5 sąžiningiausi Zodiako ženklai

Daugelis žmonių sėkmingai dėvi kaukes, slėpdami savo dviveidę prigimtį. Tačiau nustatyti, ar prieš jus melagis, ar sąžiningas žmogus, galima ir pagal Zodiako ženklą, bent jau taip teigia astrologai.

  Šiais žmonėmis galima pasitikėti.<br>  123rf nuotr. 
  Šiais žmonėmis galima pasitikėti.<br>  123rf nuotr. 
 Šiais žmonėmis galima pasitikėti.<br> 123rf nuotr.
 Šiais žmonėmis galima pasitikėti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 28, 2018, 10:53 AM, atnaujinta Dec 4, 2018, 2:31 PM

Ekspertai išsiaiškino, kurie penki Zodiako ženklai yra patys sąžiningiausi ir nuoširdžiausi. Šiais žmonėmis galima pasitikėti, bet turėkite omenyje, kad formuojantis charakteriui įtakos turi ne tik žvaigždės, bet ir aplinka.

1. Vėžys

Vėžiai gali visiškai nutraukti bendravimą su tais, kas juos apgavo, nes patys nėra pratę meluoti. Šio ženklo atstovai jautrūs svetimoms emocijoms, o tai reiškia, kad jie ne iš nuogirdų žino, jog melas žeidžia.

Vėžiai pripratę rūpintis ir dovanoti meilę aplinkiniams žmonėms, todėl vargu ar sąmoningai meluos ar išsisukinės.

Net po menkos apgaulės Vėžiams neretai kyla depresija ir kaltės jausmas, kuriuos gana sunku įveikti.

2. Liūtas

Šio ženklo atstovai labai atsargiai žiūri į žmones ir nenoriai įsileidžia juos į savo artimą ratą. Jie geba pajusti melą iš tolo, išaiškindami jį net ne pagal pašnekovo žodžius, o pagal gestus.

Iš prigimties Liūtai atviri it geba parodyti visą jausmų ir išgyvenimų gamą, todėl nuoširdžiai nesupranta, kam reikia meluoti.

Tiems, kas rizikuoja sumeluoti Liūtui, dera atminti, kad melas jiems – asmeninis įžeidimas, už kurį vargu ar bus atleista. Teks pasistengti, norint išmelsti atleidimą iš šio išdidaus ženklo atstovo.

3. Skorpionas

Skorpionams nesudėtinga atpažinti melą, todėl jie dažnai vengia susitikimų su žmonėmis, pripratusiems meluoti ir nutylėti.

Šio ženklo atstovams apgaulė yra silpnumo požymis, o tai reiškia, kad su melagiais nėra prasmės bendrauti.

Tiems, kurie pademonstruos tokį silpnumą šalia Skorpiono, gresia vaikščioti su bevalio žmogaus, žeminančio visų pirma save, antspaudu. Skorpionai nepratę manipuliuoti žmonėmis: jie geba tiesiai pasakyti viską, kas jų netenkina.

4. Vandenis

Vandeniai pasižymi nuoširdumu ir kantrybe. Jie geba pamatyti sudėtingą situaciją iš visų pusių, todėl jiems nėra prasmės meluoti ir išsisukinėti.

Vandeniai gali duoti apgavikui antrą šansą ir geba išklausyti jo įvykių versiją, bet nesėkmės atveju jie tiesiog nebepalaikys bendravimo.

Šio ženklo atstovai vertina nuoširdumą, todėl jų pažįstamų ratas gana siauras. Vandeniai nepakenčia išdavystės, o tai reiškia, kad apgavikams atstatyti buvusius santykius vargu ar pavyks.

5. Žuvys

Žuvys taip pat linkusios sąžiningai ir atvirai pasakyti, kas jų netenkina.

Nepaisant to, kad toks tiesmukumas gali skausmingai sužeisti pašnekovą, šio Vandens ženklo atstovai nesivaržo išsakyti savo požiūrį ir parodyti savo poziciją.

Neretai juos palaiko netaktiškais žmonėmis, tačiau Žuvys tiesiog negali laikyti savyje jausmų ir emocijų. Jos paprastos ir nuoširdžios, todėl nepakenčia melo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.