Jūsų laimingi skaičiai pagal Zodiako ženklą

Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo skaičių, kuris traukia sėkmę. Tikima, kad apsupus save laimingais skaičiais galima pritraukti pinigus, sveikatą ir laimingą meilę. Sužinokite, kaip padidinti savo šansus sėkmei.

 Tikima, kad apsupus save laimingais skaičiais galima pritraukti pinigus, sveikatą ir laimingą meilę. <br> 123rf nuotr.
 Tikima, kad apsupus save laimingais skaičiais galima pritraukti pinigus, sveikatą ir laimingą meilę. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2019, 2:12 PM

1

Vienetas simbolizuoja individualumą, tikslo siekimą, lyderystę. Skaičius apdovanoja žmogų neribotomis galimybėmis siekiant išsikeltų tikslų. Jo globojamiems žmonėms būdingas savarankiškumas: jie nepratę pasikliauti atsitiktinumu ir viską pasiekia savo pastangomis. Skaičius 1 valdo Žuvis ir Vandenius, apdovanodamas šių ženklų atstovus pasitikėjimu savimi, mokėjimu ginti savo požiūrį, pozityvumu ir ryžtingumu.

2

Dvejetas padeda atrasti savyje diplomatinius gebėjimus, talentus, dvasingumą. Po skaičiaus 2 globa gimsta išties geri ir atjaučiantys žmonės – taikdariai, kurie gali išspręsti bet kokį ginčą, sureguliuoti konfliktą, nugludinti aštrius kampus, nesigriebiant žiaurumo ir prievartos. Žmonės, kuriems teko gimti šio skaičiaus įtakoje, pasiekia savo asmeninę laimę per bendravimą. Dėl įgimto geranoriškumo Vėžiai, Svarstyklės ir Jaučiai lengvai pelno žmonių palankumą.

3

Apie šio skaičiaus galią dar senais laikais sklandė legendos. Tai šventumo, tikėjimo, kūrybos simbolis. Gimusieji su tokiu kodu neabejotinai pasiekia aukštumų bet kurioje gyvenimo srityje. Juos lydi sėkmė, o bet kokie sunkumai tik užgrūdina charakterį. Už jų pasiekimus atsakinga išvystyta intuicija ir kūrybinis mąstymas. Ženklai, kuriems padeda trejetas – Mergelė, Ožiaragis, Dvyniai. O kombinacijoje su kitais skaičiais skaičius 3 padeda Svarstyklėms, Vandeniui, Liūtui ir Šauliui.

4

Ketvertas simbolizuoja begalinį protą, ištikimybę, pastabumą, pastovumą, savarankiškumą. Skaičiaus 4 šeimininkais galima besąlygiškai pasitikėti, jie tikrai išties jums pagalbos ranką. Tai stiprūs ir nepriklausomi žmonės, kuriems nebaisios jokios problemos. Jie vertina žmones už- jų dvasines savybes ir moka pasirinkti gyvenimo partnerį, paskui kurį seks ir per ugnį, ir per vandenį. Ketverto globa įkvepia gimusius po Vėžio, Skorpiono, Dvynių, Avino, Jaučio žvaigždynais tobulėti ir padėti kitiems žmonėms.

5

Penketo globojami žmonės apdovanoti energija, įgimtu magnetizmu ir didelėmis galimybėmis. Skaičius 5 apdovanoja Vėžius ir Skorpionus stabilumu, sėkme ir potraukiu savęs pažinimui. Aktyviai naudojant šį skaičių savo gyvenime galima tikėtis sėkmės asmeninėje ir dalykinėje sferose. Penketas apdovanoja savo šeimininkus maloniomis staigmenomis, jo globojamų žmonių galimybės beribės. Tačiau šis skaičius reikalauja savarankiškumo ir ryžto: šokti pagal svetimą dūdelę nepavyks, kitaip yra tikimybė pritraukti į savo gyvenimą nelaimes.

6

Šešetas reiškia ilgaamžiškumą, jauną širdį, charizmą, žavesį ir prestižą tarp žmonių. Gimusieji po jo globa lengvai pelno žmonių palankumą, o tai padeda pasiekti aukštą padėtį visuomenėje. Turėdami daugybę ryšių ir galimybių skaičiaus 6 šeimininkai greitai pasiekia ko nori. Taip pat tai nerimstančios asmenybės, kurios jaučia poreikį keliauti. Šešetas globoja Žuvis, Svarstykles ir Jaučius. Šių ženklų atstovai geba prisitaikyti prie aplinkybių ir išpešti naudos sau. Jiems likimo pavesta kurti aplink save komfortą ir jaukumą, o taip pat padėti vargstantiems žmonėms. Laimė į šešeto šeimininkų gyvenimą pasibels tada, kai jie išmoks prisiimti atsakomybę ir bus maloningi kitų atžvilgiu.

7

Septynetas dovanoja nepriklausomybę, dvasingumą, analitinius gebėjimus. Jo savininkai nepriklausomi nuo kitų žmonių įtakos, o skaičiaus galia padeda pasiekti sėkmę savo pastangomis, išradingumu ir puikia intuicija. Skaičius 7 globoja Avinus, Mergeles, Ožiaragius ir Žuvis. Dažnai tarp jų daug atradėjų, mokslininkų. Jų gebėjimas generuoti nestandartines ir genialias idėjas randa atgarsį visuomenėje. Tokių žmonių gyvenimas niekada nestovi vietoje, juos praktiškai visada lydi sumaištis ir nuotykiai. Ramus ir racionalus požiūris į pinigus padės jiems gyventi be rūpesčių.

8

Aštuonetas turi didelį energetinį potencialą ir apdovanoja Vėžius, Liūtus, Šaulius ir Ožiaragius susitelkimu į tikslą, energija ir filosofiniu mąstymu. Žmones, gimusius su jo globa, traukia tuštybė, šlovė ir lengvi pinigai. Keista, bet būtent tokiems žmonėms labiau nei kitiems pavyksta įgyti turtus. Mįslingas skaičius, turintis dvigubą prigimtį, dovanoja savo šeimininkus galimybę prisiliesti prie kitų pasaulių. Tokie žmonės gali rasti laimę per maginius ritualus; kai kurie iš jų net apdovanoti ekstrasenso gebėjimais. Praktiškumas, ištvermė, lyderystė, iniciatyvumas ir filosofinis požiūris į pasaulį vaidina svarbų vaidmenį siekiant išsikeltų tikslų.

9

Devynetas aprėpia praktiškas visas skaičių nuo 1 iki 8 savybes, bet jo galia gali būti tiek teigiama, tiek neigiama. Skaičius savo savininkus apdovanoja intuicija, jautrumu, galinga energetika, dvasios stiprybe. Pastebima, kad Avinus, Liūtus, Skorpionus, Svarstykles traukia visa, kad nežinoma ir neištyrinėta. O jiems būdingas atkaklumas ir užsispyrimas padeda pasiekti bet kokių aukštumų, kokių tik panorės. Laimingas skaičius juos apdovanoja aštriu protu ir gebėjimu greitai realizuoti idėją. Žmonės, kurie laiku sužino apie savo slaptas galimybes, gali gyvenime pasiekti grandiozinių dalykų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.