Ar jūsų gimimo datoje yra pasikartojančių skaičių? Jie rodo likimą

Pasak numerologų, jeigu žmogaus gimimo datoje yra pasikartojančių skaičių, jie gali papasakoti apie jo likimą. Juk skaičių simbolikoje glūdi slapta energija, kuri veikia ir tai, kokį kelią jis pasirinks, ir jo karmą.

 Skaičių simbolikoje glūdi slapta energija, kuri veikia ir tai, kokį kelią žmogus pasirinks, ir jo karmą.<br> 123rf nuotr.
 Skaičių simbolikoje glūdi slapta energija, kuri veikia ir tai, kokį kelią žmogus pasirinks, ir jo karmą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2020, 5:25 PM, atnaujinta Mar 11, 2020, 7:58 PM

Užsirašykite ant lapelio savo gimimo datą, įrašydami ir nulius (pavyzdžiui, jeigu gimėte kovą, mėnesį rašykite 03, jeigu 7 dieną – 07). Kokie skaičiai jūsų datoje kartojasi?

0

Jeigu gimimo datoje kartojasi skaičius 0, jūsų gyvenimą galima sulyginti su kiaušiniu arba net grūdu. Jūs savo viduje slepiate didžiules energetines galimybes ir nuolat ieškosite savo gyvenimo prasmės. O šio skaičiaus forma rodo, kad pats gyvenimas bus panašus į bumerangą, ir jūs vienaip ar kitaip sugrįšite prie to, nuo ko viskas prasidėjo.

1

Jeigu jūsų gimimo datoje kartojasi skaičius 1, tai reiškia, kad jeigu jūsų gyvenime prasidės juoda juosta, jūs visada galite pradėti nuo pradžių. Jums tiesiog reikia būti atsargiems, kad jūsų turima energija būtų nukreipta reikiama linkme, kad jūs galėtumėte mėgautis gyvenimu ir jaustis laimingi.

2

Skaičius 2 gimimo datoje yra dualumo, jausmingumo, meilės simbolis. Jūs labai kantrus ir nuoširdus žmogus. Jums lengva užkariauti aplinkinių dėmesį ir jais pasitikėti. Bet būkite atsargūs, juk jūsų aklas tikėjimas žmonėmis gali tapti rimtų problemų priežastimi.

3

Skaičius 3 paprastai asocijuojasi su laimingu skaičiumi, o tai reiškia, kad esate apdovanoti daugybe jums naudingų charakterio bruožų, todėl galite daryti viską, ko jums norisi. Jūs – genialus ir energingas žmogus, tad jums reikia nuolat tobulėti ir judėti pirmyn, kad pasiektumėte svajonių išsipildymo.

4

Skaičius 4 gimimo datoje turi jus atvesti į dvasingumą. Jūs pasižymite puikiai išvystytu loginiu mąstymu, o viskas, ką padarysite, galiausiai turės didelę reikšmę jūsų pačių ir aplinkinių gyvenimui. Todėl jeigu ruošiatės ką nors padaryti, pradžioje gerai pagalvokite.

5

Jeigu gimimo datoje kartojasi skaičius 5, vadinasi, jūs perpildyti energijos, trokštate progreso ir nuolat judate bei ieškote. Jūs, ko gero, labai smalsūs ir visose vietose, į kurias jus beatvestų gyvenimas, norite palikti savo ryškų ir neužmirštamą pėdsaką.

6

Skaičius 6 reiškia harmoniją, tad jeigu jis kartojasi jūsų gimimo datoje, reiškia, kad visata jums padeda. Žinoma, ir jūsų gyvenime bus ne pačių maloniausių akimirkų, bet viskas visada baigsis labai gerai, ir likimas jus apdovanos labiau, nei jūs tikitės. Svarbiausia – gyvenime vadovaukitės meile ir gerumu.

7

Skaičius 7 susijęs su mistika ir paslaptimis, tad žmogų, kurio gimimo datoje kartojasi, jis taip pat apdovanos mistinėmis ir paslaptingomis savybėmis. Tokie žmonės visada turi paslaptį, kuri gali tapti jų silpnąja vieta. Todėl visada stenkitės slėpti savo jausmus ir sudarykite kitiems žmonėms įspūdį, kad jūsų niekas nesustabdys.

8

Skaičius 8 turi stiprią vibraciją. Jums pasisekė, jeigu jūsų gimimo datoje jis kartojasi daugiau kaip 2 kartus arba jeigu jūs gimėte 8 val. ryto ar vakaro. Šio skaičiaus forma – begalybė, o tai reiškia, kad jis dovanoja jums begalines galimybes ir leidžia daryti didelius darbus.

9

Jeigu jūsų gimimo datoje kartojasi skaičius 9, jums būdingas altruizmas, meilė ir dosnumas. Jūs visada atviri ir nesprendžiate apie žmones pagal pirmą įspūdį. Jūs turite šansą tapti neeiline asmenybe, tiktai tam reikia pasiekti vidinį balansą ir harmoniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.