Zodiako ženklas, kurio jums reikia vengti bet kokia kaina

Tikriausiai pastebėjote, kad kai kurie žmonės niekaip negali tarpusavyje sutarti. Jie nesupranta vienas kito humoro jausmo, jiems neišvengiamai kyla interesų ir vertybių konfliktai, ir tai baigiasi ginčais, konkurencija ir abipusiu nepalankumu.

 Kai kurie Zodiako ženklai vienas kitam tiesiog netinka.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie Zodiako ženklai vienas kitam tiesiog netinka.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-20 10:46

Jeigu tokie žmonės visgi susieis, ar tai bus draugystė, ar romantiniai santykiai, tokio bendravimo rezultatas bus nuoskaudos, vienas kito slopinimas ir nusivylimai. Štai su kokiu Zodiako ženklu jums reikėtų būti ypač atsargiems.

Avinas – venkite Žuvų

Žuvys – visada blogas ženklas Avinui. Tarp šių dviejų ženklų niekada nebus supratimo. Santykiuose jausmingos ir jautrios Žuvys per daug reikalaus iš Avino, o šis, nesuprasdamas, kuo prasikalto, bus dar grubesnis, nervingesnis ir ūmesnis.

Jautis – venkite Dvynių

Jūs praktiški ir apdairūs, jums reikia stabilumo, tvarkos ir apibrėžtumo. O Dvyniai pernelyg spontaniški ir nenuspėjami. Jie jus nervins savo išsišokimais ir permainingumu. Jeigu jums brangūs jūsų nervai, nesusidėkite su Dvyniais.

Dvyniai – venkite Mergelių

Kaip ir Jautis, Mergelė siekia tvarkos ir aiškumo. Bet, skirtingai nuo Jaučio, Mergelė to reikalaus ir iš jūsų. Pasiruoškite atsisveikinti su savo liberalizmu ir laisve, jeigu užmegsite santykius su Mergele, nes šio ženklo atstovai jums nė už ką nenusileis.

Vėžys – venkite Ožiaragių

Visiems žinoma, kad jūs atjaučiantis ir emocingas žmogus, todėl jums bus labai sunku rasti bendrą kalbą su Ožiaragiais, kurie nepripratę reikšti savo jausmų. Dar daugiau, bet kokį prisirišimą jie smerkia ir įtariai žiūri į žmones, emociškai priklausomus nuo kieno nors.

Liūtas – venkite Svarstyklių

Jūs pripratote būti nenuspėjamu, triukšmingu ir kompanijos žmogumi. Tai jūsų prigimtis, ir su tuo nieko nepadarysi. Jūs žinote, ko norite iš gyvenimo, ir suprantate, kaip tai pasiekti. Kuklumas – tikrai ne jūsų bruožas. O Svarstyklės žmonėse labiausiai vertina taktą, susivaldymą ir manieras. Jos smerks jūsų poelgius, todėl kritika ir ginčai neišvengiami.

Mergelė – venkite Šaulių

Jūs – tikras namų žmogus. Jums svarbu jausti tvirtą pagrindą po kojomis ir užtikrintai žiūrėti į ateinančią dieną. Jūs laikotės taisyklių, savo ritualų ir logikos. Todėl Šaulys – visiška jūsų priešingybė. Šis amžinas nuotykių ieškotojas gali sugriauti jūsų nusistovėjusias taisykles ir įnešti chaoso į jūsų ramų gyvenimą. Bet, ko gero, jūs ir pats jaučiate, kad šalia šito žmogaus nesijaučiate komfortiškai.

Svarstyklės – venkite Vėžių

Vėžiai mėgsta vaikščioti ašmenimis: jiems patinka išgyventi stiprias emocijas, todėl dažnai jie patys jas sukuria. O jūsų prioritetas yra ramybė ir harmonija. Jūs mėgstate sveiką riziką ir pavojų, bet ne daugiau. O Vėžiai jus provokuos ir kels diskomfortą, pažeisdami jūsų trapią vidinę pusiausvyrą.

Skorpionas – venkite Liūtų

Su Liūtais jūs turite daugiau bendro, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Bet būtent tai lemia konfliktus. Nė vienas iš jūsų nepasirengęs leistis į kompromisus, nusileisti kitam. Ginčai tarp jūsų neišvengiami, todėl pasistenkite nesusidurti su Liūtais, išskyrus situacijas, kai tai iš tiesų būtina.

Šaulys – venkite Jaučių

Jūs mėgstate keliones, aktyvų gyvenimo būdą ir spontaniškus sprendimus. Namisėdoms ir tvarkinguoliams Jaučiams sunku su tuo susitaikyti. Jūs abu sieksite pakeisti vienas kito gyvenimo būdą. Bet, aišku, nieko gero iš to negali išeiti.

Ožiaragis – venkite Avinų

Jūs labai panašūs savo bekompromisiškumu ir nenoru nusileisti. Jūs – užsispyrėliai, kokių reikia paieškoti. Ožiaragiai kiek uždari, jie saugo savo asmeninę erdvę ir nenori nieko įsileisti į savo širdį. Tiesmuki Avinai pašaipiai žiūri į tokią poziciją, laikydami Ožiaragius keistuoliais. Apskritai, tarp jūsų nebus nei dialogo, nei, juolab, supratimo.

Vandenis – venkite Skorpionų

Jūs linkę į įvairius išsišokimus ir nesivaldymą. Pratrūkus emocijoms jūs galite ką nors įskaudinti, patys to nesuvokdami. Jūs, žinoma, pasirengę prašyti atleidimo, net ir už tai, ką padarėte netyčia. Tik Skorpionai to niekada neatleis. Jeigu jūs juos įskaudinsite, jie įsižeis visam laikui. Jums vargu ar pavyks ilgai palaikyti šiltus santykius.

Žuvys – venkite Vandenių

Jūs panašūs: abu emocingi, užjaučiantys ir pasirengę ateiti į pagalbą artimam. Bet kalbant apie jūsų tarpusavio santykius, emocijų perteklius nebus jums į naudą. Ir Žuvims, ir Vandeniui reikalingas partneris, kuris sugebės subalansuoti jų emocijas, įnešti į santykius stabilumo ir ramybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.