6 nesuderinamos Zodiako ženklų poros: kodėl būtent jie

Yra keletas visuotinai priimtų būdų, kaip nustatyti Zodiako ženklų nesuderinamumą. Pirmojo esmė – laikoma, kad nesuderinami ženklai išsidėstę Zodiako rate 90 laipsnių kampu vienas kito atžvilgiu. Tai yra, išsidėstę „per du ženklus“ vienas nuo kito.

 Yra keletas visuotinai priimtų būdų, kaip nustatyti Zodiako ženklų nesuderinamumą. <br> 123rf nuotr.
 Yra keletas visuotinai priimtų būdų, kaip nustatyti Zodiako ženklų nesuderinamumą. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2017, 1:29 PM

Pavyzdžiui, Ožiaragis, Avinas, Vėžys ir Svarstyklės – absoliučiai nesuderinami vienas su kitu ženklai. Analogiškai vienas kitam netinka Vandenis, Jautis, Liūtas ir Skorpionas. O taip pat – Žuvys, Dvyniai, Mergelė ir Šaulys.

Antrasis būdas remiasi Zodiako ženklų padalinimu į dvi grupes. Vienoje – dvi proto stichijos, tai yra, Žemės ir Oro stichijos. Kitoje – emocijų stichijos: tai Vandens ir Ugnies stichijos. Pagal šią versiją joks pirmosios grupės ženklas neras bendros kalbos su jokiu antrosios grupės ženklu.

Trečiajame variante tvirtinama, kad netinkami vienas kitam ženklai yra vienas šalia kito, seka vienas paskui kitą. Pavyzdžiui, Skorpionas negali pakęsti nei Šaulio, nei tokio ženklo, kaip Svarstyklės. O Vandenis niekada neras bendros kalbos su Ožiaragiu ir Žuvimis.

Vis dėlto patys nesuderinamiausi Zodiako ženklai, pagal visuotinai priimta astrologijoje nuomonę, yra šešios poros. Manoma, kad šių žmonių sąjunga iš anksto pasmerkta nesėkmei dėl bendrų interesų nebuvimo, absoliučiai nesutampančių temperamentų ir požiūrio į gyvenimą.

Vėžys ir Svarstyklės

Jautri Vėžio prigimtis, jo poreikis, kad gyvenimas tekėtų ramiai, bus nuolat traumuojami dėl bendrauti linkusių Svarstyklių nepastovumo ir pernelyg didelės kompanijų meilės. Oro ženklo nestandartinio mąstymo, jo siekio elgtis ekstravagantiškai, kitaip, nei visuotinai priimta, niekada nesupras konservatorius Vėžys, mėgstantis stabilumą ir nuoseklumą visame kame. Vandens ženklas jaus nuolatinį dėmesio trūkumą iš Svarstyklių pusės, bet jokie Vėžio bandymai pajungti savo valiai Oro stichijos atstovą nebus sėkmingi. Vanduo ir Oras negali niekaip vienas kito paveikti. Jeigu jausmai taip nuslopins proto balsą, kad atrodys, jog gyvenimas vienam be kito neįmanomas, teks susitaikyti su tuo, kad kiekvienam iš jų visą laiką reikės nuolaidžiauti kitam.

Vandenis ir Žuvys

Tai dar viena Oro ir Vandens stichijų atstovų pora. Kiek egoistiškos Žuvys, nuolat reikalaujančios dėmesio vien tik savo asmeniui, neištvers jo nebuvimo iš savimi pasitikinčio Vandenio pusės. Dėl savo gyvenimo džiaugsmo, nepralenkiamo gebėjimo prisitaikyti prie bet kokių gyvenimo sąlygų, visada pozityvaus nusiteikimo Vandeniai nuolat yra visuotinio dėmesio centre. Juos myli, vertina, todėl visiems šio ženklo atstovams būdingas tam tikras lengvabūdiškumas ir nepastovumas, o jie patys gana pavydūs, todėl santykiuose su artimais žmonėmis kyla sunkumų, o ypač – su įžeidžiomis Žuvimis.

Šaulys ir Skorpionas

Šie du ženklai pernelyg skirtingi, kad būtų kartu, vieno pasaulis visiškai nepanašus į kito. Skorpionas, tvirtai žinantis, ko nori, įnirtingai ginantis savo interesus, neįstengs sutramdyti lengvabūdiško Šaulio, siekiančio gauti iš gyvenimo visus malonumus dabar ir čia, ir nesusimąstančio, kas bus rytoj. Tokia situacija neišvengiamai kels Skorpionui susierzinimą ir bent agresiją, juk jis savo partneryje ieško patikimumo ir užtikrintumo. Skorpionas trokšta ištikimos ir aistringos meilės, nes jam niekas neprilygsta seksualumu. Dėl to šio ženklo atstovai kelia labai aukštus reikalavimus savo partneriams, ir jų niekada nesugebės atitikti laisvę mylintis Šaulys.

Dvyniai ir Ožiaragis

Visada pernelyg racionalus, nelinkęs priimti skubotų sprendimų Ožiaragis niekada nesupras išpaikusių, labiau emocijomis, nei protu besivadovaujančių Dvynių. Jų elgesį Ožiaragis visada vertins kaip nesivaržantį ir lengvabūdį. Tikimybė, kad jo konservatyvumas ir Dvynių lengvabūdiškumas gali egzistuoti šalia, lygi nuliui.

Mergelė ir Liūtas

Tai du visiškai priešingi, neturintys bendrų sąlyčio taškų ženklai. Visada siekiantis įsakinėti „žvėrių karalius“ nesugebės sau pajungti šaltakraujiškos ir racionalios Mergelės. Liūtas nepakenčia jokio kritiško požiūrio į savo poelgius, o Mergelė pasižymi ypatingu pomėgiu smerkti kitų veiksmus ir klaidas, polinkiu pamokslauti. Pedantiška ir skrupulinga kiekvienoje smulkmenoje Mergelė niekada nesupras karališko ženklo siekio gauti viską nedelsiant, nesigilinant į smulkmenas ir detales. Pernelyg didelis Liūto dosnumas ir išlaidumas kruopščiai visas lėšas skaičiuojančiai Mergelei kelia šoką.

Jautis ir Avinas

Neįsivaizduojamai užsispyręs Avinas niekada nepajus palaikymo savo idėjoms ir iniciatyvoms iš stabilumo siekiančio ir atmetančio bet kokias permainas Jaučio. Jaučiams patinka ramus ir aprūpintas gyvenimas, papuoštas jausmais ir emocijomis. O emocijų lygmenyje šaltam Avinui būtinas įvairiapusis gyvenimas, užpildytas visais įmanomais įvykiais. Jam tiesiog bus nuobodu ir neįdomu su Jaučiu. Jeigu jų sąjunga ir bus sudaryta, Avinas vis tiek ieškos linksmybių iš šalies.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.