonės, turintys matematinį protą. Jūs priprantate prie ramybės, todėl nemėgstate permainų. Jums pats didžiausias košmaras – visiška betvarkė namuose ir gyvenime.

5

Jeigu mėgstate skaičių 5, greičiausiai esate kūrybiška asmenybė, kuriai dažnai kyla problemos dėl įkvėpimo. Jeigu neužsiimate kūryba, tai tikėtina, kad esate sporto žmogus. Būkite atsargesni likimo posūkiuose. Atkreipkite dėmesį į smulkmenas.

6

Skaičius 6 – veidmainystės simbolis. Tai nereiškia, kad jūs apsimetinėjate ar mėgstate atrodyti ne tokie, kokie esate iš tiesų. Tiesiog jūs – uždara asmenybė. Jūsų gyvenimas visiškai neįprastas, o tai gali būti ir teigiamas požymis, ir ne.

7

Šis skaičius rodo, kad jūs veikiausiai esate geras žmogus. Daugelis naudojasi jūsų gerumu savais tikslais, bet jūs to net nepastebite. Būkite atsargūs su žmonėmis, kurie yra arčiausiai jūsų.

8

Šį skaičių mėgsta žmonės, pasirengę viskam dėl savo laimės. Jūs atrodote šiurkštūs aplinkiniams, nes nemėgstate pralaimėti ginčuose. Paprastai tokie žmonės, kaip jūs, pasiekia sėkmės gyvenime, ir dar gana anksti.

9

Tai skaičius, kurį mėgsta žmonės, kurių gyvenimas pilnas chaoso. Daugeliu atvejų tai malonus chaosas – betvarkė namuose, užmaršumas, aistringa meilė ir pan. Likite savimi, jeigu norite nugyventi ryškų gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.