4 drąsiausi Zodiako ženklai, nebijantys būti savimi

Vikingai turėjo patarlę: „Drąsus gyvena ilgai, bailys negyvena iš viso“. Gerai pagalvojus, jie buvo teisūs.

 Tie, kurie drąsūs, gyvena įdomų ir ryškų gyvenimą. <br> 123rf nuotr.
 Tie, kurie drąsūs, gyvena įdomų ir ryškų gyvenimą. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2020, 11:28 AM

Tie, kurie drąsūs, gyvena įdomų ir ryškų gyvenimą. Nebijo rizikuoti, klysti, po to taisyti klaidas. Jiems gali ne viskas pavykti, kartais gali tekti viską pradėti iš naujo, bet šiems žmonėms tai nebaisu. Jie gali sau tą leisti.

Būtent taip elgiasi keletas Zodiako ženklų. Iš jų yra ko pasimokyti. Juk gyvename tik kartą, todėl verta būti drąsiems.

Avinas

Avinai – vieni iš drąsiausių pasaulio žmonių. Ten, kur kiti galvoja, pergalvoja, svarsto, Avinas jau seniai būna apsisprendęs ir veikia.

Na, o sunkumai... Kaip gi be jų, jie yra, buvo ir bus. Tik Avinas su jais dorosis iš karto. Nelauks, kol viskas susikaups, kaip sniego kamuolys, ir po to užgrius ant galvos.

Ko gero, įprotis veikti per daug nesvarstant ir nesileidžiant į apmąstymus, kurie niekur neveda, ir yra ta priežastis, dėl ko Avinams sekasi dažniau nei kitiems.

O kaip tai susiję su drąsa? Visai paprastai. Reikia būti labai drąsiu ir ryžtingu žmogumi, kad gintum savo įsitikinimus ir neitum paskui minią.

Jautis

Drąsa ir apdairumas – tai apie Jaučius. Gal jie ne patys šauniausi, bet nepaleis iš savo galingų letenų nė vieno šanso, kurį jiems siųs gyvenimas.

Jaučiai nerizikuoja tuščiai, bet kai rizika pagrįsta, kai matosi galimybės, kurios atneš pelną, Jautis būtinai surizikuos. Tiesa, prieš tai greitai pasiskaičiavęs savo šansus.

Atrodytų, jeigu viskas apskaičiuota, drąsa čia nereikalinga. Bet ne. Drąsa čia reikalinga ir labai didelė. Mažų mažiausiai dėl to, kad apskaičiuoti viską tiesiog neįmanoma.

O ir ne kiekvienas sugebės žengti tą vienintelį žingsnį, kuris skiria sėkmę nuo nesėkmės. Tam reikalinga drąsa, kurios turi anaiptol ne visi.

Šaulys

Kai reikia būti drąsiam, ypač pačiu sunkiausiu momentu – Šaulys yra būtent tas žmogus, kokio reikia. Ne todėl, kad šio ženklo atstovai kokie nors superherojai ir nejaučia baimės, o todėl, kad kitaip tiesiog negalima.

Šauliams, lygiai, kaip ir visiems kitiems, būna baisu. Tiesiog jie yra tokie žmonės, kuriems pakanka drąsos, kad pažvelgtų savo baimėms į akis. Jiems pakanka drąsos, kad padarytų savo baimę koziriu.

Šauliai pasiekia savo ne todėl, kad visą laiką siekia tikslo – tiesiog jie kaip niekas kitas moka dirbti. Visų pirma su savimi, juk tam, kad pasiryžtum ir nugalėtum savo baimes ir kompleksus, reikalinga drąsa, reikalingas stiprus charakteris.

Šauliams pakanka ir vieno, ir kito. Kad tik būtų tikslas, dėl kurio verta stengtis.

Vandenis

Ko gero, Vandeniai yra patys drąsiausi žmonės. Bent jau labai sunku surasti už juos drąsesnių žmonių. Jie tokie bebaimiai, kad nebijo pasitikėti žmonėmis. Net žinodami, kad jie gali įskaudinti.

Mūsų laikais tam reikia būti ne šiaip drąsuoliu, bet tikru herojumi. Nors Vandeniai su tuo greičiausiai nesutiks. Jie tame nemato nieko ypatinga.

Su visu kitu paprasčiau: jeigu reikės sugalvoti verslą, Vandenis be problemų jį ir sugalvos. Jeigu reikės, dar ir surizikuos pats to imtis, ir būtinai gaus pelno.

Bet, ko gero, pats svarbiausias dalykas, dėl ko Vandenius reikia laikyti pačiais drąsiausiais – jie nebijo būti savimi. Tam reikia turėti tiesiog milžinišką drąsą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.