Didžiausi vyrų trūkumai pagal Zodiako ženklą

Nerašyta taisyklė – romantiškos pažinties pradžioje draugas atrodo beveik neturintis trūkumų, bet, kuo daugiau laiko praleidžiate kartu, tuo tų trūkumų pastebite daugiau. Galbūt šie astrologiniai pastebėjimai padės pažvelgti į savo išrinktąjį objektyviau.

 Didesnių ar maženių trūkumų turime visi.<br> 123rf nuotr.
 Didesnių ar maženių trūkumų turime visi.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2019, 12:54 PM

Avinas

Žiūrint iš moters pozicijų, vyras Avinas turi daugybę trūkumų. Jis greitai įsiplieskia, yra egoistas ir savimyla, gali būti nedėkingas ir abejingas savo partnerės jausmams. Kartais, kai santykiai tampa rimti, atsiskleidžia dar ir nepagrįstas šio ženklo atstovo pavydo jausmas, o pats jis visiškai nesileidžia kontroliuojamas.

Jautis

Vyras Jautis pradžioje atrodo malonus ir patikimas gyvenimo draugas. Vėliau jis gali pasirodyti besąs visiškas namisėda, mieliausiai leidžiantis laiką prie televizoriaus ir kompiuterio, tad gyvenimo draugei teks nuolat stengtis ir jį įkalbinėti išeiti į svečius ar į kavinę. Prie jo trūkumų prisideda ir tai, kad yra labai užsispyręs ir visiškai nenori savo gyvenime kažką keisti.

Dvyniai

Vyras, gimęs po Dvynių ženklų, yra visiškai neprognozuojamas. Net jeigu jo išrinktajai po kelių metų pažinties atrodo, kad jį gerai pažįsta, šis sugebės ją nustebinti. Ir tai gali būti nemaloni staigmena. Gyvenimas su šio ženklo atstovu primena amerikietiškus kalnelius: vieną dieną jis prisipažįsta meilėje, kitą – priekaištauja dėl buitinių smulkmenų, vieną dieną kažką pažada, kitą – užmiršta. Prie šių trūkumų dar tenka pridėti kaprizingumą ir išlaidumą.

Vėžys

Vyras Vėžys atrodo ramus ir santūrus, bet gali moterį nesunkiai suerzinti. Jis yra neryžtingas, nedrąsus, o kartais emocijas reiškia pernelyg dramatiškai. Susidūręs su sunkumais jis pasimeta ir negali su jais susidoroti be aplinkinių pagalbos. Be to, su tipišku Vėžiu gyvenančiai moteriai teks pakęsti nuolatinę jo nuotaikų kaitą ir pesimizmo priepuolius.

Liūtas

Pagrindinis šio ženklo atstovo trūkumas – jis apie save yra pernelyg geros nuomonės. Iš to seka ir kitos erzinančios jo savybės: nepakantumas kito žmogaus nuomonei, noras diktuoti savo sąlygas ir nurodinėti. Jis pats niekuomet nesutiks taikytis prie aplinkinių, tad moteris, esanti šalia jo, turės būti labai kantri. Ir besąlygiškai jį mylėti.

Mergelė

Vyras, gimęs po šiuo ženklu, gali išvežti iš kantrybės dėl to, kad labai stengiasi būti tobulas. Jis nepraleis progos pabrėžti kitų trūkumus ir patars, kaip jų atsikratyti, net jei jo patarimo niekas neklausia. Be to, tai vienas iš godžiausių Zodiako ženklų, tik tai, kad neduoda pinigų vaikų poreikiams, jis vadina ne godumu, o taupumu ir tinkamu auklėjimu.

Svarstyklės

Po šiuo ženklu gimusio vyro charakteris labai nepastovus ir nestabilus. Jam nuolat reikia antrosios pusės palaikymo ir gražaus žodžio, o pats savo draugei kažką gražaus pasakyti jis dažniausiai užmiršta. Šio vyro išrinktoji turi nusiteikti, kad ji poroje bus lyderė, o jos mylimasis nė nenorės prisiimti atsakomybės už savo veiksmus. Dar pora neigiamų Svarstyklių bruožų – padidėjusi savimeilė ir sumažėjęs atsparumas stresui.

Skorpionas

Tipiško šio ženklo atstovo chrakteris – sunkiai nuspėjamas ir apibūdinamas. Šis vyras nėra paprastas ir lengvai perprantamas. Visgi pagrindinis jo minusas tikriausiai bus jo noras savo gyvenimo draugę kontroliuoti ir psichologiškai ja manipuliuoti. Maža to, jis gali būti negailestingas, pavydus ir kerštingas.

Šaulys

Didelis vyro Šaulio trūkumas – jis nemoka laikytis duoto žodžio. Lengvai kažką pažada, bet kartais nė neketina pažado laikytis. Taip pat jis išsiblaškęs ir į viską žiūri lengvabūdiškai, tad gali numoti ranka į dalykus, kurie jo partnerei labai svarbūs. Tarkim, jis gali pamiršti pažinties metines ir net draugės gimtadienį, o kai ji dėl to supyks, nesijaus padaręs kažką blogo.

Ožiaragis

Vienas iš pagrindinių vyro Ožiaragio trūkumų – reiklumas kitiems žmonėms. Jis linkęs pastebėti įvairias smulkmenas, tad savo gyvenimo draugei namuose gali priekaištauti dėl kiekvienos dulkelės. Jeigu šio ženklo atstovas nebrandus ir neišsilavinęs, su juo gyventi dar sudėtingiau – jis be sąžinės graužimo gali išnaudoti savo artimiausius žmones.

Vandenis

Vyras Vandenis nesugeba visa širdimi pasinerti į romantiškus jausmus ir gražius santykius. Jis iš prigimties yra egoistas, linkęs pirmiausia galvoti apie savo poreikius, ir meilės reikaluose jis visų pirma rūpinasi tuo, kad būtų gera jam pačiam. Taip pat tipiškas Vandenis nelaiko liežuvio už dantų, tad gali be skrupulų savo gyvenimo draugei išrėžti, kad ji atrodo pastorėjusi ar pasenusi.

Žuvys

Šio ženklo atstovas mėgsta viską piešti gražiomis spalvomis ir daug pažadėti, bet vargu, ar jam pavyks viską paversti realybe. Taigi mylimoji neturėtų juo aklai pasitikėti. Be to, ji turi būti nusiteikusi tam, kad mylimajam nuolat reikės jos palaikymo ir paskatinimo veikti – pačiam jam trūkta ryžto įgyvendinti savo sumanymus. Ir dar jam labai svarbi aplinkinių nuomonė apie jį ir jo išrinktąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.