Pažiūrėkite į savo nykštį. Jis apie jus gali daug pasakyti

Tarp fizinių savybių ir asmenybės ypatumų yra stiprus ryšys. Netgi nykščio forma gali atskleisti daug detalių apie žmogaus būdą.

 Pasirinkite, į kurį nykštį panašiausias jūsiškis.
 Pasirinkite, į kurį nykštį panašiausias jūsiškis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2018, 11:44 AM, atnaujinta Aug 9, 2019, 3:29 PM

Mūsų išvaizda ir unikalios fizinės ypatybės dažnai parodo, ką apie save manome ir kaip formuojame savo asmenybes. Taigi, atskleidžia, kas mes tokie.

Portale „The Daily Net“ pateikti 5 skirtingi nykščių tipai, priklausomai nuo jų formos. Nykštį ir riešą jungia vienas sąnarys, taip pat nykštys gali būti lankstus ir ne. Pagal šias ir kitas savybes galite sužinoti, kas būdinga jūsų asmenybei. Tereikia pasirinkti, į kurį nykštį paveiksliuke panašiausias jūsiškis.

A tipas – viršutinė nykščio dalis didesnė nei apatinė

Jei tai – jūsų nykščio forma, vadinasi, esate linkęs persistengti. Jūs vienas tų žmonių, kurie niekada nebus patenkinti vidutiniu rezultatu – jums reikia siekti žvaigždžių. Trokštate pasiekti kuo daugiau ir net tada, kai atrodote tylus ir ramus, veikiausiai mintyse planuojate naujus siekius.

Atrodo, kad jūsų tikslai kartais tampa kone apsėdimu. Sėkmės troškimas gali būti net pernelyg intensyvus. Bet tiesa ta, kad jūs – ne toks, kuris galėtų jaustis dėkingas už menką sėkmę. Karštas aukštumų siekimas paverčia jus nuostabia ir unikalia asmenybe.

B tipas – apatinė nykščio dalis didesnė nei viršutinė

Šio tipo nykštys rodo, kad jums svarbu jūsų šaknys bei tradicijos. Esate ramus, išmintingas ir apsvarstantis. Nežadate kitiems žvaigždžių, tačiau ką jau pažadate – įgyvendinate.

Taip pat mokate vertinti mažus gyvenimo malonumus. Ramybę ir džiaugsmą randate nedideliuose dalykuose, mokate už juos dėkoti, o tai išryškina jūsų švelnumą.

Kojas laikote tvirtai ant žemės, tačiau turite ir svajingų minčių. Niekada nepamirštate, iš kur kilote, vykdote duotus įsipareigojimus ir padedate tiems, kurie kadaise padėjo jums. Esate turtingas žmogus – jei ir ne pinigais, tai meile ir geraširdiškumu.

C tipas – abi nykščio dalys vienodos

Tokia nykščio forma reiškia, kad nuolat ieškote balanso. Esate linkęs į harmoniją, sutaikote ir tuos, kurie aplinkui. Jūsų asmenybė tarsi sukurta siekti viduriuko.

Dar daugiau: harmonijos teorija daro didelę įtaką visam jūsų gyvenimui. Kiekvienam blogam įvykiui atsverti tuoj pat pastebėsite ir gėrį, o iš kiekvieno nuosmukio kilsite aukštyn. Sėkmės, pastangų ir valios dėka viskam rasite balansą. Todėl jūsų gyvenimas ilgainiui prisipildys fizinės, dvasinės ir emocinės harmonijos.

D tipas – lankstus nykštys

Jei jūsų nykštys – lankstus, esate nepaprastai gerai prisitaikyti gebantis žmogus. Jūs tarsi gimęs išlikimui: paprastai pirmasis pastebite aplinkybių ir situacijos pokyčius, o tada prisitaikote prie jų.

Taip pat pasižymite lanksčiu mąstymu – savo nuomonę galite keisti atsižvelgdamas į naujus faktus. Atvirumas kitokioms idėjoms, gebėjimas pritaikyti bendravimą pagal poreikį, permainos, idant pasiektumėte tikslą – štai kuo jūs pasižymite. Šios savybės retos ir suteikia jums pranašumą net sudėtingiausiose situacijose.

E tipas – nelankstus nykštys

Jeigu jūsų nykštys visai nelankstus, esate dominuojatis ir užsispyręs. Laikotės savo žodžių, įsitikinimų bei pažadų. Savo tikslų nekeičiate – kai nusprendžiate ko norįs, niekas neišmuš jūsų iš vėžių.

Dar daugiau: esate žmogus, kuriuo galima tikrai pasikliauti. Jūsų ištikimybė – absoliuti, kitas galėtų patikėti jums savo gyvybę. Svarbu tai, jog anksčiau minėtas užsispyrimas nėra bukas – jis kyla iš gerai apgalvotų išvadų bei idėjų.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugpjūčio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.