3 dosniausi Zodiako ženklai

Visi žmonės skirtingi – vieni dosnūs, kiti šykštūs. Vieni – atlapaširdžiai, paskutiniais marškiniais pasidalintų, o kiti linkę taupyti ir saugoti visus savo išteklius. Štai trys Zodiako ženklai, kuriuos astrologai pripažįsta pačiais dosniausiais.

 Štai trys Zodiako ženklai, kuriuos astrologai pripažįsta pačiais dosniausiais.
 Štai trys Zodiako ženklai, kuriuos astrologai pripažįsta pačiais dosniausiais.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2017, 1:07 PM

1. Liūtas

Šio karališko ženklo atstovai mėgsta rodyti dosnumą. Liūtai moka daryti gražius gestus. Jų dovanos būna išieškotos ir brangios.

Šio ženklo vyrai stengiasi padaryti įspūdį savo išrinktajai. Klasikinės jų dovanos – prašmatni gėlių puokštė ar auksinis papuošalas, kurias tinkamai įvertins kiekviena mergina. Liūtas nepagailės pinigų vakarienei gerame restorane ir, žinoma, pats apmokės sąskaitą.

Bet negalvokite, kad Liūtai daro plačius mostus tik dėl savo širdies gerumo. Jie nori, kad jų gestus įvertintų, kad jų dovanomis žavėtųsi. Juo labiau, kai šie lūkesčiai teisėti.

Šio ženklo atstovai su malonumu dovanomis apipila mylimuosius, savo šeimos narius ir artimus draugus. Kaip atpildą Liūtas nori matyti degančias akis ir girdėti nuoširdaus dėkingumo žodžius.

2. Šaulys

Šio ženklo atstovai – atviri ir geraširdžiai žmonės. Jiems malonu nešti džiaugsmą aplinkiniams. Šauliai pasirengę neatlyginamai padėti. Jeigu draugas ar net atsitiktinis pakeleivis neturi, ko valgyti, Šaulys pamaitins, jei neturi, kur pernakvoti – pakvies pas save nakvynės.

Šauliai dievina dovanoti dovanas. Nebūtinai brangias, bet būtinai originalias. Šaulys tikisi, kad jo dovana sukels emocijas – džiaugsmą ar malonų nustebimą.

Šio ženklo vyrai dosnūs meilėje. Jie moka asistuoti merginoms. Bet čia nepamatysime nori pasipuikuoti – Šaulys toks, koks ir yra. Ir dovanas renka iš širdies.

Šauliai džiaugiasi galėdami apdovanoti pačius įvairiausius žmones, taip pat vargstančius. Daugelis jų aukoja kilniems tikslams. Šie žmonės nieko nelaukia mainais už gerą darbą.

3. Vandenis

Šio ženklo atstovai – filosofiški žmonės. Jie mėgsta viską, kas neįprasta. Dovanas taip pat dažnai renka originalias, ypatingas. Jiems teikia malonumą sukelti draugui malonų nustebimą, kai jis išvynioja gimtadienio dovaną.

Vandenis gali jums padovanoti naujausią, šiuolaikiškiausią aparatą. Jis apskritai domisi technika ir elektronika. Jo dėmesį traukia išmaniosios apyrankės, virtualios realybės akiniai ir panašūs dalykai.

Meilės santykiuose vyras Vandenis gali staiga pasirodyti esąs klasikos gerbėjas ir padovanoti mylimajai žiedą su brangakmeniu ar kitą papuošalą iš aukso.

Bet šiaip sau dovanų Vandenis nedovanos. Jis dosnus, bet taupus. Nemėgsta švaistytis pinigais ar pirkti niekam nereikalingus menkniekius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.