Visi 78 Zodiako porų deriniai: nuo geriausių iki blogiausių

Kaip dera jūsų ir partnerio Zodiako ženklai? Kokios stipriosios ir silpnosios poros pusės? Ir kaip galima išvengti konfliktų?

 Vienos poros kur kas aistringesnės už kitas.<br> 123rf nuotr.
 Vienos poros kur kas aistringesnės už kitas.<br> 123rf nuotr.
 Ar dera jūsų pora?<br> 123rf nuotr.
 Ar dera jūsų pora?<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Visų Zodiako ženklų tarpusavio suderinamumas skirtingas.<br> 123rf nuotr.
 Visų Zodiako ženklų tarpusavio suderinamumas skirtingas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 14, 2019, 11:38 AM, atnaujinta Apr 21, 2023, 11:31 PM

Jūsų dėmesiui - išsami visų įmanomų Zodiako ženklų porų suderinamumo analize. Iš 12 Zodiako ženklų iš viso įmanomi 78 skirtingi porų deriniai. Pateikiame suderinamumo reitingą nuo labiausiai derančių iki blogiausiai.

Geriausiai derantys ženklai

1. Vėžys ir Skorpionas

Dauguma tiki, kad tai – geriausiai derantys ženklai iš visų. Šių ženklų atstovai supranta ir tobulai papildo vienas kitą, nors abiejų asmenybės ir gana skirtingos. Jie taip gerai tarpusavyje tinka todėl, kad kiekvienas turi savybę, kurios trūksta kitam. Abu poros nariai nori tvirtų santykių, dėl kurių abu yra pasirengę dirbti. Taip pat juos sieja panašūs gyvenimo tikslai, kurių drauge nori pasiekti.

2. Žuvys ir Žuvys

Dviejų Žuvų ženklo atstovų derinys – ypatingai stiprus ir patikimas. Sutikę viens kitą jie jaučiasi atradę savo sielos draugą ar tai, ko visada ieškojo kitame žmoguje. Jų santykiai prasideda kone iškart susitikus ir toks impulsyvus troškimas iš pradžių gali išgąsdinti. Suvokus, kad sutikai tau idealiai tinkantį žmogų, reikia paklausti savęs: ar esu tam pasirengęs?

3. Avinas ir Šaulys

Šie du ženklai sudaro puikią, mylinčią porą, kurie nuolat vienas kitą prajuokina. Jie turi daugybę asmeninių pokštų ir pastebėjimų, mėgsta džiuginti vienas kitą bei skatina į gyvenimą žvelgti pozityviai. Ši pora džiaugiasi dideliu draugų ratu ir visad drauge planuoja įdomias veiklas.

4. Šaulys ir Žuvys

Emocinė šių ženklų pusiausvyra labai gera. Abu ženklai – beviltiški romantikai, nuoširdžiai išreiškiantys jausmus ir vienas kitą už tai gerbiantys. Pora empatiška ir supratinga, santykiuose stengiasi patenkinti vienas kito poreikius. Vienintelė problema, kurią galima įžvelgti šios poros santykiuose – aukštas intensyvių emocijų lygis, kartais galintis išprovokuoti dramatiškas situacijas.

5. Mergelė ir Ožiaragis

Tai galinga pora. Abu jos nariai ambicingi, darbštūs ir kai kuriais atžvilgiais konservatyvūs. Jiems reikia šiek tiek laiko atsiverti ir leisti kitam pamatyti pažeidžiamas savo vietas, tačiau kai tam ryžtasi jiedu tampa puikia komanda.

6. Liūtas ir Svarstyklės

Liūtas ir Svarstyklės mėgsta būti dėmesio centre, tačiau kažkokiu būdu jiems pavyksta vienam su kitu nekonkuruoti. Pora verčiau dalijasi dėmesiu (kas abiem ženklams gan reta) ir leidžia pasauliui gėrėtis jų laime.

7. Jautis ir Vėžys

Ši pora turi potencialo tapti viena geriausiai derančių. Jaučio ir Vėžio ženklų atstovai panašūs savo vertybėmis. Jie mėgaujasi, galėdami drauge kurti laimingus namus ir bendrą gyvenimą. Kaip partneriai jiedu neįtikėtinai ištikimi ir palaikantys, taip pat mėgsta lepinti vienas kitą prisilietimais, gardžiais patiekalais ir begaliniu dėmesiu.

8. Ožiaragis ir Ožiaragis

Šis derinys idealus tuo, kad Ožiaragiai vertina galimybę bendrauti su panašias svajones ir siekius turinčiais žmonėmis. Pora supranta vienas kito poreikius ir stengiasi pasiekti bendrus tikslus. Jų ištikimybė nekelia abejonių, o tarpusavio santykiai porai svarbesni už viską pasaulyje.

9. Dvyniai ir Žuvys

Šie du tarpusavyje dera puikiai. Žuvų atstovai labai emocingi ir gilūs, o Dvynių – aistringi ir puikiai suprantantys kito poreikius. Žuvys nesigėdija būti tuo, kuo yra, ir elgiasi tiksliai taip, kaip tuo metu jaučiasi. Dvyniai priešingai – jaučia, ko kitam žmogui reikia, ir stengiasi į tai atsižvelgdami priimti logiškus sprendimus. Abi pusės turi tai, ko kitai, atrodytų, trūksta.

10. Šaulys ir Šaulys

Šauliai puikiai sutaria su savo pačių ženklo atstovais. Jų poroje nebus to, kuris apsaugos nuo nesėkmių, tačiau kadangi šauliai nesiekia tobulumo visose srityse, tai – nedidelis praradimas. Kartu jiedu linksminasi ir beveik nesipyksta, gyvena atsipalaidavę ir daro būtent tai, ko nori.

11. Avinas ir Dvyniai

Ši pora labai veikli ir visada sugalvoja, ką smagaus kartu nuveikti. Jie – tikra priešingybė kas vakarą priešais televizorių tįsančioms poroms. Pora dievina aktyvų ir nuotykių pilną gyvenimą.

12. Svarstyklės ir Skorpionas

Ši pora vienas kitam suteikia pusiausvyros. Nors Skorpiono ženklo atstovai labai emocionalūs, Svarstyklių ženklo – priešingai, šviesios širdies ir nerūpestingi. Socialinėse situacijose abu poros nariai atlieka savo vaidmenis ir neieško pastiprinimo iš kito. Kadangi jie puikiai gyvena savarankiškai, tinka ir suėję į porą.

13. Jautis ir Žuvys

Tai nuostabiai deranti pora, kadangi Žuvys – svajokliai, o Jaučiai – realistai. Abu vertina atpalaiduojantį gyvenimo būdą ir supranta kito poreikį būti palaikomu ir mylimu. Juodu sieja tvirtas ryšys ir drauge pora gali sukurti laimingą gyvenimą.

14. Dvyniai ir Svarstyklės

Šie du – puikūs draugai ir jaudinantys meilužiai. Jie mėgsta panašiai leisti laiką, bendrauti su žmonėmis ir linksmintis. Labai sociali pora, įkvepianti ir kitus.

15. Avinas ir Mergelė

Ši pora natūraliai vienas kitą papildo. Avino ženklo atstovas sugalvos, į kokį nuotykį norėtų leistis, o Mergelė suplanuos, kaip tą padaryti. Jie kelia vienas kitam iššūkius, tuo pačiu palaikydami tarpusavio pusiausvyrą ir stengdamiesi, kad kito gyvenimas būtų laimingas.

16. Skorpionas ir Ožiaragis

Tokius santykius geriausia atrasti, kai esi pasirengęs susitupėti. Skorpionai linkę įsipareigoti brandesniame amžiuje, o Ožiaragiai iš esmės gan rimti. Skorpiono ženklo atstovų poreikiai kartais atrodo dideli, tačiau Ožiaragis patikintų, jog juos priimti lengva, jei tik būni supratingas, įsiklausantis į kitą ir duodi jam pakankamai erdvės. Gebėjimas įsiklausyti ir daro juos puikia pora.

17. Jautis ir Ožiaragis

Jie – natūralūs sąjungininkai. Abu mėgsta kokybišką gyvenimo būdą, yra ambicingi ir šiek tiek mėgsta pasirodyti. Puikiai derėdami kartu jie gali tapti laiminga ir net galinga pora.

18. Svarstyklės ir Žuvys

Viena stipriausių porų. Jų ištikimybė ir lemia poros sėkmę. Abu yra labai empatiški, atjaučiantys ir galėtų kitam atiduoti paskutinius marškinius. Tokia gera komanda tampa dėl to, kad vienam elgiantis pasyviai, kitas už jį pasistengs. Jei pasiseka išvystyti tokius santykius, tikėtina, jog jie – amžiams. Šie žmonės – tarsi vienas kito atspindžiai.

19. Vandenis ir Vandenis

Jie puikiai dera tarpusavyje, kadangi abu yra apie save gana geros nuomonės. Taigi, buvimas su kitu, tokiu panašiu į tave, praturtina. Jiems pavyksta vienas kitą psichologiškai įkvėpti, o romantinis ryšys nesiliauja dėl neblėstančių kibirkštėlių.

20. Skorpionas ir Žuvys

Šiai porai tinka posakis „priešybės traukia“. Skorpionai šalti ir uždari. Jiems sunku pasitikėti žmonėmis ir prisileisti kitą. Šio ženklo atstovai linkę dominuoti santykiuose. Tačiau Žuvys – nuoširdžios, atviros, ir savo partnerį myli taip stipriai, kaip tik gali. Kai pavyksta įgyti Skorpiono pasitikėjimą, jų ryšys labai sustiprėja ir atsiranda ilgalaikė ištikimybė.

Vidutiniškai derantys ženklai

21. Dvyniai ir Šaulys

Jie smarkai vienas kitą pamilsta. Tai meilė, kurią jie prisimins visą gyvenimą. Nors santykiai prasideda sveikai ir iš pradžių juose išlaikoma pusiausvyra, bet laikui bėgant Šaulys perkelia visą emocinį krūvį Dvynių ženklo atstovui. Šis gali dėl to imti nemėgti partnerio bei santykius nutraukti. Skyrybos vyksta pagarbiai, tačiau Šauliui jos tampa didžiausiu širdies skausmu.

22. Vėžys ir Svarstyklės

Vėžys ir Svarstyklės puikiai sutaria, o didžiausias jų barnis – nebent dėl to, ar vakarą praleisti namuose, ar susitikti su draugais. Šioje poroje nėra didelės „chemijos“ ir fejerverkų, tačiau dažnai tai reiškia ir mažiau dramų bei daugiau harmonijos.

23. Skorpionas ir Šaulys

Abu šių ženklų atstovai – labai užsispyrę, tačiau niekad nesiliauja kovoti vienas dėl kito. Jiems sekasi būti gera komanda ir palaikyti vienam kitą, abi asmenybės labai stiprios. Problemų kyla tuomet, kai vienas jų būna pernelyg užsispyręs, kad atsiprašytų.

24. Dvyniai ir Dvyniai

Šie santykiai turi savų problemų, tačiau iš šono jie atrodo kaip žmonės, puikiai mokantys spręsti praktines problemas. Jų bendravimas kupinas laimės ir jaudulio, poros nariai mėgaujasi galimybe būti šimtu procentų savimi ir turėti partnerį, kuris tai priima.

25. Svarstyklės ir Vandenis

Jų ryšys labai stiprus psichologiškai. Abu mėgsta megzti draugystes ir su naujais bičiuliais organizuoti bendrus priešpiečius, susitikimus. Nors draugystės pagrindas rimtas ir gilus, patys santykiai atrodo lengvi ir paprasti.

26. Skorpionas ir Vandenis

Skorpiono ženklo atstovas labai rimtai priima viską, kas įvyksta, taip pat puikiai moka „skaityti“ žmones. O Vandenis turi gebėjimą tarsi nusipurtyti nuo savęs neigiamas situacijas. Iškilus konfliktui jis paliks Skorpioną ramybėje ir duos laiko jam vėl priartėti pačiam. Pora niekada neperlepins vienas kito dėmesiu, o būnant su Skorpionu didžiausias privalumas – ištikimybė.

27. Liūtas ir Mergelė

Ši pora gali džiaugtis laimingais, harmoningais santykiais tuo atveju, jeigu abu yra emociškai subrendę. Taip pat jeigu geba vertinti kito stipriąsias ir silpnąsias puses, užuot tikėjęsi, jog kitas taps lygiai tokiu, kaip partneris. Mergelė leidžia Liūtui mėgautis dėmesiu, už tai Liūto ženklo atstovas ją vertina ir myli. Tai sudaro puikią tarpusavio pusiausvyra, pora palaiko vienas kito viltis ir svajones.

28. Liūtas ir Šaulys

Pora sutaria puikiai, jų santykiuose – nulis dramatizmo. Jiedu supranta ir vertina vienas kito natūralias savybes, o laiką verčiau leidžia veikdami nei kalbėdamiesi. Dažniausiai tokia pora labai veikli ir mažai laiko praleidžia namuose.

29. Svarstyklės ir Šaulys

Ši pora laisvalaikį mėgsta leisti su daug draugų. Kartu jie išbando daug naujų dalykų, užsiima aktyvia veikla ir vienas į kito gyvenimą įneša daug pozityvumo. Deja, dėl psichologinio ir emocinio ryšio trūkumo Svarstyklės gali jausti vienatvę.

30. Šaulys ir Vandenis

Partneriai puikiai atitinka vienas kitą, abu smalsūs ir tyrinėjantys gyvenimą. Jie nestabdo kito ir pora drauge atranda naujas idėjas bei pažįsta pasaulį.

31. Vėžys ir Žuvys

Jie nepaprastai gerai supranta vienas kitą, tačiau yra tokie panašūs, kad realiame gyvenime gali būti sunku funkcionuoti kaip porai. Abu ženklai geriausiai atsiskleidžia porose su praktiškesniu žmogumi, o ne dar vienu romantišku svajokliu. Nepaisant to, jiedu nepaprastai laimingi kartu ir gali drauge kurti savitą gėrio ir meno pasaulį.

32. Liūtas ir Ožiaragis

Neįprasta, tačiau labai stipri pora. Liūtas ir Ožiaragis mėgsta būti gerbiami ir vertinami partnerio. Abu stengiasi saugoti savo privatumą ir rūpinasi, jog santykiai būtų būtent tokie, kokių trokšta. Nė vienas jų nėra labai pašėlęs. Nors Ožiaragis gali būti manieringas, liūtui tas netrukdo tol, kol ši savybė neatsiskleidžia viešumoje.

33. Svarstyklės ir Svarstyklės

Svarstyklių ženklo atstovai puikiai sutaria tarpusavyje. Kadangi jiems labai svarbios jų vertybės, didelis privalumas yra turėti partnerį, su kuriuo jos sutampa. Kartu jie kuria harmoningus ir sveikus santykius, kuriuose vienas kitą palaiko emociškai bei yra ypatingai ištikimi.

34. Ožiaragis ir Žuvys

Ši pora veikiausiai iš pradžių tampa draugais. Abu nerimauja, kuris pirmas imsis iniciatyvos ir kada. Visi santykiai, kurie prasideda nuo draugystės, būna kupini ištikimybės ir ilgalaikiai. Tokia meilė ateina į gyvenimą tada, kai jau esi pavargęs nuo bendravimo žaidimų ir nebenori būti įskaudintas. Šiuose santykiuose abiejų ženklų atstovai jaučiasi saugūs.

35. Vėžys ir Ožiaragis

Jų vertybes sujungti sunku, bet įmanoma. Ožiaragis Vėžio ženklo atstovui atrodo kiek paviršutiniškas tol, kol paaiškėja, kad gražius daiktus ožiaragiai vertina norėdami sukurti jaukią aplinką. Išlaikyti santykius ir drauge kurti gražius namus tampa poros tikslu. Ožiaragis dėkingas už Vėžio ištikimybę. Tai pora, kuri pasirengusi santykius laikyti pirmoje vietoje.

36. Jautis ir Mergelė

Tai, ką dauguma laikytu nuobodžiu gyvenimu, ši pora laiko idealiu. Jie sutaria daugelyje sričių, pradedant finansais, baigiant ateities planais. Pora palaiko vienas kitą ir santykiuose išlaiko tobulą tarpusavio pasitikėjimą.

37. Mergelė ir Žuvys

Tai pora, kokios tėvai linki savo vaikams. Praktiški, žemiški ir produktyvūs santykiai. Nors tai ir nėra karštos meilės istorija, apie kurią svajoji naktimis, tačiau ši meilė suteikia garantiją, jog tavo pasirinktas žmogus laikysis įžadų ir bus ištikimas.

38. Dvyniai ir Liūtas

Dvyniai ir Liūtas drauge patiria daug džiaugsmo. Jie kuria didelius planus ir visada prajuokina vienas kitą. Kadangi nė vienas jų nėra pernelyg brandus, kai kuriomis smulkmenomis jų poroje lieka nepasirūpinta. Tačiau abu pernelyg mėgsta džiaugsmą, jog kreiptų į tas smulkmenas dėmesį.

39. Avinas ir Vandenis

Šie du gali kalbėtis valandų valandas, o apie savo santykius diskutuoti iki aušros. Abu yra to paties psichologinio suvokimo ir traukia vienas kitą panašiais interesais. Prieš kuriant gerus santykius pora pirmiausia tampa gerais draugais.

40. Mergelė ir Vandenis

Mergelės ženklo atstovas pirmiausia vandenį mato kaip lengvai išprotėjusį. Tačiau vėliau jų skirtumai nebeatrodo nesuderinami. Vandenis, nepaisant jo keistų idėjų, nėra visiškai chaotiškas ar negalintis savimi pasirūpinti. Kadangi poros nariai kitame randa kažką egzotiško, ko patiems trūksta, tarp jų visada spinduliuoja troškimo žiežirba.

41. Jautis ir Jautis

Jaučiui jo vertybės svarbesnės negu kitų ženklų atstovams. Turėti partnerį, kurio vertybės ir požiūris tokie patys (ištikimybė, ilgaamžiškumas, komfortas) – jau nebloga pradžia. Šie du žino, kaip geriausiai vienas kitu pasirūpinti ir žino, jog jų mylimas partneris – patikimiausias.

42. Avinas ir Avinas

Jų santykių pamatas – džiaugsmas ir draugystė. Jiedu kelia vienas kitam iššūkius ir žino, kaip išlaikyti partnerį nuolat susidomėjusį. Tačiau santykiuose trūksta pusiausvyros ir gilumos, kuri atsirastų su gebančiu tikrai įvertinti, ką turi, partneriu.

43. Liūtas ir Vandenis

Liūtas ir Vandenis geriausiai sutaria miegamajame. Ten jie vysto jaudinančius, ne pernelyg saldžius santykius. Viešumoje jie turi nedaug bendrumų, tačiau jei dirba ir stengiasi dėl santykių, gali tapti visapusiškai tvirta pora.

44. Mergelė ir Šaulys

Tai pavyzdys, kai priešingybės traukia. Jų silpnybės ir stipriosios pusės papildo vienas kitą, o skirtumai nėra tokie didžiuliai, kad išvarytų partnerį iš proto. Šaulys priverčia Mergelės ženklo atstovą pasilinksminti ir atsipalaiduoti, o Mergelė rūpinasi, jog antroji pusė neperžengtų ribų ir nenukentėtų.

45. Avinas ir Liūtas

Avinas ir Liūtas natūraliai sudaro puikių draugų sąjungą. Jie mėgsta drauge išbandyti naujus dalykus, patirti nuotykių, kvailioti ir įveikti iššūkius. Jų instagram paskyroje – pavydą keliančios nuotraukos.

46. Dvyniai ir Vandenis

Šie du yra geresni draugai nei meilužiai, tačiau svarbiausia – sutaria puikiai. Tai jaudinanti pora, kuri dievina naujoves ir idėjas. Dvynių ir Vandenio ženklų atstovai gali be perstojo kalbėtis ir išlaikyti vienas kito susidomėjimą – tada santykiai tampa ir aistringais.

47. Mergelė ir Skorpionas

Ne pati geriausia, tačiau ir ne pati blogiausia kombinacija. Šių ženklų atstovai palaiko ir remia vienas kitą, tai – santykių stiprybė. Abu linkę sunkiai dirbti ir yra motyvuoti, itin orientuoti į sėkmę. Santykiai jiems nėra pirmenybė, tačiau abu tą supranta ir gerbia kito požiūrį. Nors šie santykiai gana sveiki, juose partneriai nepatiria skraidinančių emocijų.

48. Vėžys ir Vėžys

Dviejų Vėžių derinys – sunkus. Jie sutaria nepaprastai puikiai ir gali džiaugtis vienais giliausių santykių iš visų zodiako ženklų derinių. Vienintelė problema ta, kad tokie santykiai gali tapti pernelyg gilūs ir sunkūs, mat nė vienas iš partnerių nėra tas, kuris prašviesintų situaciją ar palengvintų emocinį intensyvumą. Todėl kartais šiuose santykiuose gali pritrūkti oro.

49. Avinas ir Svarstyklės

Dviejų lyderių santykiai. Tai gali tapti iššūkiu, tačiau jei pavyksta įveikti sunkumus, pora turi susitaikyti su abiejų noru lyderiauti. Avinas ir Svarstyklės yra vadinamoji galios pora, supama dievinamų draugų.

50. Vėžys ir Mergelė

Ši pora gali būti labai harmoninga. Abiejų ženklų atstovai siekia išvengti konflikto ir stengiasi, jog partneris jaustųsi laimingas ir palaikomas. Nors porai ir trūksta natūralios „chemijos“, traukos, tačiau jie puikiai tą kompensuoja pastangomis. Tai du aktyvūs, bendrauti linkę žmonės, kurie savo santykius laiko prioritetu.

51. Mergelė ir Svarstyklės

Šių ženklų atstovai gali tapti stabilia pora ir vienas kitą daryti laimingais. Galbūt santykiai ir nespinduliuoja fejerverkais, tačiau partneriai palaikantys ir vienas kito neerzina. Abu vertina harmoniją ir nemėgsta konfliktų dėl nieko. Poros nariai puikiai susišneka tarpusavyje ir stengiasi išspręsti nesklandumus.

52. Jautis ir Svarstyklės

Tai santykiai, kuriuose gali kilti daug pavydo. Taiką pavyksta išlaikyti tada, kai Svarstyklių atstovas padeda Jaučiui jaustis saugiu ir svarbiu. Nors Jaučio ženklo atstovui svarstyklės iš pradžių atrodo išsišokėliškos, neilgai trukus atsiskleidžia jų švelnioji pusė, kuri ir paperka Jautį. O Jautis šiuose santykiuose mylimas už teikiamą stiprybę.

53. Liūtas ir Žuvys

Šiuose santykiuose Liūtas yra ta stiprioji, stabilioji pusė. Žuvys bendravime labai reiklios. Kadangi viskas jų gyvenime paremta emocijomis, geriausiai tinka partneris, kuris gali jas suprasti ir globoti. Kai Žuvims trūksta pasitikėjimo savimi, Liūtas jo turi už abu. Ši pora gera, kai partneriai supranta savo vaidmenis joje, tačiau problemos prasideda Liūtui pavargus visad būti tuo stipriuoju.

54. Vėžys ir Liūtas

Vėžiui nepatinka visuomet būti antram. Ne dėl to, kad šis ženklas siektų didelio dėmesio, tačiau dėl to, jog Liūto ženklo atstovo spindesys kartais atrodo dirbtinis ar paviršutiniškas. Gyvenime ir santykiuose tai nedidelė problema, kurios galima nepaisyti, kai gerai vienas kitą pažįsti. Šie santykiai gali išlaikyti pusiausvyrą, kai asmenybių skirtumai papildo viena kitą.

55. Vėžys ir Šaulys

Sunku suprasti, kodėl šių ženklų atstovai susieina į porą, turint omenyje skirtingas jų asmenybes bei vertybes. Tačiau jie turi ir panašumą: abu yra gana atsipalaidavę ir vengia konfliktinių situacijų, todėl būdami poroje daug nesipyksta. Susitikus tinkamiems žmonėms, šie santykiai gali būti ir gan lengvi. Juose atsiskleidžia šviesi Vėžio ir gili Šaulio asmenybių pusės.

56. Mergelė ir Mergelė

Mergelės ženklo atstovai sutaria tarpusavyje, tačiau santykiai geresni būtų su žmogumi, kuris juos papildo. Dvi Mergelės linkusios laikytis konservatyvaus gyvenimo būdo, užuot su priešingų savybių turinčiu ženklu tyrinėjančios pasaulį ir išmėginančios naujus dalykus. Šiuose santykiuose partneriai gali jaustis taip, lyg kartu būtų dėl patogumo.

57. Dvyniai ir Ožiaragis

Ši pora nėra natūraliai deranti, tačiau jie pasistengę jie gali ir sutarti. Dvynius traukia konservatyvi Ožiaragio išorė, be to, pastarasis gali pasirūpinti pagrindu, kurio Dvyniams reikia norint klestėti. Tol, kol jie kantrūs vienas kitam ir tarpusavio skirtumams, santykiai geri.

58. Liūtas ir Skorpionas

Santykiuose Liūtui reikia būti dėmesio centre ir Skorpiono ženklo atstovas paprastai jam tai leidžia. Skorpionas žino, kurie mūšiai yra verti kovos ir atsakingai juos pasirenka. Taigi, didžiausia problema šiuose santykiuose gali tapti kova dėl galios.

Blogiausiai derantys ženklai

59. Skorpionas ir Skorpionas

Skorpionui jį papildančio partnerio reikia net labiau nei kitų zodiako ženklų atstovams. Ko nereikia, tai žmogaus, turinčio tokias pat charakterio savybes. Neveltui neišgirsite Skorpiono sakant: „Susituokiau su geriausia savo drauge!“ Šioje poroje partneriai verčia kitą jaustis gynybiškai, o tai trukdo atsiverti ir elgtis mylinčiai.

60. Jautis ir Dvyniai

Jaučio ženklo atstovas labiau už visą kitą vertina ištikimybę ir stabilumą. O to Dvyniams nepakanka, jie trokšta daugiau. Jautis regi Dvynius kaip chaotiška ir nenuspėjamą asmenybę. Šių dviejų ženklų atstovai vienas kitam sukelia per daug streso.

61. Vėžys ir Vandenis

Teoriškai ši pora turėtų būti gera, tačiau atrodo, jog kažkas tiesiog nesusieina. Tai du žmonės, kurie supranta vienas kito poreikius, tačiau tarp jų nėra natūralios bendrystės. Vandenis Vėžio ženklo atstovui atrodo tarsi atitrūkęs nuo savo kūno bei emocijų, o Vėžys vandeniui rodosi pernelyg reiklus ir emocionalus.

62. Dvyniai ir Skorpionas

Šie du atrodo tiesiog per panašūs. Abu gali būti labai užsispyrę ir šalti. Niekada nemano esantys neteisūs ir jiems labai sunku pripažinti klydus. Šioje poroje barniai labai aršūs. Kadangi ir Dvyniai, ir Skorpionas pasižymi aštriu liežuviu, abiem pasitaiko pasakyti dalykų, kurių vėliau gailisi.

63. Liūtas ir Liūtas

Didžiausia dviejų Liūtų santykių problema yra ta, kad abu nori būti žvaigždėmis. Jiems sunku rasti pusiausvyrą poroje ir užtikrinti kito poreikių patenkinimą.

64. Avinas ir Žuvys

Šis derinys ne pats stipriausias, kadangi jiems sunku susišnekėti. Žuvų ženklo atstovas duoda užuominas apie tai, ko jam reikia, tačiau niekuomet nepasako tiesiai. O Avinui reikia konkretumo, kurio šiuose santykiuose negauna. Draugaujant su Žuvimis svarbu mokėti permatyti žmogų, tačiau Avinas į tai neatsižvelgia. Šiai porai sunku, nes jos nariai nesupranta, ko nori partneris.

65. Vandenis ir Žuvys

Šis derinys tikrai nenuobodus. Pora keliauja nuo vieno kraštutinumo prie kito ir sunkiai randa pusiausvyrą. Žuvys nuolat siekia meilės, o Vandenis natūraliai išlaiko atstumą. Kai kuriais atvejais tokie santykiai veikia, tačiau dažniausiai Žuvys tiesiog pradeda nepasitikėti partneriu ir tai baigiasi konfliktu. Kai nuolatos abejoji kitu, santykiai niekada nesibaigs geruoju.

66. Avinas ir Jautis

Aviną erzina Jaučio atsipalaidavimas ir jis norėtų patirti daugiau nuotykių. O Jaučiui nepatinka tai, jog negali valdyti šių santykių. Abiejų ženklų atstovų vertybės ir asmenybės skiriasi, todėl jiems sunku suartėti ir atrasti tikrą ryšį.

67. Svarstyklės ir Ožiaragis

Ožiaragio ženklo atstovas dar gali rasti pusiausvyrą santykiuose su Dvyniais, Avinu ar Liūtu. Tačiau bendraudamas su Jaučiu ar Svarstyklėmis Ožiaragis paskatina juos atskleisti blogiausias charakterio savybes. Pavyzdžiui tai, kad Svarstyklės šiek tiek linkusios į materializmą. Taigi, nors tokie santykiai atrodo harmoningi ir partneriai nesipyksta, jie taip pat neskatina vienas kito tobulėti.

68. Jautis ir Liūtas

Šių santykių problema – pavydas. Jautis niekada nesusitaikys su tuo, kiek dėmesio reikia Liūto ženklo atstovui. Todėl Jautis negali atsipalaiduoti, o Liūtas jaučiasi lyg nuolat gyventų ties konflikto riba.

69. Avinas ir Ožiaragis

Šie ženklai turi nedaug bendro ir abu nėra linkę smarkiai keistis vardan partnerio. Ožiaragis yra konservatyvesni, nori apsaugoti ir sukontroliuoti tai, ką išreiškia pasauliui. Avinas mėgsta elgtis natūraliau. Avino ženklo atstovas nekenčia jausti, kad kažkas jį stabdo, todėl ir Ožiaragiui neleidžia jo kontroliuoti.

70. Jautis ir Vandenis

Neįprastas derinys, abu poros nariai pasaulį mato labai skirtingai. Pašėlusios Vandenio idėjos išvargina Jaučio ženklo atstovą, o pastarasis Vandeniui atrodo tiesiog nuobodus.

71. Ožiaragis ir Vandenis

Santykius apsunkina tai, jog šių ženklų atstovų gyvenimo būdas labai skirtingas. Vienintelis juos siejantis dalykas: pomėgis filosofijai ir menui. Jeigu atsižvelgdami į šiuos bendrus interesus jie susikurtų stiprų draugystės pamatą, tada pavyktų geriau suprasti vienam kitą.

72. Dvyniai ir Vėžys

Pirminė Vėžio vertybė yra namų kūrimas ir partnerio palaikymas. O Dvynių ženklo atstovui atrodo, jog tas palaikymas ir skatinimas jam visai nereikalingas. Pora natūraliai nedera tarpusavyje, tiesa, pasitaiko atvejų, kai išlikti drauge pavyksta. Tuomet skirtumai padaro santykius tik dar ypatingesniais.

73. Avinas ir Vėžys

Tai sudėtingi santykiai, kadangi Avinas jaučiasi Vėžio tempiamas žemyn. Vėžio ženklo atstovui priešingai – atrodo, jog niekada negali atsipalaiduoti. Skirtingi požiūriai ir vertybės šioje poroje nepapildo vienas kito. Tačiau jeigu susitinka tinkami žmonės, šie santykiai gali ir susiklostyti: tokiu atveju Avinas įkvėptų Vėžiui jaudulio, o Vėžys padėtų partneriui suprasti jo emocinius poreikius.

74. Jautis ir Šaulys

Šie ženklai – puikūs draugai, kurie vertina linksmybes drauge. Tačiau jie nekokia pora. Jaučio ženklo atstovai linkę ieškoti patogumo, o Šauliai mėgsta gyventi nenusistatydami konkrečios krypties ar reikalavimų. Savybės poroje viena kitos nepapildo.

75. Avinas ir Skorpionas

Nuodingas derinys. Abiejų ženklų atstovai karštakošiai ir greitai supykstantys. Taip pat labai konkurentyvūs. Kiekvienas stengiasi santykiuose dominuoti ir kovoja dėl valdžios. Abu atrodo itin pasitikintys savimi ir kartais negali užsičiaupti net tada, kai konfliktas tikrai nereikalingas.

76. Šaulys ir Ožiaragis

Šių ženklų atstovai skiriasi tiek savo vertybėmis, tiek tuo, ką vertina kitame žmoguje. Jie nuoširdžiai nemėgsta esminių vienas kito bruožų ir greitai ima bodėtis bendravimu su partneriu.

77. Dvyniai ir Mergelė

Jiedu varo vienas kitą iš proto. Dvyniai šioje poroje elgiasi vaikiškai, o Mergelės ženklo atstovas jaučiasi kaip pervargęs partnerio tėvas. Jų draugystė ir romantinis suderinamumas lygūs nuliui.

78. Jautis ir Skorpionas

Tai neabejotinai blogiausias įmanomas ženklų derinys. Pora atskleidžia pačias bjauriausias vienas kito savybes. Jie įsiveržia į kito gyvenimą kaip tornadas ir sunaikina partnerį. Yra žmonių, kuriems tiesiog nederėtų būti drauge, ir ši pora tokia – nuodinga.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.