Numerologija: kiek santuokų jums lėmė likimas?

Numerologija – ypatingas „mokslas“, leidžiantis per skaičius ir formules „apskaičiuoti“ žmogaus likimą. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip apskaičiuoti, kiek santuokų jūs galite sudaryti per gyvenimą.

 Šiame straipsnyje sužinosite, kaip apskaičiuoti, kiek santuokų jūs galite sudaryti per gyvenimą.<br> 123rf nuotr.
 Šiame straipsnyje sužinosite, kaip apskaičiuoti, kiek santuokų jūs galite sudaryti per gyvenimą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-28 10:34

1) Jums prireiks savo gimimo datos skaitmenų. Skaičiuokite pagal tokią formulę:

2) Sudėkite savo gimimo mėnesio ir dienos skaitmenis, kad gautumėte vienaženklį skaičių.

3) Sudėkite savo gimimo metų skaitmenis, kad gautumėte vienaženklį skaičių.

Du gautus skaičius sudėkite, kad gautumėte vienaženklį skaičių.

Pavyzdys:

1988.01.23.

1) 2+3+0+1 = 6

2) 1+9+8+8 = 2+6 = 8

3) 6 + 8 = 1+ 4 =5

Rezultatas: 5

Skaičius 1

Žmonės su šiuo meilės ir santuokos kodu apdovanoti lyderio savybėmis, pasitikintys savimi ir labai pragmatiški. Jie labai atsakingai žiūri į viską, ką daro ir ką renkasi. Santykiuose jie taip pat atsargūs ir pragmatiški. Todėl gali sudaryti santuoką 1 arba 2 kartus.

Skaičius 2

Tokie žmonės labai jautrūs, pažeidžiami ir diplomatiški. Tarp jų daug tokių, kurie myli tik kartą gyvenime. Jie svajoja rasti savo vienintelį žmogų visam gyvenimui. Todėl jie dažniau už kitus sudaro tik vieną santuoką.

Skaičius 3

Trejetas numerologijoje – produktyvumo ir augimo simbolis. Tokie žmonės labai aktyvūs, smalsūs, nenusėdi vienoje vietoje ir nuolat ieško ko nors nauja. Meilėje jie taip pat aktyvus ir kartais nepastovūs. Likimo lemta, kad „trejetai“ gali turėti tris santuokas.

Skaičius 4

Žmonės, valdomi ketverto, darbštūs, subalansuoti ir labai atsargūs. Jie neskuba megzti santykių, jeigu nėra tikri dėl savo jausmų ir partnerio jausmų. Likimas lemia, kad jie santuoką gali sudaryti du kartus. Bet jeigu pasiseks iš karto rasti savo tikrąją puselę, santuoka gali būti tik viena ir visam gyvenimui.

Skaičius 5

„Penketai“ – labai uždari ir kartais – nepasitikintys savimi žmonės, Jie dažnai kapstosi savyje ir ieško trūkumų. Tokie žmonės gali iš viso nesusituokti arba turėti vieną santuoka, kuri gali baigtis skyrybomis.

Skaičius 6

Žmonės su šiuo numerologiniu meilės kodu labai savikritiški ir nuolat mokosi iš savo klaidų. Jie gali susituokti dar jaunystėje, bet patirti nesėkmę. Vėliau jie ryžtasi antrai santuokai, kuri pasirodo sėkmingesnė už pirmąją, nes „šešetai“ jau būna išmokę ir ištaisę visas savo praeities klaidas.

Skaičius 7

Tokie žmonės pasižymi spalvinga fantazija ir puikia intuicija. Jie moka dovanoti meilę ir džiuginti savo partnerį. Bet santuokai žmogaus jie gali ieškoti ilgus metus, o kai randa – tuokiasi kartą ir visam gyvenimui.

Skaičius 8

„Aštuonetai“ labai darbštūs ir apdairūs. Jie viską renkasi labai atsakingai, taip pat ir partnerį. Tokie žmonės mėgsta viską gerai pasverti, prieš susiedami savo likimą su kitu žmogumi. Tokie žmonės paprastai tuokiasi vieną kartą ir iš išskaičiavimo.

Skaičius 9

„Devynetai“ labai emocingi ir impulsyvūs. Jie lengvai pasiduoda savo jausmams, todėl gali anksti susituokti ir lygiai taip pat greitai išsiskirti. Jie geba jausti stiprius jausmus. Gali sudaryti santuoka daugiau kaip tris kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.