Ar auksinė žuvelė išpildys jūsų troškimą?

Gal tai ir vaikiška, bet kartais mums taip norisi sužinoti, ar kažkuris noras virs realybe. Taigi tiesiog sugalvokite norą, pasirinkite jums gražiausią auksinę žuvelę iš paveikslėlio ir žiūrėkite, ar ji atneš jums sėkmę.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2020, 2:22 PM

Jeigu tai noro ir neišpildys, tai bent jau jums primins, kad patys galėtumėte dėl to pasistengti. Taigi koks jūsų pasirinkimas?

Pirmoji žuvelė

Ši žuvytė iš visų jauniausia ir neturi daug jėgų, bet dėl jūsų noro ji pasistengs. Gali būti, kad jūsų noras išsipildys ne visai tokiu būdu, kaip jūs įsivaizduojate, bet jau greitai jis turėtų virsti realybe!

Antroji žuvelė

Ši žuvytė nusiteikusi jūsų norą išpildyti, tačiau tam jai prireiks laiko. Jei norite, kad noras išsipildytų greičiau, reikėtų ir pačiam dėl to labiau pasistengti.

Trečioji žuvelė

Nors ji ir atrodo gana paprasta, ji turi daug galių ir jūsų noras turėtų greitai išsipiildyti. Jau netrukus jūsų namuose ir širdyje bus daug džiaugsmo.

Ketvirtoji žuvelė

Ši žuvelė noro pildyti neskuba, ji primena, kad jau daug jų išsipildė, bet jūs prie to greit įpratote ir to nevertinate. Taigi ji ragina geriau įvertinti tai, ką turite, juk turite tikrai nemažai. Na, o šio noro dalis vėliau visgi išsipildys, jei tik pasistengsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.