Aiškiaregė Vanga apie 2018 metus. Kas laukia žmonijos?

1996 metais mirusi bene garsiausia Bulgarijos ir viso pasaulio aiškiaregė Vanga žinomumą pelnė dėl savo ateities spėjimų. Nors skeptikai iki šių dienų tvirtina, kad visa tai, ką pranašavo Vanga, buvo tik eiliniai spėjimai, vis dėlto yra tokių, kurie tvirtai tiki, kad būtent jos spėjimai išsipildė. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-11 16:04, atnaujinta 2017-08-11 23:02

Manoma, kad pranašiški Vangos gebėjimai išryškėjo dar jos jaunystėje. Būdama dvylikos, savo regėjimą ji prarado per viesulą. Tačiau atimtą regėjimo dovaną pakeitė kita, išgarsinusi ją visame pasaulyje. 

Teigiama, kad Vanga iš pradžių slėpė savo sugebėjimus, tačiau nepaaiškinama jėga ją traukė dalytis savo dovana. Išgarsėjusi, kaip visa galinti numatyti, moteris sulaukė net Bulgarijos caro apsilankymo. Patarimo pas aiškiaregę vykdavo ir buvusio Rusijos prezidento Boriso Jelcino pasiuntiniai.

Garsioji aiškiaregė yra skelbusi itin svarbią informaciją, susijusią su 2018 metais. Ji sakė, kad kad 2018 metai visame pasaulyje bus gana neramūs ir įtempti.

Pasak jos, 2018 metais negrįžtamai keisis pasaulio galingieji. Be konkurencijos lyderiaujančia šalimi taps Kinija, o Jungtinės Amerikos Valstijos pagal galingumą liks antroje vietoje. 

Taip pat ji yra sakiusi, kad 2018 metais akivaizdžiai sumažės naftos gavyba, todėl, jos teigimu, Žemė galės pailsėti. 

Ims kurtis vis daugiau kolonijų, o didžiųjų šalių lyderiai vis dar neras kompromisų ir tarpusavio sutarimo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.