Zodiako ženklai, kurių pyktis – pats pavojingiausias

Pyktis – natūrali žmogaus emociją, ir ją reiškia kiekvienas skirtingai. Vieni tik bejėgiškai skėsčioja rankomis, kiti griauna viską aplink, įsiutę ieškodami to, kuris prisiims jų smūgį. Ir neretai ši reakcija tiesiogiai priklauso nuo Zodiako ženklo.

Sužinokite, kurių ženklų atstovai įpykę yra patys pavojingiausi.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Sužinokite, kurių ženklų atstovai įpykę yra patys pavojingiausi.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2018, 9:41 AM, atnaujinta Aug 8, 2019, 5:57 PM

Sužinokite, kurių ženklų atstovai įpykę yra patys pavojingiausi. Pateikiame reitingą pradėdami nuo tų, kurie supykę visiškai nepavojingi.

12. Žuvys

Žuvys paprastai pyksta pasyviai, ir gali nuoskaudas išgyventi vėl ir vėl. Šiam Zodiako ženklui būna lengviau paleisti situaciją ir galimą jos kaltininką, ir gyventi toliau. Bet jeigu tai nepadeda, nuo pykčio išsivaduoti padės psichologų patarimai.

11. Šaulys

Šauliai pyksta nenuspėjamai. Kartais jie gali numoti ranka ir pasakyti ką nors panašaus į „Na gerai, bičiuli, kam nepasitaiko“, nors jūs aiškiai jaučiate, kad esate kalti, ir jau baigiate išprotėti galvodami, kaip ištaisyti padėtį. Bet tuo pat metu Šaulys gali prisiminti, kad kažkada, prieš aštuonerius metus, jūs išgėrėte jo jogurtą, ir dar ilgai tai priminti. Tiesa, vargu ar tuomet Šaulys rimtai pyks.

10. Svarstyklės

Svarstyklės supykusios jaučia prieštaringus jausmus, ir čia visu gražumu pasireiškia jų dvilypė prigimtis. Pykti toliau ar atleisti ir paleisti? Viską prisiminti ar išbraukti iš gyvenimo viso šio negatyvo šaltinį? Svarstyklės gali dvejoti labai ilgai, ir situacijos rezultatas priklauso nuo to, kurioje stadijoje Svarstyklės pavargs galvoti ir nuspręs veikti.

9. Vandenis

Vandeniai paprastai pyksta labai audringai, ar tai būtų užlipęs jam ant kojos praeivis, ar pasaulio neteisingumas. Bet Vandenis retai prieina iki atsakomųjų manevrų. Jis linkęs įrodyti, kad yra geresnis, netapdamas panašus į konkurentus ar priešininkus.

8. Ožiaragis

Ožiaragis pyksta mažai ir retai, tiesiog todėl, kad Ožiaragį išvesti iš kantrybės labai sunku. Bet jeigu kam nors pavyko išjudinti šitą ištvermės ir ramybės bastioną, išvengti atsako bus labai sunku, nes Ožiaragis, kaip ir Mergelė, turi gerą atmintį.

7. Jautis

Jautis kantrus, todėl pyksta ilgai. Šio Zodiako ženklo atstovai gali kaupti nuoskaudas, nešiotis jas savyje, o po to pateikti viską skriaudėjui, ir būtent tada, kai jis to nesitiki. Todėl psichologai rekomenduoja tokiems žmonėms išsikalbėti, nelaikyti savyje įtampos.

6. Liūtas

Įpykęs Liūtas norės iš karto išspręsti problemą, jausdamasis užgautas. Jis gali sugalvoti grandiozinį keršto planą, sukurti daugiaaukštį gandą jį įžeidusiai gandų mėgėjai. Bet vienas „bet“ – Liūto idėją įgyvendins aplinkiniai, o tai reiškia, kad piktas Liūtas gana pavojingas ir savo artimam ratui.

5. Mergelė

Mergelė gali ilgai kurti klastingus keršto planus ir būtinai pasitaikius progai primins visą negatyvą, nes šis Zodiako ženklas gana ilgai nešiojasi pyktį. Mergelė gali parašyti šimtus skundų dėl nemalonaus aptarnavimo ir nepavargs to daryti. Jei nenusibosta kasmet pasveikinti su pralaimėjimu savo konkurentę, ir daugelis ne veltui pataria Mergelei nukreipti visą šią energiją naudinga linkme.

4. Vėžys

Įpykęs vėžys gali įsižeisti, liūdėti ar net prisiimti aukos poziciją. Bet būtent šioje situacijoje piktas Vėžys ypatingai baisus, nes keldamas aplinkinių kaltės jausmą jis gali privesti iki atgailavimo ir savo skriaudiką, ir netgi tą, kuris iš viso nesusijęs su Vėžio problemomis.

3. Dvyniai

Dvyniai pyksta su užmoju, nesirinkdami frazių, o jeigu juos įpykdė tyčia – nesirinkdami ir keršto metodų. Laimei, Dvyniai – nepastovios prigimties, ir paprastai jų dėmesį nuo negatyvių emocijų atitraukia kas nors kita. Ir tai tiesa, nes aplink tiek pozityvių dalykų, kurie neverti neigiamų emocijų.

2. Avinas

Avinas geba įpykti nespėjus suskaičiuoti iki dviejų. Jis gali užsidegti, sprogti iš piktumo, ir tokioje būsenoje jis paprastai primena įsiutusį bulių koridoje. Laimei, Avinas gana greit atlėgsta, nepaisant to, kad šį Zodiako ženklą priimta laikyti užsispyrusiu.

1. Skorpionas

Skorpionas – tas Zodiako ženklas, kuris supykęs savyje apjungia Dvynių išradingumą, Mergelės atkaklumą ir Liūto užmojį. Keršto ar atsakomųjų smūgių atveju Skorpionui nėra lygių. Tačiau stojant į kovą su visu pasauliu svarbu atminti bumerango principą: ne tik sugrąžinti negatyvą priešui, bet ir pasilikti jėgų padaryti ką nors gera artimiesiems.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų birželio 22 dieną.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.