Būrimas – šios dienos prognozė: raskite išeitį iš painios situacijos

Sužinoti savo ateitį gali kiekvienas. Ir nereikia būti ekstrasensu – pakanka pasinaudoti paprastu būrimu, paremtu numerologija. Šis būrimas padės jums sužinoti, kas jūsų laukia šiandien, o taip pat rasti išeitį iš painios situacijos.

 Šis būrimas padės jums sužinoti, kas jūsų laukia šiandien, o taip pat rasti išeitį iš painios situacijos.<br> 123rf nuotr.
 Šis būrimas padės jums sužinoti, kas jūsų laukia šiandien, o taip pat rasti išeitį iš painios situacijos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2019, 1:25 PM

Surašykite ant mažų popieriaus lapelių skaičius nuo 1 iki 9, apverskite, išmaišykite ir užsimerkite. Mintyse suformuluokite nerimą keliantį klausimą. Kuo konkretesnis jis bus, tuo tikslesnis bus būrimas. Kai jausitės pasiruošę, ištraukite pirmą pasitaikiusį lapelį. Jame parašytas skaičius ir bus nuoroda į atsakymą.

Jei po ranka neturite popieriaus, galite pasinaudoti, pavyzdžiui, atsitiktinių skaičių programėle telefone.

1 – atėjo metas aktyviems veiksmams

Vienetas rodo, kad jūsų laukia ryžtingų veiksmų diena. Dar daugiau, bet kokiame darbe jus lydės sėkmė, o tai reiškia, kad pavyks išspręsti bet kokią, net pačią sudėtingiausią, problemą. Galite drąsiai pradėti naujus darbus – šansai, kad pasiseks, neįtikėtinai dideli.

2 – planavimo laikas

Dvejetas sako, kad atėjo laikas susimąstyti apie savo aplinką. Gali būti, tarp pažįstamų yra slaptas konkurentas, pavyduolis ar pikta linkintis. Esant tokioms aplinkybėms geriau neskubėti, svarbu viską kaip reikiant apgalvoti ir nepateikti savo planų visuomenės teismui. Tai bus pakilimų ir nukritimų diena: ji gali blogai prasidėti ir palankiai pasibaigti, arba, priešingai, dienos pradžia atnešti naujų pergalių, o vakaras gali nuvilti.

3 – palankūs rezultatai

Trejetas pranašauja sėkmę bet kokiame darbe. Tai bus palanki diena įvairiai veiklai. Visai įmanoma, kad per šią dieną į gyvenimą įsiverš permainos, kurios pasirodys daug žadančios. Kad palanki prognozė išsipildytų, reikia parodyti daugiau entuziazmo ir iniciatyvos.

4 – problemų užbaigimas

Skaičius keturi rodo, kad laikas užbaigti, kas pradėta, kad užsitikrintumėte sėkmę ateityje. Diena taip pat tinka saviugdai, darbui su savimi, mokymuisi ir kvalifikacijos kėlimui. Planuoti ką nors svarbaus nepageidautina, nes didelė tikimybė veltui iššvaistyti jėgas ir nervus. Jeigu užklups nemalonumai, pasistenkite su jais susidoroti, pasinaudodami gyvenimiška patirtimi ir gautomis žiniomis.

5 – kūrybos diena

Jūsų laukia diena, pilna slaptų likimo ženklų. Ženklai bus visur. Šiuo metu pats likimas jums pakuždės, kaip pagerinti gyvenimą. Būkite dėmesingi, įsidėmėkite detales, kad nepraleistumėte geros galimybės ir Fortūnos palaikymo. Rizika pasiteisins, jeigu jūs žinote, ko siekiate.

6 – silpnybių ir baimių įveikimas

Numerologijoje skaičius 6 asocijuojasi su darbu su savimi ir savo vidinėmis problemomis. Gali būti, kad baimės ir kompleksai prasiverš į paviršių. Neverta skubėti, diena kviečia atsisakyti neapgalvotų sprendimų, rizikos, avantiūrų ir naujų sumanymų. Neatsakingumas, nenoras dirbti su savimi ir lengvabūdiškas požiūris į vidines problemas gali jums iškrėsti piktą pokštą.

7 – ilgai laukta sėkmė

Šią dieną kaprizingoji Fortūna atsistos jums už nugaros. Rekomenduojama iki galo užbaigti pradėtus darbus, pataisyti santykius su artimaisiais, apmąstyti ateities planus. Bet reikia atsiminti, kad septynetas – dvasingas skaičius, kuris apdovanoja sėkme tik šviesius ir geros širdies žmones.

8 – jėgų suaktyvėjimas

Gyvybiškai svarbūs klausimai šią dieną išsispręs patys, o sėkmė bus jūsų pusėje. Tačiau kad jums gyvenime pasisektų, būtina suaktyvinti savo jėgų ir galimybių potencialą. Nieko neveikimas gali tapti rimtų gyvenimo problemų priežastimi.

9 – pergalė

Devynetas – pergalės prieš aplinkybes ir likimo negandas simbolis. Jeigu jums kliuvo skaičius devyni, drąsiai pradėkite naujus darbus – diena žada būti palanki visose srityse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: narystės ES 20-mečio proga sveikinimai iš U. von der Leyen