Demonai: 4 Zodiako ženklai su tamsia siela

Neigiami asmenybės bruožai kartais vadinami „vidiniais demonais“. Vieni mokosi su jais gyventi ir nukreipti šią energiją produktyvia linkme, kiti visą gyvenimą bando slėpti savo ydas. Antrasis variantas kur kas pavojingesnis, nes tamsioji pusė bet kuriuo momentu gali užgožti šviesiąją.

  Pakanka tik trumpam susilpnėti vidinei kontrolei, ir demonai iškart išsiverš į paviršių ir pasirodys visu savo gražumu.<br> 123rf nuotr.
  Pakanka tik trumpam susilpnėti vidinei kontrolei, ir demonai iškart išsiverš į paviršių ir pasirodys visu savo gražumu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2019, 10:45 AM

Ne veltui manoma, kad negatyvas motyvuoja stipriau nei teigiami dalykai. Kai jis paima viršų, kitos emocijos prislopinamos. Pakanka tik trumpam susilpnėti vidinei kontrolei, ir demonai iškart išsiverš į paviršių ir pasirodys visu savo gražumu.

Ypatingą polinkį į tokį nestabilumą turi keletas Zodiako ženklų. Jie iš prigimties turi ydų, neslepia savo neigiamų bruožų ir net juos pabrėžia.

Skorpionas

Skorpionas skleidžia sunkią energiją ir už tai turi padėkoti savo planerai globėjai. Plutonas dar senovės laikais asocijavosi su siaubu, neišvengiamybe ir praradimais. Jo vibracijos neįtikėtinai stiprios ir, deja, turi neigiamą atsapalvį.

Mitologijoje Skorpioną galima lyginti su demonu Belialu. Šis demonas garsėja klasta, gudrumu ir išskirtiniu gebėjimu apgauti. Panašiai astrologijoje apibūdinami ir tipiški Skorpionai. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, kerštingi, klastingi ir rezga labai išradingas intrigas.

Žinoma, anaiptol ne kiekvienas Skorpionas yra blogio įsikūnijimas, bet jis turi visą potencialą, kad gautų tokį asmenybės vertinimą.

Avinas

Avinas tampa blogas tik dėl nesusivaldymo, nemokėjimo savęs kontroliuoti ir didelio piktumo. O ko dar tikėtis iš Marsko globotinio? Anksčiau ši planeta buvo tapatinama su karo dievu, o tie, kuriuos ji globoja, laikyti agresyvios energijos nešėjais.

Polinkis į prievartą daugiau ar mažiau pasireiškia kiekvienam Avinui. Dvasiškai neišsivysčiusiems žmonėms šalia šio bruožo ryškiai pasireiškia ir polinkis į sadizmą, troškimas tenkinti žemiausius poreikius ir aukščiausio laipsnio egoizmas.

Įsiutę Avinai primena demoną Abadoną, siekiantį griauti. Apimti pykčio jie sunaikina viską savo kelyje, dažnai taip elgiasi spontaniškai ir nesusimąsto apie destruktyvaus elgesio pasekmes. Beje, nuoširdus gailestis dėl to, ką padarė, jiems taip pat nebūdingas.

Ožiaragis

Niūrus ir šaltas Saturnas iš viso nekelia teigiamų emocijų. Tas pats pasakytina ir apie Ožiaragį, kurį jis globoja. Žieduotos planetos globotiniai protingi, neatviraujantys, ir kelia didelį pavojų tiems, kas surizikuos pereiti jiems kelią. Pirmi jie praktiškai niekada nepuola, bet ir atjautos kitiems iš jų galima nelaukti.

Taip pat svarbu atminti, kad Ožiaragio simbolis yr aožio galva, o jos schematiškas pavaizdavimas labai primena demono Bafometo ženklą. Šis demonas ne šiaip yra siejamas su tamsiomis okultizmo kryptimis, bet ir laikomas gana gerbiama figūra siauruose ratuose.

O juk būtent pripažinimo slapta trokšta kiekvienas šio ženklo atstovas. Apsėsti valdžios troškimo Ožiaragiai sugeba daug ką, taip pat ir pažeisti svarbiausius moralės principus.

Vandenis

Pats Vandenis daugeliu atveju stengiasi išsaugoti neutralumą, kai tenka rinktis tarp gėrio ir blogio. Bet jo prigimtis tokia, kad nedidelė persvara visgi bus tamsos pusėje, nors šis faktas ir ne visada bus akivaizdus aplinkiniams.

Vandenį globojantis Uranas slopina jame viską, kas žmogiška, ir kultivuoja egoizmą, polinkį nusišalinti ir formuoja savitą vertybių sistemą. Šio ženklo atstovai visada atrodo kiek atitrūkę ir nutolę, kai reikia jų pagalbos. Tokio elgesio priežastis – jų abejingumas, diktuojamas to paties Urano energijų.

Jei ieškosime paralelių su mitologija, Vandenį galima lyginti su Astarotu. Šis aukščiausio rango demonas taip pat apdovanotas išmintimi ir yra visažinė būtybė, bet savo gebėjimus naudoja kenkti kitiems. Pavyzdžiui, juo patikėjusius nuveda į iliuzijų pasaulį, suvedžioja ir pastūmėja į savidestrukciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.