Vektorinė santuoka: lemtinga meilė ir gyvenimas ant parako statinės

Vektorinė santuoka – astrologiniu požiūriu įdomus reiškinys. Dažnai šis ryšys vadinamas lemtingu, tokiuose santykiuose trūksta stabilumo, vienas kito palaikymo ir supratimo. O šeiminis gyvenimas primena ugnikalnio išsiveržimą.

 Tokie santykiai primena gamtos stichijų susidūrimą, prieš kurį niekas negali atsilaikyti. <br> 123rf nuotr.
 Tokie santykiai primena gamtos stichijų susidūrimą, prieš kurį niekas negali atsilaikyti. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2018, 11:43 AM

Rytų horoskopas skirsto žmonių gimimo metus pagal juos globojančius gyvūnus. Rytų horoskope egzistuoja 12 gyvūnų, tad tarp jų įmanomi 144 santuokų tipai. Iš jų 24 tipai yra vektoriniai.

Šias santuokas apibrėžia vektorinis ratas:

Drakonas – Katė – Gaidys – Šuo – Jautis – Tigras – Ožka – Gyvatė – Beždžionė – Žiurkė – Arklys – Kiaulė – Drakonas.

Pirmoje vietoje yra Šeimininkas, antroje – Tarnas. Kaip matyti iš rato, kiekvienas gyvūnas turi du kaimynus, su kuriais galima vektorinė santuoka. Pavyzdžiui, jeigu Jautis susituoks su Tigru, jis bus Šeimininkas, o jei su Šuniu – Tarnas. Tokiose sąjungose žmonės praranda save, visiškai atsiduodami savo jausmams. Jei nepastebi nieko, kas vyksta aplink, juos jaudina tik jų asmeniniai išgyvenimai.

Tokie santykiai primena gamtos stichijų susidūrimą, prieš kurį niekas negali atsilaikyti. Ginčai gali prasidėti bet kurią akimirką, tokioje santuokoje visuomet yra streso. Jokioje kitoje sąjungoje žmogus nepatirs tokių stiprių ir skirtingų jausmų.

Vektorinė santuoka griauna žmogaus apsauginį lauką, surasdama kiekvieno iš jų pažeidžiamas vietas. Žmonės vienas kitam visiškai atsiveria, ir tai leidžia sieloms susilieti. Tuomet jie tiesiog nebegali vienas be kito, jaučia stiprią priklausomybę, bet pakanka vėl susitikti, ir atsinaujina skandalai.

Vektorinėje santuokoje Tarnas ilgainiui gali pradėti degraduoti, tapti įnoringas ir isteriškas. O Šeimininkas gali visiškai užgniaužti savo antrąją pusę, pradėti laikyti save Visatos centru.

Atskirai reikia paminėti vaikus, gimusius ir išauklėtus vektorinėje santuokoje. Šeimoje vyraujantį chaosą jie projektuoja į save, ir tampa tokie pat nevaldomi. Vaikas tampa situacijos įkaitu, jam reikia didesnio dėmesio ir ypatingo požiūrio.

Tačiau net ir tokiuose nestabiliuose santykiuose žmonės gali nugyventi visą gyvenimą. Tai įmanoma, jeigu partneriai puikiai supranta, ką gali atnešti tokia sąjunga. Ir jeigu sutuoktiniai neįsivaizduoja savęs be aistringų santykių ir įkvepiančios meilės, tai vektorinė santuoka yra kaip tik tai, ko jiems reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.