Testas: kokią sielos žaizdą jums reikia užsigydyti?

Kai kalbame apie emocines žaizdas, neturime omenyje vien tik žalos, padarytos mums kitų žmonių – visi mes ir patys esame atsakingi už daugelį emocinių problemų ir savęs apribojimų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2018, 12:24 PM

Yra minčių, kurios mums kelia skausmą. Jauskite savo emocijas ir valdykite jas teisingai, kitaip susvetimėsite su savimi. Kad augtumėte kaip asmenybė, būtina drąsa ir santarvė su savimi.

Pasirinkite vieną kortą ir sužinokite, kokią dvasinę žaizdą jums reikia išsigydyti.

1 korta

Žaizda, kurią vis dar nešiojate savo širdyje – gyvenimo atsisakymas, ir tai, panašu, ateina dar iš jūsų vaikystės. Galbūt, kai buvote maži, pajutote, kad į jus nekreipia dėmesio, kad jus paliko.

Ar buvo taip, ar nebuvo, atėjo laikas pasijusti gyvenimo dalimi ir suprasti, kad jūs turite teisę į viską, ką turite. Nubuskite ir supraskite, kad daug kas jus myli, kad visas pasaulis jums prie kojų.

2 korta

Neteisingumas – tai gili žaizda, kuri dažnai atsiranda jūsų gyvenime ir neleidžia jums būti 100 proc. laimingu žmogumi, nes jūs tampate šiurkštus ir pasitikintis savimi, kadangi daugiau nenorite patirti nesėkmės.

Būtų puiku, jeigu galėtumėte išsigydyti šią žaizdą, nes tai leistų jums suvokti, kad esate puikus žmogus, kad kiti jus myli tokį, koks esate. Jums reikia suprasti, kad jeigu patiriate nesėkmę ar darote klaidas, tai yra gyvenimo dalis, ir tai daro jus žmogiškesnį ir pasirengusį suprasti, kad tai, ką mes turime, yra tai, ko mes nusipelnėme.

3 korta

Išdavystė – tai žaizda, kuri vis dar kraujuoja jūsų širdyje ir jūsų sieloje. Kad taip ir vėl jums nenutiktų, galbūt jūs pernelyg linkęs gintis ir valdyti. Kontroliuojate bet kokią situaciją, kad niekas negalėtų jums pakenkti. Svarbu suprasti, kad jums nebereikia gintis, nes jūs jau ne tas žmogus, kuris nukentėjo nuo išdavystės: jūs paaugote ir daug ko išmokote.

Šiek tiek atverkite savo širdį, pažvelkite į aplinkinius kitomis akimis, ir nustebsite, kai savo kelyje sutiksite tiek daug gerų žmonių. Tikėkite savimi ir aplinkiniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.