Kruvinojo Mėlynojo Supermėnulio užtemimas – pokyčiai bus rimti

Paskutiniąją sausio dieną įvyks astrologiniu požiūriu reikšmingas reiškinys, kokio nebuvo ištisus 150 metų – Kruvinojo Mėlynojo Supermėnulio užtemimas Liūto ženkle. Šis retas sutapimas, pasak astrologų, paveiks itin svarbias gyvenimo sritis, ypač – meilės reikalus, mat Liūto ženklas valdo širdį.

 Paskutinį kartą tai buvo įvykę 1866 m.<br> 123rf nuotr.
 Paskutinį kartą tai buvo įvykę 1866 m.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-30 17:53, atnaujinta 2018-01-30 18:02

Šiuo metu pasaulis pasikeis, ir niekada nebebus, koks buvo. Pokytis bus toks reikšmingas, jog veikiausiai atsiminsime jį labai ilgai, o gal net visą savo gyvenimą, ir skirstysime įvykius į „prieš“ ir „po“.

Kuo sausio 31-oji tokia ypatinga? Šią dieną sutampa keletas skirtingų astronominių reiškinių, kurie ir atskirai laikomi gana reikšmingais. Toks sutapimas nutinka tik kartą per 150 metų. Paskutinį kartą tai buvo įvykę 1866 m.

Ypatinga kombinacija

Kas gi yra Kruvinasis Mėlynasis Supermėnulis, kurio užtemimas įvyks sausio 31-ąją?

Supermėnuliu vadinamas Mėnulis, kuomet jis būna 30 proc. arčiau Žemės. Tuomet šis dangaus kūnas atrodo didesnis, ryškesnis ir apskritai įspūdingesnis. Ypač reikšminga tai, kad šis Supermėnulis – paskutinis iš trilogijos, prasidėjusios 2017 metais. O trejybė, kaip žinia, yra dieviškas skaičius.

Kruvinuoju Mėnulis vadinamas, kai ant jo krenta Žemės šešėlis, sukurdamas rausvą atspalvį ir ypatingą spindesį. Tokie reiškiniai patys savaime gana reti – paskutinį kartą tai buvo nutikę 2014 metais.

Tuo tarpu Mėlynuoju Mėnulis vadinamas ne dėl spalvos – taip įprasta vadinti antrą Mėnulio pilnatį per tą patį kalendorinį mėnesį. Taigi, 2018 metai prasideda įspūdingai.

Laukia išbandymai

Užtemimai vyksta ciklais. Šis užtemimas – dalis ciklo, prasidėjusio 2017 m. rugpjūtį visišku Saulės užtemimu. Užtemimai siekia atkreipti žmonių dėmesį į tam tikras jų gyvenimo sritis.

Gali būti, kad nuo pernai rugpjūčio jūsų gyvenime įvyko karjeros pokyčių, buvo sprendžiamas svarbus santykių klausimas, iškilo reikšminga kliūtis, o gal apskritai gyvenimas pasuko kita kryptimi. Peržiūrėję pastarųjų 6 mėnesių įvykius turėtumėte tai pastebėti. O dabar mes visi ruošiamės pamatyti didžiąją prasmę, slypėjusią už visų šių įvykių.

Astrologijoje užtemimai – lyg tikros „dramų karalienės“. Tai metas, kuomet sutirštėja spalvos, įprasti įvykiai tampa emocingi ir sudėtingi, o įvykę pokyčiai gali turėti pasekmių net 20-čiai metų į priekį.

Šiuo metu mums patiems taps akivaizdu tai, ką pastaruoju metu sąmoningai ar nesąmoningai išmokome ar į ką investavome. Ar tai būtų darbo, ar santykių sritis – tai taps aišku ir liks su mumis per visą ateinančią gyvenimo fazę. Gali būti, kad sulauksime žinių apie paskatinimus, įsipareigojimus, o gal tiesiog labai intensyvaus patvirtinimo tam, ką darome.

Per užtemimus kyla didelė santykių nutrūkimo rizika. Mes netikėtai galime pakeisti darbą, persikelti į kitą gyvenamąją vietą, arba gali paaiškėti, kad santykiai priėjo liepto galą. Gali ateiti sunkus išbandymas – paleisti tai, kas pribrendo išeiti.

Paleiskite tai, kas bando išeiti

Ir tai – tik šių neįtikėtinų metų pradžia. Jie neturėtų pateikti mums tokių sunkių pamokų, kaip 2017-ieji, tačiau lengva nebus, žada astrologai. Skirtumas tas, kad šių metų išbandymai bus pagal mūsų jėgas.

Jeigu jums reikia drąsos siekti savo svajonės arba žengti svarbų žingsnį santykiuose, jums tereikia pasitikti šią drąsą. Jeigu jaučiatės neužtikrinti dėl darbo ar išsisėmusių santykių, jums belieka pasikliauti savo intuicija ir priimti svarbų sprendimą.

Būdo, kaip pasiruošti Kruvinojo Mėlynojo Supermėnulio užtemimo nešamiems pokyčiams, nėra. Geriausias dalykas, kurį galite padaryti – sąžiningai pasirinkti plaukti pasroviui ir kreipti dėmesį į tai, kas bando jus palikti, ir į tai, kas bando pas jus ateiti kaip nauja pradžia.

Tad belieka būti atviriems ir stengtis pamatyti, kurlink mus kreipia visata, suvokiant, kad viskas, kas vyksta, galiausiai pasitarnaus aukštesniam tikslui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.