3 Zodiako ženklų poros, saugančios ištikimybę iki mirties

Poros, kurios lieka ištikimos visą savo gyvenimą – gana retas reiškinys šiais laikais. Pernelyg daug aplink galimybių ir pagundų, kurios gali sugriauti net pačius stabiliausius santykius.

 Jeigu priklausote vienai iš šių kombinacijų, pasistenkite nepaleisti iš rankų savo laimės.<br> 123rf nuotr.
 Jeigu priklausote vienai iš šių kombinacijų, pasistenkite nepaleisti iš rankų savo laimės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2020, 1:10 PM

Kalbant apie astrologinį potencialą, kai kurioms pačių žvaigždžių išrinktoms poroms lemta išsaugoti meilę iki mirties. Jeigu priklausote vienai iš šių kombinacijų, pasistenkite nepaleisti iš rankų savo laimės.

Jautis ir Vėžys

Šie Zodiako ženklai saugo ištikimybę vienas kitam, nes yra tampriai susiję ne tik fiziškai, bet ir emociškai. Abu intuityviai jaučia savo partnerio norus, ir tai padeda laikui bėgant dar labiau stiprėti jų ryšiui.

Jautis ir Vėžys vertina savo santuoką, suprasdami, kad sutikti taip sėkmingai derantį prie tavęs žmogų galima tik kartą gyvenime. Poros santykiai kuriami pasitikėjimo ir tarpusavio supratimo pagrindu, o tai – puiki bazė pastovumui.

Vėžys ir Žuvys

Du Vandens ženklai gyvena toje pačioje kosminėje vibracijoje. Jie gerai susigyvena, nes partnerio draugijoje jaučiasi ramiai ir patikimai. Vėžys ir Žuvys turi savybių, leidžiančių suformuoti tvirtą ryšį, kuris gali tęstis iki pat pabaigos.

Vėžys ir Žuvys turi charakterio savybių, kurios vienos kitas papildo. Vėžys pasišventęs rūpintis aplinkiniais, o Žuvims kaip tik ir reikia tokio rūpestingo partnerio. Galutinis rezultatas yra gili dvasinė paralelė, kuri gimdo ištikimybę iki pat mirties.

Mergelė ir Jautis

Du Žemės ženklai praktiški ir ramūs asmeniniame gyvenime. Jie neleidžia lengvabūdiškoms emocijoms užvaldyti jų proto, kuris juos sulaiko nuo neištikimybės.

Mergelė ir Jautis pasižymi nuoširdumu, ir tai daro juos patikimais žmonėmis, sukurtais ilgalaikiams ir rimtiems santykiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.