Patys žiauriausi Zodiako ženklai

Atėjo metas sužinoti tamsiąją kiekvieno Zodiako ženklo pusę. Pasak astrologų, kai kurie iš jų pasižymi dideliu žiaurumu. Tad šis horoskopas padės suprasti, šalia kurių ženklų atstovų verta būti atsargesniems.

 Šis horoskopas padės suprasti, šalia kurių ženklų atstovų verta būti atsargesniems.<br> 123rf nuotr.
 Šis horoskopas padės suprasti, šalia kurių ženklų atstovų verta būti atsargesniems.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2018, 11:12 AM, atnaujinta May 3, 2019, 6:16 PM

12 vieta. Svarstyklės

Svarstyklės – santūrus ir švelnus Zodiako ženklas. Tokiems žmonėms nebūdinga ilgai pykti, kaupti nuoskaudas ir kurti grandiozinius keršto planus – jos ir be to pakanka rūpesčių. Ypač jeigu šalia Svarstyklių nėra reikiamo ir patikimo žmogaus. Tokiu atveju jos gali užsirekomenduoti kaip astrologiniai nevykėliai. Įsitvirtinti gyvenime joms trukdo baimė, kompleksai ir drovumas. Dažnai Svarstyklės ilgai negali priimti sprendimo, ir tai atbaido sėkmę ir pritraukia visišką fiasko.

11 vieta. Žuvys

Žuvys tik iš pirmo žvilgsnio nekaltos ir žavios būtybės, kurioms svetimas blogis ir išdavystės. Jų gyvenime visada atsiras vietos apgaulei, niekšybei ir arogancijai. Siaubingai prieštaringos ir nemoka saugoti svetimų paslapčių. Žuvims reikia visko čia ir dabar, todėl tvarkingas gyvenimas ir darbas dažnai joms varo nuobodulį. Dėl savo mandagumo jos nebaksnos į jūsų klaidas ir nė už ką neprisipažins, kad jūs jas įskaudinote. Jos verčiau dings iš jūsų gyvenimo, kad atsirastų po keleto metų su rimtu pokalbiu.

10 vieta. Vandenis

Dykaduonis, egoistas ir svajotojas Vandenis – gana draugiškas Zodiako ženklas. Keršytojai ir intrigantai iš jų išeina prasti: jie įpratę gyventi dėl savęs, nekreipdami dėmesio į priekaištus, kliūtis ir blogį iš šalies. Vertina laisvę, vengia darbo, pamiršta duotus pažadus, nepaiso laiko ir pinigų. Vandeniui paskutinėje vietoje yra visuomenės nuomonė ir statusas visuomenėje, todėl jis be sąžinės graužaties gali purvu apipilti žmogų vien tam, kad pasikeltų jo sąskaita.

9 vieta. Vėžys

Vėžiai – veidmainiai ir apsimetinėtojai. Jų gyvenimo maniera primena judėjimą atbulomis, ir dėl to kalta baimė bei emocinis pažeidžiamumas. Jėgų trūkumas daro šio ženklo atstovus piktais ir pasipūtusiais žmonėmis. Vėžys su malonumu pasityčios iš jūsų klaidų, egoistiškai atsisakys, ko prašomas, arba jūsų sąskaita pasikels publikos akyse. O dar jis turi didelę dėžutę su nuoskaudomis, kurias jis dažnai peržiūri, prisimena, dar stipriau įsižeidžia ir vėl paslepia.

8 vieta. Dvyniai

Dvyniai – gandų, intrigų ir pataikavimo karaliai. Jeigu jūsų aplinkoje yra šio ženklo atstovas, būkite tikri – jis jau žino jūsų paslaptį, yra pasirengęs ją pagražinti ir papasakoti apie jus su visomis detalėmis kokiai nors žinomai televizijai. Dvyniai nepastovūs, prigimtis juos traukia į nuotykius, kartais netgi romantiškus. Tad jeigu jie ir kelia nepatogumų, daro tai ne iš pykčio, o tiesiog todėl, kad yra pernelyg emocingi ir infantilūs.

7 vieta. Šaulys

Šaulys – žiaurus optimistas. Agresyvus ir nenugalimas, kuo daugiau kliūčių – tuo jam geriau. Skaudžiai užgauti šį ženklą lengva, o tada jis lauks viešos „bausmės“. Kerštas ir susirėmimai vienas prieš vieną jo nedomina. Šauliams reikalingi žiūrovai, publikos meilė ir visuotinis priešo pasmerkimas. Tokie žmonės labai ilgai laiko pyktį, nuoskaudą atsimena visą gyvenimą. Šio ženklo atstovų mėgstamiausia bausmė – viešas pažeminimas ir pajuoka. Ir kuo ilgiau Šaulys laukė atpildo valandos, tuo įspūdingesnis bus jo kerštas.

6 vieta. Liūtas

Gracingas ir elegantiškas Liūtas – astrologinis superherojus, publikos numylėtinis ir tiesiog mielybė. Žinoma, taip mano pats Liūtas, o tas, kuris su juo nesutinka, turi būti pasirengęs Ugnies ženklo pykčio protrūkiui. Tokie žmonės – savimylos, niekina kitus, tiki savo didybe ir siaubingai didžiuojasi savimi. Liūtai mėgsta rizikuoti, nes yra prisiekę avantiūristai, o bet kokie pralaimėjimai juos daro žiaurius ir piktus. Jeigu Liūtui pereisite kelią, priešais jus atsiras rimtas ir baisus priešas, pasirengęs pasiekti savo tikslą bet kokia kaina.

5 vieta. Mergelė

Mergelės tokios praktiškos, kad dėl jų smulkmeniškumo net darosi gėda. Jų siekis viską sutvarkyti ir padaryti idealiai tiesiog nepakenčiamas, jos gali bet ką išvesti iš proto savo priekabiais ir pamokymais. Tokie žmonės nemoka improvizuoti, juos valdo grynas išskaičiavimas ir tvarka visame kame. Ir, neduok Dieve, jeigu Mergelės sistema nuėjo velniop, o kaltininku tapo kas nors iš aplinkinių. Šio Zodiako ženklo atstovai viską daro lėtai, todėl jų kerštas būna šaltas, negailestingas ir apskaičiuotas. Už tai Mergelę galima drąsiai vadinti piktu ir žiauriu ženklu.

4 vieta. Jautis

Tai gana taikus Zodiako ženklas, bet kartais būna smulkmeniškas, šykštus ir nuobodus. Žmonėms jaučia gerumą ir pagarbą iki tol, kol neįrodyta priešingai. Ir štai tada Jaučius galima vadinti astrologinio rato sadistais. Svarbiausias šio ženklo ginklas – žodžiai. Psichologiškai sunaikinęs, papasakojęs visas jūsų paslaptis ir nesėkmes, nuteikęs prieš jus daugumą pažįstamų, Jautis paskelbs jus savo priešu. Jis terorizuos ir nekęs, kol neimsite gailėtis. Atleidimo, žinoma, iš užsispyrusio Jaučio nelaukite.

3 vieta. Avinas

Avinas – Ugnies ženklas, sudeginantis viską iki pamatų. Šio ženklo atstovams kartais tenka vulgarių, pagyrūnų, išpuikusių, ir žiaurių žmonių vaidmuo. Avinai patiklūs ir emociškai pažeidžiami, bet tai netrukdo jiems būti pačių pikčiausių žmonių reitingo viršuje. Jei užgausi tokio išdidaus žmogaus jausmus – lauk bėdos. Jo kerštas prilygsta uraganui, neretai jį lydi muštynės ir skandalai. Laimei, karingieji Avinai ilgai nelaiko pykčio ir patys sieks susitaikyti, jeigu jūs laiku pasitraukėte jam įsisiautėjus.

2 vieta. Ožiaragis

Ožiaragis – beširdis ir labai žiaurus Zodiako ženklas. Apskaičiuojantis, emociškai šaltas ir egoistiškas ženklas nepraleis galimybės pasireikšti kaip piktas prižiūrėtojas ar visuomeninis tironas. Jo gyvenimo tikslas – smaugti kitus. Ožiaragiai mano, kad už juos geresnių nėra, ir kaip buldozeriai eina į tikslą – sunaikinti savo priešininką. Jie nejaučia aistros intrigoms ir apkalboms, o verčiau monotoniškai, gudriai ir nuobodžiai atima žmogui pagrindą iš po kojų.

1 vieta. Skorpionas

Skorpionai pavojingi net per atstumą, bet paprastai nuo jų žiaurumo ir išradingo keršto kenčia artimi žmonės. Šio ženklo atstovai įnoringi, pavydūs, įtarūs, veidmainiai ir linkę į neištikimybę. Prie viso neigiamų savybių sąrašo galima pridėti, kad Skorpionai – energetiniai vampyrai, ilgai laikantys pyktį ir kerštingi žmonės. Tokiems žmonėms nebus sunku aptarti jūsų trūkumus, apipilti purvu, o po to ilgai ir pasimėgaujant atsiprašinėti, kad smogtų į nugarą dar kartą. Verčiau mylėti ir maloninti šį pavojingiausią Zodiako ženklą.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų gegužės 22 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.