Zodiako ženklai, kuriems dažniausiai įstato ragus

Santykiuose kenčiate nuo nuolatinių išdavysčių? O gal jūsų antra (trečia, ketvirta) santuoka griūva, nes visi jūsų partneriai išduoda ir būna neištikimi? Jūs manote, kad tai jų kaltė? Galbūt ir taip, bet jeigu tokie santykiai tapo tendencija, labai tikėtina, kad priklausote prie Zodiako ženklų, kuriuos išduoda dažniau nei kitus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-05 09:37, atnaujinta 2018-10-05 09:46

Mergelė

Dauguma Mergelių labai šeimyniškos, atsidavusios, ištikimos. Toks jų gilus šeimos gyvenimo įsivaizdavimas. Bet pagrindinė Mergelių bėda – jos nuoširdžiai tiki, kad taip santykius mato visi žmonės. Ir kitaip negali būti. Todėl Mergelės labai skausmingai išgyvena, kai idealizuotas partneris savo neištikimybe sugriauna jų šeimos įsivaizdavimą.

Pretekstą neištikimybei dažnai Mergelės duoda pačios. Kalta jų pernelyg griežta moralė ir aukšti reikalavimai partneriui būti idealiam visais atžvilgiais. Ir jis paprastai iš visų jėgų stengiasi įrodyti Mergelei savo tinkamumą šeimai. Bet, deja, kuo labiau partneris spraudžiasi į Mergelės nustatytus rėmus, tuo siauresni jie tampa. Anksčiau ar vėliau Mergelės partneris pratrūksta ir išeina „laisvai paplaukioti“, kad pasimėgautų visais meilės malonumais, o ne tik jai tarnautų.

Neištikimybės profilaktika Mergelei

Mergelėms reikia priimti faktą, kad pasaulis neidealus, tai liečia ir partnerių santykius. Šeima – tai mokykla, kurioje gyvenimas kaip pagrindinį „valstybinį egzaminą“ pateikia būtent neištikimybę. Jeigu jis išlaikomas sėkmingai (išmoktos visos ankstesnės pamokos, padirbėta prie klaidų, partneriai poroje nesiliauja mokytis ir tobulėti), išbandymas daugiau nepasikartos. Mergelėms vertėtų dažniau partneriui leisti pabūti vienam su savimi, priešingu atveju jis tik vaidins atsidavusio partnerio ir laimingo šeimos žmogaus vaidmenį. Bet vieną kartą jis užsinorės nulipti nuo scenos ir nusiimti kaukę.

Šaulys

Šauliai – pagarsėję linksmuoliai, publikos numylėtiniai. Dėl savo charakterio ir polinkio linksmintis jie ir patys dažnai būna neištikimi. Dauguma jų – sekso dievai, ir, natūralu, jiems norisi „palaiminti“ savo dieviška galia kaip galima daugiau žmonių. Tuo jie su malonumu ir užsiima. Sunku gyventi poroje su tokiu Šauliu ir saugoti jam ištikimybę. Šaulio partneris, net jeigu nenori būti neištikimas, bus priverstas tai padaryti. Vienas iš keršto, kitas – kad būtų lygybė, dar kiti leidžiasi į visas įmanomas nuodėmes, kad sugrąžintų Šaulio dėmesį šeimai. Vienaip ar kitaip, šauliai tampa raguoti. Tiesa, įsitraukę į savo vaikščiojimus „į kairę“, jie ne visada tai pastebi.

Neištikimybės profilaktika Šauliui

Prieš pradedant rimtus santykius Šauliams patartina iš širdies išsilakstyti, išbandyti visus prieinamus ir neprieinamus sekso būdus, persisotinti laisve ir užsinorėti ramios oazės, kuri vertinga dėl kitokių džiaugsmų. Šauliai neblogai sugeba suvaldyti savo kunkuliuojančią energiją ir nukreipti ją į šeimą. Žinoma, būna atkritimų, ir jie paprastai ir vėl įvyksta Šauliams nepastebint. Atsipeikėti kaip tik ir padeda partnerio neištikimybė. Šauliui tai ženklas – metas pačiam baigti vaikščiojimus „į kairę“.

Vandenis

Dauguma Vandenių kenčia nuo pernelyg didelės meilės laisvei, atitrūkimo nuo buitinės realybės ir vaikiško egoizmo. Bet jie susikoncentruoja į save ir savo išgyvenimus ne todėl, kad yra egocentriški. Tiesiog taip jie geriau jaučia gyvenimą. Vandeniai neprisiriša prie partnerio ir dažnai jam skiria laiko ir dėmesio kur kas mažiau, nei sau. Užmiršta romantiškas datas, nedėmesingi partnerio švelnumo ir glamonių poreikiui, ignoruoja savo tiesiogines pareigas ir duotus pažadus.

Net labiausiai mylinčio partnerio kantrybė išsenka maždaug trečiaisiais bendro gyvenimo metais. Ar meilė iš tiesų gyvuoja trejus metus, ar nėra prasmės su Vandeniu ją reanimuoti, bet be neištikimybės šio ženklo šeimoje neįmanoma. Tai bene vienintelis būdas atkreipti Vandenio dėmesį į tai, kad partnerių santykiai – tai pareigos ir atsakomybė.

Neištikimybės profilaktika Vandeniui

Vandenio partneris niekada neužmegs slapto romano jam už nugaros, jeigu Vandenis išmoks save realizuoti šeimoje, tenkinti partnerio poreikius taip pat, kaip savo, o santykiuose būti ne tik vartotoju, bet ir kūrėju. Duoti meilėje svarbiau, nei imti. Kai meilės sąjungoje žmonės turi viską, kas būtina jų laimei (dėmesį, rūpestį, supratimą, seksą, „barščius“, intelektualinį, kultūrinį ir dvasinį tobulėjimą), nėra reikalo ieškoti to iš šalies.

Vėžys

Klasikinis Vėžys – pats šeimyniškiausias Zodiako ženklas. Jis moka mylėti, rūpintis ir sukurti pagrindą sąjungai stiprėti. Atrodytų, ko dar reikia harmoningiems santykiams? Atsakymas visai netikėtas – mažiau meilės, rūpesčio, atsidavimo. Vėžiai tiesiog dusina savo meile, neduoda partneriui nė minutės ramybės ir laisvės, įrodinėdami, kaip stipriai jį myli.

Ir Vėžiai iš tiesų myli, bet tos meilės turi tiek, kad jiems neužtenka jėgų nešti ją ant savo pečių. Štai jie ir užverčia ja partnerį, nepripažindami jo teisės į asmenines ribas ir erdvę. Arba veikiau, jie mielai pripažintų, bet netiki, kad meilės būna per daug. Dažnai nuo tokio spaudimo norisi pabėgti, o kartais – ir negrįžti. Vėžio partneriai išeina iš perteklinės meilės į sveiką meilę, nes su mylimaisiais jausmus visada reikia dozuoti. O su Vėžiais jie persisotina meilės.

Neištikimybės profilaktika Vėžiui

Vėžiams reikia įsisavinti nors ir nelabai malonią, bet gilią tiesą: meilės perteklius – taip pat blogai, kaip ir trūkumas. Deja, iki pilnos laimės meilės turi vos vos trūkti, o ne būti jos perteklius. Kai Vėžio partneriui teks užkariauti jo širdį, jausti lengvą meilės trūkumo jausmą, užsitarnauti teisę būti mylimam, tada atkris būtinybė būti neištikimam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.